Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarakrael

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zardoz (1974) Írta: John Boorman Rendezte: John Boorman Ahogy olvastam a szakirodalmat, a megannyi elemzést, egyre nyugodtabb lettem, hisz nyilvánvalóvá vált számomra, hogy nem csak én nem értettem kis túlzással egy büdös szót sem az eheti alkotásból. A legtöbb írás ízét a…..
Mert ha a báránynak nincs lova, és adnánk neki egyet, akkor például meg lehet tőle kérdezni, hogy "Bari, kell ló?". Öhömm, izé, és ez még a jobbak közül való volt az idei Schönhertz Qpa (műveletleneknek: műegyetemista hepaj, ahol a jövő mérnökei addig isznak, amíg…..
Sarakrael 2008.10.11 14:18:34
Mondanom sem kell, a Gmail spamszűrője nem tekintette spamnak, persze néha nagyon fontos leveleket találok a Spam mappában. Mindegy. Azért szeretjük a Gmailt. Íme a levél:HelloA nevem van elszalasztja Jennifert ma láttam a profilodat és intrested lettem benned, szintén szeretni…..
Vajon klikkesednek a blogosok? Tehát a blog.hu-sok csak blog.hu-s blogot írnak, olvasnak, kommenteznek? Vagy van átjárás más blog-szolgáltatókhoz is? Mennyire lehet itt jellemző a hűség, az érzelem? Persze a szolgáltatók próbálnak ezen változtatni, vagyis nem feltétlen házi bloggereiket promótálják,…..
Gyerekszoba LEGO sztárok 2008.09.29 09:15:00
A LEGO még mindig ünnepel. A cég most a mozgatható lábú és karú legó figurák 30. születésnapjára újdonsággal lepte meg… sajnos, ez esetben saját magát. Merthogy a képen látható aprócska emberkék kereskedelmi forgalomban nem lesznek kaphatók. Jelenleg Cliff…..
Sarakrael 2008.09.29 18:25:33
No ezt is megéltük. Kicsit hektikusan alakultak az utóbbi napok. A más általi feltöltés ténye nem volt épp váratlan. Már kezdetektől volt rá egy B-terv, igaz azt hittem, ha az első 2 nap nem kerül ki, akkor talán nem is fog. De miért pont ez nem menne az internetre, mikor minden…..
ROFL-net Don't copy that floppy! 2007.05.28 22:41:00
1992-es próbálkozás bűntudatunk ellen, hogy nehogy merjünk másolni floppy disc-re programokat!Szerintem a videó láttán, mindenki már csak tiltakozásul is másolt ezerrel.Bár nálam működött,amióta láttam a klipet, egy floppyt sem másoltam!!!Figyelem: Aki képes végignézni az…..