Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SevenDeadlySins (törölt)

0 bejegyzést írt és 426 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szó nincs arról, hogy ne lenne nézett a Doktor House idehaza, a sorozat az NCIS-szel évek óta tengelye a TV2 legerősebb hétköznapjainak, a hétfőnek és a szerdának, melyeket már jó ideje nem tud egy konkurens csatorna sem legyőzni. Azonban múlt héten szerdán a Doktor House-t olyan…..
A látszat ellenére ez a tervezett Brit Köztársaság zászlaja   A királyság jó dolog -  mondjuk ki Szent István napján. Nagyon praktikus oka van, amiért szeretni lehet a monarchiát: kiváló ellenszer hugochavezek és karrierállamfők ellen.   A köztársaság-rajongók…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.08.20 18:50:02
@borzzz: ezen a Kossuth-bolsizáson én is mosolyogtam :)
SevenDeadlySins (törölt) 2010.08.20 20:41:31
@betyár: Szívesen! Gátlástalanul leegyszerűsítve van kétféle gondolkodás, az Affektív és a kognitív. A kettő közti különbség hogy az első álláspontja a vita tárgyához fűződő áttételes érzelmi lánc fenntartása, amely kiinduló pontja önigazolás, mégpedig azáltal, hogy a személy magát valamely erkölcsi rendben valamely ellenpont fölé helyezi. A mérték változó. Tehát: Tiszteletre vagyok jogosult<-- A bolshik erkölcsileg alattam állnak. <-- mert erkölcsileg alattam állnak, mindent amihez pozitívan viszonyulnak utálatos.<-- mindezen dolgok rosszak. és ugyanez pepitában.

A lényeg hogy a legelborultabb hülyeség mellé is odaállnak egyesek ufóktól kezdve sámánokon át(pataki partján..) Gyurcsányig csak mert az a személy akivel szemben meghatározzák magukat valamilyen viszonyban áll vele. Arról beszélek, hogy bár elvileg egy -teljesen mindegy milyen - logikát használva érvelnek, ahhoz ők maguk sem hűségesek hanem azt felülírja ez a fenti érzelmi rendező elv. Az igazságfogalom amit én használtam nem egy egzakt létező igazság, hanem az az igazság amely a vita tárgyából s a vallot logikából fakad.

Hüvelykujjszabályok a kettő megkülönböztetéséhez.
1) Az affektív logika tautologikus. MINDENKÉPPEN visszakanyarodik az eredeti következtetéshez, ha a csillagokat kell lehazudni ,akkor is. Ez abból fakad hogy az érvelés célja nem bármilyen szempont szerinti objektív igazság kiderítése, hanem a normatív állítás bebízonyítása.
2) ez az állítás közvetlenül bizonyítja hogy valaki erkölcsileg alacsonyabb rendű. Kommunista vagy hogy a kommunista miért gazember(ugyanez fideszesben)
3)mivel az egész levezetés csak ürügy valamilyen személyeskedésre, ezért írtó hamar sértegetésbe, trágárkodásba csap át, felkiáltójelek és csupanagybetűk lelkes fogyasztása mellett
4) ahol a saját addig alkalmazott logika és a bizonyítandó állítás ellentmond nem az állítást veti el hanem a konzekvens bizonyítási technikát.

Ez utóbbi önmagában szükséges és elégséges kiszűrni a trollokat és azokat akik számára a vita csak eszköz és ürügy saját önigazolásuk újra újra történő kifejtésére.

A probléma az, hogy ez őrültség. Irracionalitás a köbön. Ordító hazugságokat képes igazságokként hirdetni, mert azokat egy személyfüggő viszonyítási rendszer legitimálja... olyan rendszer amelynek archimedeszi pontja tökéletesen független a témától hisz teljesen esetleges. Az ilyen emberek ugyanolyan vehemenciával védenének jobb/bal álláspontot - szigorúan elvből - s mindez csak attól függ hogy annak idején hova tették le a voksuk.

Na az ilyenek ellenében, az ilyenekért kell megőrizni a 'igazságot'.

