Regisztráció Blogot indítok
Adatok
polo0723

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vébé huszonegyedik játéknapjához hasonlóan állt mindenki, mint az előző naphoz. Délután egy gigarangadó, este meg majd levezetünk. Aztán ugyanúgy meglepő eredmény született a korábbi meccsen, és örökké emlékezetes pillanatok tanúi lehettünk este. Lapozás után…..
Soha rosszabb hétközi fordulót. Összességében semmi meglepő nem történt, mégis sokat fogunk még róla beszélni, mert az Emiratesben egy szenzációs derbyt láthattak a szerencsések. Az Ágyusok kivételével, a nagyok simán hozták a kötelezőt, az eddig jobb sorsra hivatottak pedig…..
polo0723 2008.10.30 08:19:25
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Régen volt ilyen, meglepetések nélkül zajlott le egy forduló. A nagyok nyertek, a Hull még mindig dobogós, a Tottenham kikapott és a Newcastle sem tudott nyerni. A középmezőny békés döntetlenekkel mulatta az időt, kilenc csapat gólt sem rúgott, ellenben a kiesési rangadón több…..
Madonna koncert, bunda botrány, Lehmann-ügy, mesterhármas, szabálymódosítás, Tiltott városok és a negyedik forduló tébolyult fordulatai mellett már csak arra van erőnk, hogy igen röviden mi is megemlékezzünk a visszavonult Oli Kahnról. Csúcsra járatva pörög a Bundesliga, van itt…..
A bajnoki fordulók mellett egy másik sorozat is a végéhez közeledik. A Knézy Jenő emléktorna zárómondatai következnek. Volt itt minden, ami a hagyományos labdarúgás sajátja. Kiélezett küzdelmek, papírforma eredmények és meglepetések. Később az olasz labdarúgásból átemelt…..
Nou San Trafford Forrj be, csont! 2008.02.25 16:31:00
A hétvégi Birmingham-Arsenalról már a harmadik percben  tudtuk, hogy nem lesz mindennapi mérkőzés, fájdalmasan nem. Martin Taylor szerelni próbálta Eduardo da Silvát, és ez a próbálkozás agyonvágta a meccset és mindenek felett ellenfele további pár hónapját is. Illetve csak…..
1969-ben utoljára állt össze a Beatles egy stúdióban, ie 1295-ben megkoronázták II. Ramszeszt, 2006-ban pedig az Egyesült Királyság történetének legnagyobb rablását követték el február 22-én. Hogy ez kit érdekel? Megmondjuk azt is. Holnap lesz egy éve, hogy bede annyira…..
Nyolc csapatból csak egy szomorú – az viszont nagyon! Van itt ugyebár egy Roma, mely megfordított egy ikszes meccset és szűk előnnyel utazhat Madridba, ellenfele pedig (egyetlen vendégcsapatként) belőtte azt az idegenbeli gólt, amire építve tulajdonképpen a továbbjutás…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..
A fellegek közt trónoló Úr (kell –e mondanom, hogy az olasz foci a kedvence, más magyarázat nincs rá, miért alkotta Materazzit) szívének legkedvesebb országára veti minden létező tekintetét a hétvégén. A gépjármű-tömeggyártás és a háborúskodás nem megy talján…..
Breaking News, a Milan két csatárral játszott! Értik emberek, kettővel!!! Ezek után várjuk a további híreket, miszerint négyszögesítették a kört, a prérifarkas elkapta a gyalogkakukkot és a hindu marhatenyésztők bálját a holland hegyimentők sztrájkja zavarta meg! A milánóiak…..