Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakkos00

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ma esti összefoglalóban mondta, hogy ő a legokosabb, ott is hagyta a villát a francba. Harmadjára sikerült önként távoznia, az előző két alkalommal meggondolta magát. Hiányzott a csaja, mondta, de ennél is fontosabb volt, hogy összeesett az izomzata és a haja is szar lett. Úgy…..
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
sakkos00 2014.02.08 05:48:25
Az a fajta buzizás, amit a Jobbik képviselői folytatnak nem túl elegáns, és semmiképpen nem köztévé-konform, ebben azt hiszem megegyezhetünk, csak nem lehet olyanokat mondani, hogy buzifelvonulás az esti Híradóban. Az MTVA sokkal rafináltabban jár el, nem elhallgat, csak a műsor…..
Bár kézenfekvőnek látszik, hogy az RTL Klub egyik zászlóshajóját egy tapasztalt műsorvezetőre bízza (Ördög Nóra szülési szabadságon van-lesz), és a csatorna fregoliemberét, a minden műsorban bevethető Sebestyén Balázst tegyék meg a hamarosan induló X-Fator házigazdájának,…..
A Kaliforgia új évada már elkezdődött, Hank Moody ismét rászabadul a lakosság női felére, és vélhetően mindenkit megdug, aki nem szalad előle elég gyorsan (vagy még őket is). Eddig sem volt szívbajos, a Huffington Post össze is szedte, mennyire nem. A videó szigorúan…..
sakkos00 2013.01.21 16:03:55
A Deadline.com-ot kísértetiesen emlékezteti a House 2011-es kálváriájára az, ami a HIMYM körül zajlik éppen. Annak idején ugye a sorozat a nyolcadik évadban járt, a főszereplő Hugh Laurie és a készítő David Shore szerződése lejáróban volt, a licenszdíjak emelkedtek, a Fox…..
A két rivális rapper az RTL2-n futó Heti Hetesben csaphat össze - írja a Bors. Dopeman alias Pityinger László honlapján jelentette be a hírt. "Kényelmes a szék, adnak vizet az asztalra és ráadásul intelligens emberekkel lehet jókat vitázni. Aki ismer, az tudja, hogy engem mozgatnak…..
Az én apukám meg főkönyvelő - mondta nekem az óvodában a Kovács Zoli, majd egy olyat csulázott a rakétamászóka mellé, hogy beleszédültem a zöld ötven árnyalatába. Felkészületlenül ért, annyit azért tudtam, hogy az én nővérem pedig ének-zene tagozatba jár, olyan…..
Csak idő kérdése volt, hogy Oszama Bin Laden meggyilkolása a moziban és a tévében is feltűnjön valamiféle álpátoszos, zászlólengetős amerikai filmben, és ezzel együtt a gyártó cégek elleni terrorista fenyegetések beérkezését is borítékolni lehetett. Meg is jött az első, a…..
14 éves voltam, tesómnak születésnapja miatt mindig is furcsa ez a nap. Középiskolásként kollégiumba kerültem Szerencsre és aznap jöttem haza a koliból(még a naptárban is visszanéztem keddi nap volt, pedig tisztán emlékszek arra napra, lehet bekamuztam valamit, vagy sakk miatt…..