@abandi: az oké de ennek mi köze a bolsikhoz? Látod pont erről beszéltem. Mert az, hogy Kossuth egy opportunista politikai kalandor volt még lehet megfontolt, adott mérce mellett meghozott döntés is de aztán asszondja hogy Kossuth-bolsi. Hohó:D:D szinte hallani ahogy a racionalitás szövete felhasad de Hősünk gond nélkül ugorja át, mert sosem az volt a lényeg hogy Kossuth karakterét rekonstruáljuk, hanem hogy bebizonyítsuk hogy Kossuth egy rohadt gazember volt. Sőt, rögtön a bolsikkal egyenrangú akasztani való hazaáruló féreg! Minden, de minden inkább előbb, mint utóbb visszavezet arra feketefehér önfényező világrendező alapelvre hogy Ők, mármint a kommunisták, a magukfajta mekkora aljanép!

S kérlek ne engedjétek magatokat megtéveszteni, csak a példa kedvéért mondtam el a jobboldali verziót. Ugyanezt el lehetne dalolni Fidesszel és Orbán Viktorral a főszerepben
SevenDeadlySins (törölt) 2010.08.20 21:45:17
@betyár: @abandi jobban vágja, kérdezd őt
Szűzgarázs 102. Kérdések 2010.07.30 08:00:00
Csak hebegtem múltkor. Judit nem erőltette a témát. Persze, tán még végig se gondoltam, akarok-e gyereket. Meg előbb férjet kéne találnom. Vajon férjhez akarok menni? És lenne jelöltem?Mélyen elpirultam. Megint átvillant az agyamon, hogy mindent tud. Miért tesz fel ilyen…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.08.01 23:23:48
Glorynak igaza van, a legtöbb közkeletű elképzelés a történelemről és a vallásról a tradícionalitástól nagyon is idegen, jellegzetesen modern eredetű, historizáló, álnaív nosztalgikus projektek eredménye, amelyek célja a történelmi-nemzeti mítoszok legyártása volt. Ezekben a történelem egy szigorúan lineáris, erkölcsileg folyamatosan csökkenő vagy növekvő folyamat a karakterek pedig kötelező jelleggel egydimenziós figurák hisz feladatuk a történelmi (ál)dilemmák sugallt helyes válaszának erkölcsi alátámasztása.

Ez a modern nemzetépítés elengedhetetlen eszköze, része minden modern állam kultúrájának, Amerikától Kelet Európán át Japánig, ugyanúgy van jobb és baloldali nacionalista és kozmopolita vallásos és ateisa narratíva, a felső határ az elképzelhető érdekcsoportok száma(fölött van).

És jól van ez így, legalább is amíg a tudományos élet nem kezdi el komolyan venni ezt a maszlagot.

Mert hisz tudjuk: Petőfi népieskedése netto marketing fogás volt, az autombombát nem magyarok találták fel, a magyar paraszti az 1800-s évekből való, István vszeg török anyanyelvű volt. S a preindusztriális vallásosságnak semmi köze nem volt a maihoz.(Lásd még Pogány = vidéki) és még sorolhatnánk napestig... A lényeg, hogy sem a lucernaszagú papa-mama-gyerekek sem a paraszti idill nem létezett soha másutt csak kispolgári íróasztalokon:)*

*legalább is addig amíg új, de már polgári generációk el nem hitték hogy ez tényleg így volt.

tudtad hogy a pogány szó
SevenDeadlySins (törölt) 2010.08.03 18:11:56
@Gloria Mundi: Oh hidd el nekem se jó, de nincs mit tenni, ezegyszer ha igazad van:D

A paganus= vidéki arra utal hogy az ó- és középkorban a vallásosság a közösségi rituálékban való részvételt jelentette, de annyira, hogy nem is nagyon létezett a lelkiismeretes kereszténység fogalma, az, amit manapság értünk hit alatt. Márpedig a vidékiek a vallásos infrastruktúrától (paptól, templomtól a rítusokhoz szükséges bizbaszoktól) távol nem is lehettek igazi vallásosak hiszen gyakorlatilag vadon éltek.
Persze ez elsősorban a zsidó és keresztény vallásokra igaz, amelyek kifejezetten városi, polgári vallások szemben mondjuk a római-görög elmebajjal (elnézést kérek minden panteon követőtől) vagy a katonavallásoktól.

