Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Admiral

20 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drozdik Live Ubuntu day 1 2009.09.30 22:19:00
A mai nap főleg Ubuntuval telt, leszámítva persze az Architektúra és a Progalap előadást, no meg mikor ettem,Sikeresen átvettem 8 leckét az Orlandu Unix Iskola 11jéből, átnézegettem az előadásanyagokat, remélem lesz valami haszna a holnapi miniZH-n.Oktatóm a megkérdezésem nélkül…..
Drozdik Live A változások ideje 2009.09.29 20:15:00
Új külsőt kapott a blog, de még csak egy csiszolásra szoruló template.Kis egoizmussal nevezhető Betának.Majd ha végre rendbehozom Ubuntut, amit sikerült elrontani, mikor vissza akartam adni Windows7nek a boot manager jogokat lesz időm olyan apróságokra, mint átállítani a…..
Drozdik Live Az új fényezés 2009.09.29 00:23:57
Na, hát hazudtam egy szépet az előző postban, nem nagyon sikerült rendszeresíteni a blogolást, de talán majd most.Kipróbálom a Google Chrome-ot. Rég kinn van már a picaon, és sokat hallottam felőle, de sose tudott elmozdítani Firefox mellől, azonban valamiért most eljuttatott oda,…..
Drozdik Live Apatheosis 2009.08.26 02:53:35
No!Épp eleget hagytam punnyadni a blogom, ideje, hogy újra beindítsam. Ugyhogy az eddigi postokon lehet nostalgiázni az újak pedig jönnek...Hamarosan...Remélem minden nap...Talán.....
Drozdik Live Tuners AHOI! 2008.04.15 20:48:10
Jó ez valamennyire meg fogja haladni képességeimet, elvégre én örülök, hogyha tudom a saját autóm törzskönyvi adatait (köbcenti ilyesmi), nem, hogy ránézek másokra és megmondom milyen a porlasztója. Bár gondolom az illetékesek is bliccelnek ebben...Szegeden is rendesen alacsony a…..
Drozdik Live iDegesítő 2008.03.06 22:58:00
Kezd tele lenni a hócipőm az "i" termékekkel. Nem látom mire nagyzolnak a tulajdonosaik...Van már minden, iMac, iBook, iPhone, iPod, iAzannya...iPod szellemi értékére még kitérek egyenlőre csak a kínálat. Divatosságát az bizonyítja, hogy minimum 3 cég ipari szinten…..
Drozdik Live Szia! 2008.01.16 02:32:36
Aki így merészel nekem levelet írni, hogy ez a tárgy az nem csak kizárásra számolhat, de ha rossz napom van egy kedveskedő levélre is a 14 ősig felemlegetve a családfát és a hozzájuk tartozó vallásban lévő összes szentet. Igen, mert ez spam.Aki nem tudná honnan ered a szó,…..
Drozdik Live Reggeli R@ggie 2008.01.08 20:47:00
Hahj. "Vannak azok a napok amikor az ember érzi, hogy csak jó történhet. Csiripelnek a madarak, van pénz reggelire, és a hétköznapi gondok oly távolinak tűnnek..."*Ugyanaz ittis csak kicsit másképp. A madarak azért nem csiripelnek, mert vagy megfagytak, vagy amint az egyik…..
Admiral 2008.01.13 13:29:55
Drozdik Live Reklám 2008.01.07 01:49:00
Elkezdhetném a sztorit, hogy van egy játék amit játszok és van egy csapat amiben szereplek és van egy honlap...A legegyszerűbb ha felteszem a kérdést:Van egy tesztem egy játékról, (ugyanis megkértek rá) egy fórumon, angolul. Szívesen csinálok ilyesmit, de nem nagyon véleményezték…..
[Riporter] Mi volt az első szilveszteri élménye?[Válasz] Állok félegyházán a buszmegállóban. Még viszonylag korán van, háromnegyed tíz alig múlt el és mikozben állok a hidegben és próbálom beindítani a rendszereket zenehallgatásomat két kisgyermek zavarja meg kik mellettem…..
Paaaam-parararaaaam-pamparaaam...Hogy mennyi ember telefonjáról hallok ilyet naponta. A Qvízműsorok kétségtelenül meghódították a világot, de biztos, hogy ide csak a legokosabb kerülhet be?Nagy kedvencem az Okosabb vagy e mint egy 5.-es fantázianevet viselő köznépugratási…..
Drozdik Live A technika ördöge 2007.11.29 20:52:55
Kezdjük ott, hogy honnan indult ez az egész. Vettem 2részletben egy gamepadot. Ez azt jelenti, hogy az első részlet nem bírta ki a felhelyezést a számítógépre és ezért garanciálisan kikellett cseréljem. Van ezekkel a szerkentyűkkel (kormány, gamepad, wlan-kártya) egy csodálatos…..
Drozdik Live Wiwien barátkozik 2007.11.25 12:01:53
Drága Wiwien,Gondolom ehhez aztán mindenkinek van szerencséje és az internetes hülyeségek tárháza is. Nehéz itt fonalat találni. Én rám az jellemző a leginkább, hogy Van. Ezt a szó legszorosabb értelmében mert csak havonta nézem. Egy hónap alatt sok minden felgyűlik. Ebből…..
Viszonylag sok ember, viszonylag kis helyen. Talán nem is lehetne rosszabb. Hisz sok ember közt sok a különböző. Ó de még mennyire. És mindenki másra használja azt ami definíció szerint "tömegközlekedési eszköz". Igen a busz.Tudom, hogy benne van a troli is meg a villamos…..
Ho-ho-hó. Gyerekek jön a télapó. Én már egész kiskoromtól kezdve nem szerettem ezt az egész hajcihőt, hamar beláttam, hogy a télapó nem létezhet. Aki mégis kételkedne azoknak itt vannak a tények:1. Jelenlegi tudásunk szerint a rénszarvasok egyik ismert fajtája sem képes…..
Mai napom két fő élményre oszlik:Hip-hipp hurrá, havazott Szegeden!! Ez eddig jó, szeretjük a havat. Honnan tudja meg az ember hogy esik a hó? Kinéz az ablakon? Neeeem! Hanem a "Hó-hó-hóóó!!!! Nézz ki az ablakon!!!" tartalmú smsekeből. Nem 1db, és nem fél órával…..
Első dolog, ami eszembejutott, azok a kedves emberkék akikel sose kezdesz el egy beszélgetést, mert már a nevükből mindent megtudsz. Igen, Ők azok, a speciális karakterek fenegyerekei; a színek, aláhúzások és egyéb effektusok nagymesterei. Sose tudtam megérteni milehet a konkrét oka…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..