Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuhnyi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Buzzfeed és más oldalak válogatásából mutatjuk meg, mit csinált tegnap Billy Cyrus Miley nevű lánya a gálán, hogyan állt össze az N'Sync, és még pár ikonikus mozzanatot. Nem sokat vesztettünk azzal, hogy kihagytuk. Egy gif az ugrás előtt, a többi utána, jó mulatást. Miley…..
Miközben a Homár az Impulser-Trade Kft. ügyvédjével levelezik olyanokról, hogy például a februári levél keletkezésének idején létezett-e az idén júniusban alapított Impulser International AG Magyarországi Fióktelepe, elsikkadt egy másik levél, ami szintén nem történhetett meg…..
Nyuhnyi 2013.05.24 16:59:56
@petyus1988: Nem illik kibeszélni szerintem öket. Én ha otthagytam melohelyet és voltak nagyon durvák is közte amiben kihasználva éreztem magam, mégsem beszélem ki öket mert amikor elvállatam tudtam mivel jár. Te nem tudtad? :)))
Van az úgy, hogy a riportalany azt szeretné, ha élő adásban nyelhetne tüzet, vagy mutathatná be, milyen jól tud kézzel daganatot eltávolítani valakiből, szóval van valami kunsztja, és szeretné, ha ezt a kamerák előtt is produkálhatná, meg minden. Ilyenkor a szerkesztőnek,…..