Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barrister

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT A Shreddedshian legenda 2012.01.30 21:07:00
Ez a bejegyzés Zyzz Shreddedshianról, egy 22 éves legendáról szól, aki extrém vékony ektomorfként, a világ egyik legelismertebb sportolója lett megmutatva a világnak, hogy igenis bármi elérhető, csak kitartás kell hozzá, akarat, és megfelelő elszántság. Zyzz végérvényesen…..
barrister 2012.01.31 21:51:47
@Keli29: Hello Keli!

Nem vagyok se géplakatos, se szívsebész, csak információt találtam erről:

A cikk címe: "Barátunk vagy ellenségünk a szója?"

Részlet:
"Teljes a tanácstalanság a sorozatos sportolótragédiák után, s különösen feltűnő, hogy nagyon sok futballista van az áldozatok között. .. Tavaly tavasszal érdekes felfedezést tett a sportolók rejtélyes szívhalálának ügyében Csáky István szójakutató. Nem állította, hogy száz százalékig tudja az okokat, de felfigyelt arra, hogy kizárólag férfiak halnak meg, s Csáky doktor a táplálékkiegészítőkben található szóját tartja az egyik bűnösnek. .. Genetikai hajlam, a szójában koncentráltan levő hormon és az extrém erőfeszítés találkozása lehet Csáky doktor szerint a rejtély megoldása."

Amúgy elég érdekes a kommentelők beszélgetése, sztem Tomi rajtuk röhög...

Azért Tomit megkérdezném, hogy mi volt a cikk megírásával a célja? Egy alapvetően egészségtudatos blogon egy ilyen csávót felvetni, elég vitagerjesztő.

Üdv! Laci