Csak arra akartam utalni ezzel az egésszel, hogy réges régen a falu a civilizálatlan élet tere volt, s ez az elképzelés a dekadens városról nagyon is újkeletű dolog, ami bármikor megfordulhat a társ. fejlődésének megfelelően.

Nem véletlen hogy Petőfi akkora feltűnést keltett a pusztát dicsőítő verseivel. Más nem is nagyon tudta ezt a műfajt szépen művelni, az a giccshalmaz amit a 48-t követő nemzetieskedők (mint mozgalom) levágtak, az valami hihetetlen..

picasaweb.google.com/lh/photo/v7wWWYDJFaqV5HqfN6TVAA
Szűzgarázs 97. Engedjetek be! 2010.07.20 08:00:00
Mióta úgy döntöttem, hogy el innen, minél hamarabb, erről álmodom. A német novíciamesternőmről, illetve pont róla nem, mert ő nem jelenik meg az álmokban. Sokszor jártunk a hegyekbe kirándulni. Van egy kis ház a bajor Alpokban, egy pihenőház. Kívülről semmi nem utal rá, hogy…..
A balkáni és az európai politika közti különbség sokszor csak egy gesztus vagy egy félmondat. Azonban a legtöbb magyar politikusnak ezek sokszor teljesen feleslegesnek tűnnek. (Fotó: Burger Barna/orbanviktor.hu) Még két hónapja sincs kormányon a Fidesz, máris számos…..
Szűzgarázs 87. Szívesség 2010.07.02 08:00:00
Miért segítek még mindig Richárdnak? Képes volt felhívni. Nagyon jól jönne nekik, ha átadnék egy mobilt a generális anyának. Vagy, ha az van neki, elég a SIM kártya. Alapvetően a fiatalabb nővérnek szánják, de hogy néz az ki, ha neki adjuk? Richárd abból indul ki, hogy a…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.07.03 07:21:58
SevenDeadlySins (törölt) 2010.07.03 17:49:20
@Gloria Mundi: Nem nem, most nem ironizáltam, Képzeld el hogy Agapénak hogy jönne le ez a sztori.

Nagyon aranyos egyébként, hogy vitatkoztok ezeken:)
Szűzgarázs 76. Felelősség? 2010.06.17 10:00:00
- Miért döntöttél úgy, hogy végül megteszed? - Te döntöttél így. - Én? - Nem emlékszel? - Te hoztál ide. - Megkérdeztem, be akarsz-e jönni. - De te hoztál ide. - Felajánlottam egy lehetőséget. Te pedig éltél vele. - Igazad van. Minden felelősség az enyém. A prof mosolyog.…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.28 19:40:46
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.28 20:13:29
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.29 07:06:34
@dr. Pascal: ez komoly?:)
És a napnak még mindig nem volt vége. Nem a rendházba vitettem magam a taxissal, hanem a belvárosba. Sétálni akartam, de nem valami elhagyatott helyen. Emberek között. Át kellett gondolnom, mit akarok csinálni. Richárdban csalódtam. Egy kicsit a profban is. Feltűnik hirtelen, töltök…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.28 19:39:42
Szűzgarázs 82. Reptér - 3.0 2010.06.24 08:00:00
Richárd a főnökasszonnyal beszél. Franciául. Szidják a légitársaságot, ki-ki a magáét, hogy elkavarta a csomagjukat. Együtt tettek bejelentést. A fiatalabb nővér a jelek szerint nem tud franciául. Mindkét nővér sötét tónusú, vékony és meglehetősen alacsony, egyébként…..
Szűzgarázs 81. Reptér - 2.0 2010.06.23 08:00:00
Gyorsan kell döntenünk. Richárd kiosztja a feladatokat. Én vegyüljek el a várakozók között, őt beviszik a reptéri rendőrök a csomagkiadó gépekhez, mintha most érkezett volna. Az apácák bőröndjei késnek, de nem csak az övéik, hogy ne legyen gyanús. A vámosoknak át kell…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.23 20:18:39
Szűzgarázs 80. Reptér - 1.0 2010.06.22 08:00:00
Kicsit rosszul vagyok. Szeretnék kimenni a mosdóba, de nincs idő. Most nem lehet. A kakaó. A fenébe, nem kellett volna kakaót innom. Richárd zárkózott. Mintha neheztelne rám a prof miatt. De most miért? Eddig mindig örült nekem. Igaz, eddig nem feküdtem le senkivel. Ez most nagyon más…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.22 13:38:35
@gabor4x: nono, Leti még elkottyinthat valamit.

