Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Irony

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző bejegyzés fogadtatása után további hőbörgésektől tartok, hiszen most egy még kultikusabb vasdarab következik: az egykori Fővárosi Villamosvasutak Füzesi Árpád Főműhelyének csúcsmodellje, a "Bengáli". Ez egy (jó állapotban tartás esetén) elég…..
Irony 2010.09.05 15:39:52
@éjszárny zöldi:
Bocsi, a te oldalad meg nagyon "LILA"... :)
Csak nem találtam rajta a "Fika-Bizonyítvány"-t...
Mondd, mi nem tetszik, a névelőhasználat vagy a kötőjelhossz?
HamPLÓ Redbulla 2 2008.08.20 14:44:00
Valahol vicces, milyen indulatokat váltottak ki a Redbull Air Race-ről írt soraim. Pedig rögtön azzal kezdtem őket, hogy imádom a kisgépes repülést (noch dazu szerintem még ismerem is valamennyire - és nem csak azóta, hogy az RTL Klub elkezdte promózni), ráadásul…..
HamPLÓ Redbulla 2008.08.19 23:42:00
Biztos megint megkapom, hogy azért írok ilyeneket, mert zsigerből utálok minden sportot, de ez a Redbull Air Race kezd idegesíteni. Jobban mondva a körítés; ahogyan megrendezik. Mert hát a repülést nagyon imádom. A Redbullt, mint italt szintén szeretem, és annak is örültem,…..
HamPLÓ Hír (is lehetne) 2008.06.27 15:45:00
A Petőfi Csarnok vezetősége ezúton értesíti a jegytulajdonosokat, hogy a "Koncert a toleranciáért" elnevezésű rendezvény elmarad, mert az azt szervező Egyetlen Alternatíva Egyesület tagjai nem hajlandóak egy színpadra lépni a Másikak Ligájának küldöttségével. ..
"Elnémul a hangszóró a budapesti buszokon, trolikon és villamosokon. A BKV szerint az utasokat ugyanis zavarta, hogy minden megállóban részletesen bemondták, hogy milyen járművekre lehet átszállni." / hirszerzo.hu /Klassz. Zavart bennünket. Hááát persze. De már csak ez: a…..
Na jó, a cím talán túlzás, nekem mégis ez jutott eszembe, amikor a minap az osztrák fővárosban járva azt vettem észre, hogy egyes villamosok kijelzője nem működik (a közlekedési vállalat logóját mutatja), hanem egy-egy tábla van bedobva a szélvédő mögé…..
Hát, lehet, hogy nem vagyok teljesen normális. Na jó, ez így túlzás. Szóval biztosan nem vagyok normális :)Eredetileg csak egy rövid útibeszámolót akartam készíteni arról, amit Karlsruhéban láttam decemberben, aztán majdnem útikönyv lett belőle. Nem, egy fél pillanatig sem esik…..
A jelek szerint a kéthetenkénti szerdai sztrájkbuli nem elég az Ork-vadászok Szabad Szakszervezetének, ezért  - mivel a magyar vasút már tökéletes, és semmi munka sincs vele - át tervezik venni az ország kormányzását is:"Bár formálisan csak jövő pénteken…..
Azt hittem, már semmin se tudok meglepődni a sztrájkhistória különböző stációi után, de mégis sikerült, amikor rákattintottam a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetéknek weboldalára (www.vdszsz.hu). Ott ugyanis így nézett ki a november 21-i történések…..
A minap vettem észre, hogy pár lámpaoszlopon új megoldással kísérletezik valaki, a vadplakátok leküzdése érdekében. Ugye ezek azok, amiket diákmunkások és egyéb megfoghatatlan elemek ragasztanak mindenhova oda, ész nélkül, ipari mennyiségben. Az oszlopokra való ragasztás azért…..