Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Caretha

154 bejegyzést írt és 357 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elnézést kell kérnem, de nagyon... Nagyon elfoglalt hónapom volt az október, és én szentül abban a hitben éltem, hogy már rég feltöltöttem az utolsó feliratát, de mégsem... Úgyhogy bocsánat mindenkitől, most pótolom. Tehát itt az évadzáró magyar felirata, élvezzétek! És ezzel búcsúzunk a sorozat…..
Az utolsó előtti részhez készült saját fordításunk itt érhető el. Az utolsó rész nyersfordítása is kész, még a lányok átnézik, aztán.. Aztán végeztünk :/ :(..
s03e08_magyar_felirat Fordította: Cary Ellenőrizte: Sunny & Nann..
s03e07 Bolondok aranya - magyar felirat: Cary, Sunny, Nann..
Megkésve bár, de törve nem... magyar felirat Cary&Sunny&Nann..
 „A pusztító tragédia nyomán Grimaud hadat üzen a Muskétásoknak, szeretteikkel kezdve a sort. A gyász által még elvakítva, a Muskétások talán nem látják meg jöttét időben. A személyes tét most magasabb, mint bármikor, a Muskétásoknak és támogatóiknak a pusztulás szélén álló várost kell megvédeniük a…..
 „Amikor a halál felüti fejét a Louvre-ban, Treville ellentmondásos lépéseket tesz, hogy megvédje a Trónörököst Grimaud, Gaston és Lorraine herceg szentségtelen szövetségétől. Titkolózó taktikája elszigeteli a királynét még hűséges testőreitől is. A feloszlatott Vörös Gárda Grimaud rendelkezésére…..
 „Aramis és a Királyné békekötési szándéka a spanyolokkal végzetes következményekkel jár, mikor Grimaud elrabolja Aramist a befolyásos Lorraine herceg szövetségéért cserébe. Grimaud tettei tönkre tehetik a királynét, a muskétásokat pedig lehetetlen helyzetbe hozzák, mikor a királyné hírnevéért és…..
„Grimaud keresése közben a muskétások egy harcedzett falura bukkannak, ahol a nők férfiak nélkül is boldogulnak. A gyors észjárású vezető, Juliett nem szívleli a muskétásokat. Egyszerűen csak védelmezi a társait, vagy rejteget valamit? Mikor egy csapat edzett háborús dezertőr támadja meg őket, a…..
Sötét hangulatú részhez érkeztünk.. Íme a tartalom és a linkek, magyar felirat jövő héten.  „Eljött a leszámolás napja, mikor Grimaud megesküszik, hogy elpusztítja a Muskétásokat egy jól megszervezett támadás-sorozattal, és Feront a végső próbatételhez vezeti az áhított hatalomért. Athos zaklatott,…..
„A muskétások a rend visszaállításáért harcolnak Párizsban, miután Grimaud és Feron öncélúan megszervezik a Chatelet kirobbantását, amivel egy őrültet is kiszabadítanak, aki gyilkos tervekkel indul a Louvre-ba. Kihasználva az egyik rab képességeit a királyi ékszerek ellopására, az összeesküvők…..
Az ötödik rész magyar felirata ide kattintva letölthető. Fordította: Cary Ellenőrizte: Sunny és Nann..
 „Az angol monarchia jövője a muskétások vállán nyugszik, miután Lajos az angol Királyné eltűnt koronaékszereinek felkutatására utasítja őket. Ez egy reménytelen küldetés, ami csak még komplikáltabbá válik, mikor felfedik a tolvaj kilétét. Ösztöneikkel küzdve, a muskétásoknak meg kell bízniuk egy…..
A negyedik rész általunk elkészített felirata itt! Sunny & Nann & Cary..
„A parancsot teljesítő muskétások megvédik Lajos áruló öccsét, Gastont, miután ő lemészárol néhány veterán katonát egy párizsi kocsmában. Az összetört szívű kocsmatulajdonos, Christophe igazságot akar – de a szórakozott király korábban száműzött öccsét tárt karokkal fogadja vissza. Ahogy a…..
 „Grimaud és Feron összefognak Beuafort herceggel, hogy nyereséget szerezzenek a királytól az ellopott gabonával, miközben a lopást a menekültekre kenik, Párizst pedig az éhezés szélére sodorják. D’Artagnan heves vérmérsékletének köszönhetően a Vörös Gárda célpontjává válik, és a többi áldozattal…..
„A háború sújtotta Franciaországban három muskétás vakmerő támadást hajt végre a spanyolok ellen, miközben egy közeli monostorban Aramis harcol a lelkiismeretével. Mikor a brutális zsoldos, Lucien Grimaud Aramis új otthonába viszi a háborút, a régi barátok újra összefognak, hogy visszaszerezzék az…..
A Duna tv-n már most szombaton, tehát június 18-án startol a harmadik évad szinkronosan! (igazából én még mindig nem hiszem el, hogy ilyen gyorsak voltak.. O.O) Szombat délután 5 órakor tehát aki szeretné, magyarul nézheti az évad első részét, aminek a hivatalos címe is Hadizsákmány lett. Egyébként…..
Csak ide értünk ezzel is, saját feliratunk, Cary fordított, Sunny átböngészte, Nann is átböngészte, Cary (néhol saját maga bénaságán vihogva) kijavította és nektek elhozta. Jó éjt mindenkinek! s03e03 saját, magyar felirat..
Javított felirat és linkek a második részhez (ugyanis itt is a rövidebb verziót sikerült először letöltenem és lefordítanom). Torrent link (angol)  Angol felirat  Online (angol, több link) Magyar, saját felirat (javított) ..
Íme az évadnyitó! Torrent link (angol): - nagyobb méretű, HD minőség és hozzávaló magyar, saját felirat - kisebb méretű, de ugyanúgy ettv-s megszokott minőség és hozzávaló magyar felirat Online (angol, több link) Szinkronos: június 18. 17:00, Duna tv..
Mint azt néhány már megtapasztaltátok, sajnos a kiszivárogtatott részek nem teljesen egyeznek meg a hivatalosan, csak most debütált részekkel. Legalábbis az új évad 1. részével biztosan ez a helyzet: a korábban kiszivárgott verzió 48 perces, míg a hivatalos 56-58 perc körül van. Ennek…..
Íme, elkészült, jó szórakozást hozzá! ;)  s03e01 magyar felirat..
Caretha 2016.05.05 21:56:42
@Nann: Nagyon szívesen, vigyétek :) Várjuk a tanácsokat, észrevételeket!