Épp egy másik topikban tárgyaltátok hogy Doloresen kívül nincs egyértelműen feddhetetlen katolikus szereplő, erre tessék:D

Az is egyértelmű hogy Dolores a szemműtétére érkezett Magyarországra[double entendre] felszabadulása után, azóta pedig a kolumbiai szervkereskedelem egyik keresztanyja,
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.22 15:44:10
@klasztika: méghozzá egészben. "Háromkiló hatvan, maradhat?"
Szűzgarázs 78. S.O.S. 2010.06.18 10:00:00
Épp kinyitnám az utolsó sms-t, amelyet Richárd küldött, mikor megszólal a mobil. Összerezzenek, úgy hasít bele a csöndbe az éles elektronikus dallam. A Diótörőből. Richárd az. - Végre! Hová tűntél, Leti? Már a fél várost tűvé tettem érted! Egész délután próbállak…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.22 03:11:34
@Attus Germanicus: Egyre izmodosodik az úgynevezett értelmiségi vagy városi vallásosság, amely szemben a falusi - egyházias - vallásossággal jóval kevésbé ritualizált viszont lelkiismeretesebb. ők azok akik azt mondják: Hiszek egy személyes Istenben, de nem az egyházilag kiprédikáltban.

Na most ha a templomra kerül a sor akkor ők is bemondanak egy egyházat, s bár felülreprezentáltak a köreikben a reformátusok de a többség még mindig katkó.

@21 hónap: Lol a kulcsszavak "releváns" és "hátrányos helyzeű" ^^
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.22 13:50:59
@Attus Germanicus: Lehet hogy per definitionem nem felelnek meg a katolikusságnak, de attól még egy új katolikus hullám, egy új fázis a vallásosságban az, amit ők képviselnek, s semmiképp sem szabad kívülállóként leírni őket, hisz az övéké katolikusok jövője
Szűzgarázs 70. Néri és mások 2010.06.14 08:00:00
Mióta visszatértem a fórumra, többször is szó volt Néri Fülöp dolgáról. Hajlok rá, hogy ne tekintsem provokációnak. És nehezemre esik nem tenni semmit. Bár nem tudom, mit is tehetnék. Richárd szerint ne keveredjem bele. Ha Fülöp lépni akar, akkor lépjen. Van tanúvédelem is a…..
Szűzgarázs 79. Bevetés előtt 2010.06.21 08:00:00
Nem volt időm lezuhanyozni. Richárd valóban tíz percen belül megérkezett, és türelmetlenül telefonált rám. Mennünk kell. Már rég el kellett volna indulnunk. Ne kéressem magam, ez most fontos. Új harisnyát veszek fel, magamra erőltetem a fityulát. A kissé összegyűrődött…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.22 03:18:21
@21 hónap: A 178 neked alacsony, de a 66 nem sok?:)
Ebben a városban nehéz eltemetni valakit. Vagyis sokáig tart, amíg sorra kerül az ember. Ráadásul közelharcot folytattam Agapéval amiatt, hogy Emerenciát inkább hamvasszuk, mert tudom, hogy ő maga így szerette volna. Rettegett attól, hogy a föld alatt egy zárt koporsóban fekszik…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.09 12:04:54
@21 hónap: ha az édesanyádra gondoltam?;)
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.09 13:32:51
@21 hónap: fej fej!(ugye ez a helyes válasz?:)
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.09 18:55:18
@21 hónap: nem azt akartad mondani, hogy már karban van tartva, hiszen jól tartja magát!
Szűzgarázs 67. Részletek 2010.06.08 08:00:00
A kerületi rendőrkapitányság egyik kihallgató szobájában ücsörgünk. Végre tényleg elhihetem, hogy Richárd zsaru. És még százados is ráadásul. A főnökével is beszéltem. Első pillantásra ijesztő volt. Mint egy szovjet tábornok vagy valami hasonló. Kövér, aprószemű.…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.09 08:31:04
@klasztika: egyébként touché;)
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.09 18:53:33
@Gildor Inglorion:
www.youtube.com/watch?v=ss46iEaBc2g

