Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScrApeD

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Drive után Nicolas Winding Refn és Ryan Gosling ismét együtt dolgozhat. Az Ony God Forgives-ben Gosling egy Bangkokban élő kickbox-ban jártas gengsztert alakít. Mikor testvérét kicsinálja egy thai rendőrtiszt bosszút fogad. Kristin Scott Thomas és Tom Burke is felbukkan a filmben.…..
Sylvester Stallone szépen gyűjtögette a buktákat, majd gondolt egyet és megcsinálta a Rocky és Rambo folytatásait. Sokaknak nem jön be, ha egy régebbi sikerfilmjük újabb részét próbálják összehozni, de Sly-nak sikerült. Majd belevágott a The Expendables-be, amivel ismét az…..
Filmdroid Fehér pokol (The Grey) 2012.03.23 22:30:00
Valahol a világ végén, úgy a rideg Alaszka közepén a társadalom számkivetettjei  dolgoznak. Börtönviseltek, csavargók, szökevények, reményt vesztettek tucatjai, sehol máshol nem találtak munkát. Az egyik magába fordult alak, Ottway levelet ír, szemei előtt felsejlik…..
ScrApeD 2012.03.23 23:54:19
Elvileg a Pókember negyedik részében a főhős már Gyíkkal mérte volna össze erejét, ám ebből nem lett semmi. Ám a rebootban nem húzták-halasztották, a Falmászónak néhány gengszteren kívül az átalakult Dr. Curt Connors-t is meg kell állítania. Ha eddig még nem lett volna…..
Robert Schwentke vezényelte le a Red képregényfilmet, amelyben Bruce Willis, Helen Mirren és John Malkovich akciózhatott. A mozis alkotás teljes mértékben eltért az alapanyagtól, a kőkemény történetből egy lazább, viccesebb és romantikusabb művet varázsoltak. A közönséget ez…..
ScrApeD 2012.02.19 20:51:10
@Sanosuke: mármint melyiket?