Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vodás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bárki nem tudja megtenni, viszont akárki megteheti. Jól kezdem? :)Szóval. Mivel nekem vodkafonos tamagotchi (feltöltős) kártyám van, a probléma az 'ő' hálózatukon került megoldásra. A többi szolgáltatóval nincs tapasztalat (ettől függetlenül valószínűleg 99.9%, hogy máshol is…..
Vodás 2012.06.07 00:09:50
@donfuligjimmy: Már az 1 éves ingyenes korlátra is van megoldás. :)

Adatmentés, wipe cache törlés, adat visszaállítás (a Vpn1Click alkalmazást nem állítjuk vissza) majd újra telepítjük a Vpn1Click alkalmazást.

Hozzáteszem, 1 év múlva biztosan nem VPN használatával fogunk mobilnetezni szerintem.
Vodás 2012.06.07 00:48:17
@donfuligjimmy: Ha lenne némi fogalmad arról, hogy mi is a VPN, akkor nem írnál ekkora ostobaságot és ráadásul nem vádolnál lopással. Olvass utána néhány dolognak, szerezz némi információt a fentebb említett dolgokról és ha majd eleget tudsz, akkor Te is rájössz, hogy kizárólag VPN üzemeltetésére senki nem fog szervereket fenntartani. Nem mellesleg ha rászánom magam, akkor néhány óra alatt magam is összedobok egy ilyen alkalmazást, amiről beszélünk és esetleg használom a saját routeremet VPN hálózat létrehozására.
Vodás 2012.06.07 00:57:54
@donfuligjimmy: A Vpn1Click alkalmazást nem én írtam és arról pedig nem tehetek, hogy nem tudták (vagy inkább az eredeti szándék szerint nem is akarták) komolyabb védelemmel ellátni, így ezt lopásnak nevezni erős túlzás, ezt gondolom Te is érzed. A kommented végén lévő hivatkozásra pedig annyit reagálnék, hogy nekem akkor is lesz elegendő sávszélességem az igényeim kielégítéséhez, ebben teljesen biztos vagyok. Én azért nem egy laikus felhasználóként állok hozzá ehhez a kérdéshez.