@21 hónap: nem tudja hogy hívták a tanárt:)
Szűzgarázs 64. Szívesség 2010.06.03 08:00:00
MC-Richárd állta a szavát, lenyomozta nekem a kis Csabit. Kicsinek egyébként nem nevezném, megvan 190 cm is. Kosarazik, elég tűrhetően tanul, és semmi gond nem volt vele eddig a suliban. MC még az ofőjével is beszélt, nem tudom, mit adott be neki. Tán, hogy valami profi csapatnál…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04 10:48:33
@Gloria Mundi: Huhuhhhúú:D:D:D

"A legtöbb nő sztem csak azért marad hűséges, mert nem találkozik egy Valmonttal. :P"
Juj!
Szűzgarázs 65. Ja, vagy úgy ... 2010.06.04 08:00:00
Végre leültem Angélával, hogy Csabiról beszéljek vele. Már az anyaotthonban lakik, azonnal ki kellett költöznie a szűzgarázsból, mikor kiderült a terhessége. Ha nem szervezek meg mindent előre, szépen nézett volna ki. Egyébként a kitaszított nővér sorsa ilyenkor teljes damnatio…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.06 07:02:32
@Gloria Mundi: Aham!
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.06 09:40:10
@Gloria Mundi: Az uborkának már csak ilyen se színe-se szaga magvai vannak
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.06 10:29:32
@Gloria Mundi: :) Épp dolgozom
Kicsit túllépve azon, hogy mi történt pontosan a gázai segélyhajón, ki lőtt először, illetve legitim-e a blokád vagy nem, kétségtelenül az az érdekesebb része a sztorinak, hogy az izraeliek kezdik keményen elszigetelni magukat nemzetközileg. Akár igazuk volt ebben a konkrét…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04 08:58:22
Ehhez a cikkhez nagyon nehéz bármit is hozzátenni, azon túl, hogy ennek a kapkodásnak az oka Izrael belpolitikai válsága, rengeteg elborult agyú orthodoxszal illiónyi héjjával a nyakukban kényszerpályára kerültek, méghozzá egy kapkodó hektikus kényszerpályára. A belpoltiikai isntabilitás csak az elszigetelődést a befelé fordulást erősíti, a kooperációs politikát lehetetlen lesz eladni a begőzölt szélsőségeseknek de lassan már az úgynevezett mérsékelteknek is, s nagyon nehéz innen visszafordítani Izrael hajóját( hogy stílszerűek legyünk.

Amire Izraelnek, a világnak az arabokat is beleértve szüksége van az nem más mint hogy egy erősebb hatalom állítsa kényszerpályára az elszabadult Izraelt. Bársonyos, de határozott érintéssel, meg kell lebbenteni, hogy az USA nem látja értelmét egy ilyen állam támogatásának, majd négyszemközt egy vadonatúj menetrendet felállítani a Telepekről, a Palesztin Felszabadítási Szervezetről, majd a következő körben bilaterális egyezményekbe bevonni a partner szervezeteket, a szomszédokat, Az északi Palesztin hatóságot, az Úniót, Törökországot stb.
Amerika az Unióval vállvetve (itt Fr. o-ra gondolok) lehetne a garancia aki kikényszeríti a szomszédos államoktól ÉS Izraeltől a vállalásaikat.

