Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Manci

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Proszektúra Le a nőuralommal! 2012.09.11 21:55:55
Örvendetes, hogy végre valaki fel meri venni a kesztyűt és szembe mer szállni a nők elnyomó uralmával. Drága Varga István Képviselő Úr! Nem is tudja, hogy mennyire vártuk már ezt az őszinte igaz hangot! Hogy végre nem kell nekünk férfiaknak tovább lapítanunk saját hazánkban.…..
Tóth Manci 2012.09.12 15:17:39
@ViKtOr: "Ez a nő annyira gyengeelméjű, értetlen és makacs, hogy komolyan mondom ez a Selmeczi Gabriella!!! "

@DICKtátor: Azért a sértegetésnek is legyen határa!

PEDIG GYÖNYÖRŰ :)

vargabátyó-félék miatt gondolom néha, mégis feministának kéne lennem, aztán jön valaki és ír valami olyat, amitől rögtön vinnyoghatnékos nevehetnékem lesz

a cikk jó, osztjónapot
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Tóth Manci 2012.08.23 14:06:25
@Bálintka.: Türkménbasi saját szájából hallottam, amikor hazértek, a Neoton-koncentről itt nem is mesélt... :)
Egy 35 éves, budapesti férfi vagyok - igen: autós, 18 éves vezetési tapasztalattal. Hétvégente átvedlem én is kerékpárossá, gyalogossá: hatalmasat csatangolunk vagy karikázunk az Asszonnyal meg a Srácokkal a környéken. Van tehát némi fogalmam arról, hogy milyen az utak…..
autózz! Lámpák, amik elbújtak 2011.09.16 08:25:00
Jó pár helyen járva a városban megállapítottam, hogy a jelzőlámpák vagy rosszul vannak elhelyezve, vagy pedig előttük van valami zavaró tereptárgy (sokszor egy másik KRESZ-tábla, trafóállomás vagy elé nőtt gaz, stb.). Így a lámpa jelzését néha kicsit későn lehet észlelni.…..