Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kéry Ádám (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Droli tegnap remek posztot írt Hisztiország címmel. Remélem nem követek el nagy hibát, ha úgy foglalom össze az írását, hogy a magyar választópolgároknak mindig az aktuális kormány politikájával van bajuk, és emellett a mindenkori ellenzék politikáját mindig jobbnak tartják.…..
Kéry Ádám (törölt) 2012.05.24 10:30:06
Az államadósság ügyében mintha elfelejtené a szerző,hogy éppen a GDP 10%-át bőven meghaladó IMF hitelt készülünk felvenni, és azt se feledjük,hogy azt a bizonyos MANYUP vagyont egyszer -így,vagy úgy - de ki kell fizetni majd nyugdíjként. Ergo, az is az állam adósságát növeli. Nos,ha csak ezt a két tételt összeadjuk,majd látjuk,hogy ez bizony mindössze két év alatt jött össze,akkor itt nyoma nincsen államadósság csökkenésnek, sőt.
Sokakkal együtt én is azt gondolom, hogy komplett gazdaságpolitikai fordulatra lenne itthon szükség,és ezt túl sokan mondják, Heim Péter is tegnap este a tévében,stb.stb. - ha ez így van,mi történt az elmúlt két évben ?
A kormányzók felelőssége mindig nagyobb,mint az ellenzéké,ez világos,mint a nap,de azért ne csináljunk úgy,mintha a mostani kormányzók nem szavazták volna meg az összes - szerintem is fedezet nélküli - adósságnövelő jóléti cuccot az MSZP-SZDSZ koalának. S ha már hisztéria: az is volt abban az emútnyócban bőven,pont amikor az akkori ellenzék kegyetlenül támadott bármely kiigazítást.
Szóval ez nekem inkább egy masszív döntetlenre hozott meccs,az pedig külön posztot érdemelne, kíváncsi is lennék a szerző véleményére,hogy közjogi-alkotmányjogi értelemben mi történt itt az elmúlt két évben,az ugyanis brutálisan hat a gazdaságra,és én komolyan hiszem,hogy a jelen bajai oka főként ez.