Ezt szerintem bő három hónap alatt lehet érni, mert nem az a lényeg hogy honnan indulunk ki( kié palesztina) hanem hogy hol alakul ki a kompromisszum.(Kinek lesz Palesztina az otthona)
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04 09:04:49
@Kerámia_53: "Ezer éve utálják őket(?) világszerte - talán nem véletlenül..."
A nácikat is 60 éve utálják világszerte - talán nem véletlenü...
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.04 09:42:54
@papamaci1: Ühüm, Palesztina nem annyira értéktelen Indiának és Kínának hogy soha a büdös életben nem fognak egy fillért se áldozni Amerika kiszorítására onnan, márpedig az USA számára prioritás a jelenlét. Az USA térvesztése max akkor volna lényeges, hogy ha már az arabok is lehagynák őket, arra meg még azért várni kell.
Szűzgarázs 61. MC újra felbukkan 2010.05.28 08:00:00
Egy ideje nem hallottam MC felől, de ma kaptam tőle egy e-mail-t. Valahogy a fülébe jutott a tévés szereplésem híre. (Egyébként a megszerkesztett adásból egyszerűen kivágtak, mint annak idején a vérfeministát, de engem legalább kifejezett kérésemre.) MC azt kérdezi, hogy vagyok,…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.03 08:33:42
@21 hónap: ez gáz nagyon
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.03 15:46:26
@21 hónap: khm nem adnám ki a lakhelyem, ha nem baj:) Engem anno beprotezsáltak az egyikbe, mert anyámék még a barakkokból ismerték a Zóvónénit, de ovikat sohasem zártak be sőt bővítettek.
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.03 16:55:26
@21 hónap: kiköltöző! bunkó pestiek, jönnek mint a Dunán a szemét pföjj
Szűzgarázs 63. Bomba robban 2010.06.01 08:00:00
Még fel sem fogtam, hogy Emerencia elment. Lepedőben vitték ki, tiszta fehér hálóingben.  A halottkém magas, Ady-arcú férfi volt. Régimódias kalapot forgatott a kezében. Azt mondta, sokan meghalnak ezekben a napokban. Belegondoltam, milyen munka lehet ez, egyik halottas házból a…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.02 06:20:40
- Etessétek meg az Ördögöt - ezek voltak szegény Emerencia nővér utolsó szavai. A szíve vitte el. Nem szenvedett sokat, azt mondják. Megetettem az Ördögöt. Elmeséltem neki, mi történt. Legszívesebben bevittem volna Emerenciához az utolsó napokban. Segített volna egy hűséges…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.05.31 19:32:28
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.01 02:07:01
@Gloria Mundi: S Batmanhez?
@21 hónap: Attól még megcsócsálhatjuk egy kicsit, barátilag... úgy tudom az Ördög épp ráér
SevenDeadlySins (törölt) 2010.06.01 13:29:27
@tiboru: +1 Batman powa
Szűzgarázs 60. Agapé és a prof 2010.05.27 08:00:00
Ismét találkoztam a proffal. Nem volt sok időnk, az egyetem menzáján ebédeltünk, mindenki szeme láttára. Nem, mintha ebben bármi kivetnivaló lenne. De történni persze semmi nem történt. Múltkor is csak a hajamat simogatta, hiába szerettem volna sokkal többet. Kérni nem mertem,…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.05.29 09:01:57
@Groix: S alattomos machinátorként elintézteti a riválisát a századossal;)
Szűzgarázs 55. Kínos szereplés 2010.05.18 08:00:00
Katának lehet valami hatodik érzéke, hogy pont a haldoklást, a halálhoz való hozzáállásunkat hozta fel témaként ebben az adásban.  De leginkább az eutanáziára csúcsosodott ki a dolog. (Persze tudom, hogy Kata és a főszerlesztője jó előre kiválasztja a témákat. Velünk is…..
SevenDeadlySins (törölt) 2010.05.28 06:07:10
@vén betyár: Ilyen bonyolult adatokból?
SevenDeadlySins (törölt) 2010.05.28 07:46:10
@21 hónap: Csak remélni merem hogy a felhőgyártás a ködevés ellentéte:)

@vén betyár: Bocsáss meg, előre kellett engednem, hiszen a hölgyeké az elsőbbség, főleg, ha a nemzetgyarapításban ilyen lelkesen kivezik a részüket! Szóval a hipotézis az volt hogy a Zemberek Leti szerzetességét kevésbé tartják hihetőnek mint a történetek valódiságát.

Ennek a tapasztalati következménye, hogy a fikciósok esélye hogy Civilre szavaznak/Civilre szavazók fikciós esélye nagyobb egynél

s ez igaz a nullhipotézist elfogadtuk
SevenDeadlySins (törölt) 2010.05.28 07:47:29
@21 hónap: bárcsak annyi hiba volna benne:D