Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matelacci

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is az, hogy nem működnek hosszú távon!Az alacsony kalóriabevitel (< 1200 kcal/nap) segítségével rövid távon le lehet fogyni, de a zsírfogyás mellett izomfogyással is jár! A zsírok égetéséhez szükséges szénhidrátot a szervezet az izmok fehérjéinek lebontásából…..
Miután kipihentem a tegnapelőtti edzést,alig vártam,hogy ma is leharcoljam magam.Ma a mell van soron.Ezt elvileg szeretem,de bizonyos gyakorlatoknál feltétlenül segítségre van szügségem.Azt el kell azért mondani,hogy nem vagyok rajta sem komoly tömegelésen,sem lepucoláson,tehát a…..
A számok: amíg két hete a Nagy fogyás első adása még 35,8 százalékos közönségarányt ért el a kereskedelmileg fontos 18 és 49 év közötti korosztályban, addig kedden már csak 26,4-et. Amíg a múlt héten a Vészhelyzetet 34,4 százalék választotta (vagy a Tv2 hibahatáron…..
Szóval, íme a tegnapi edzés, ami nem nevezhető szokványosnak.A srác akivel edzettem a kedvenceim közé tartozik,mivel amennyire lehet odarakja magát,nem nyávog,nem panaszkodik hanem csinálja a dolgát.Mostanában megpróbálkoztunk egy nem tipikus testépítő edzésformával,aminek az a…..