A következő rész hétvégére biztosan meg lesz, remélhetőleg előbb is.
Caretha 2016.05.09 14:09:41
@Nann: Köszönjük a felajánlást és a segítséget! A mostani már készen van, de a harmadikhoz szívesen várunk :) Majd írok, amint közelebbit tudunk.
Caretha 2016.05.19 13:55:19
@Eric Taboo: Szia!
Nagyon jó, hogy szólsz, köszönjük!

A kimaradt részeknél egyáltalán nem volt felirat, vagy angol volt? És emiatt nem csúszott el az egész felirat?
Az a gyanúm, hogy talán magából a filmből hiányozhattak részek (mivel ugye mi még a korábban kikerült kalózverziót néztük, mostanra pedig kint van a hivatalos), hiszen ketten is végignyálaztuk.
Pótolni fogjuk, minél előbb!

És kérünk mindenkit, ha ilyet vagy bármilyen más hibát, tanácsot talál, írja meg nekünk! Köszönjük!
A briteknél május 28-án kezdik el vetíteni a sorozat harmadik évadát. Ide kattintva láthatjátok a twitter hírt és egy trailert is!..
The Musketeers 3/4-5-6. részek 2016.05.18 08:29:57
Ezt a három részt egyelőre egyben rakom fel, felirat úgyis csak sokára várható, de ha addig is valaki szeretné megnézni, íme: 4. rész: torrent online 5. rész: torrent online 6. rész: torrent online..