Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*kredenc*

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pelsológia Nyugdíjas otthon 2013.12.08 18:56:38
Az otthonba új lakó érkezett. Ahogy általában szokás, erőszakkal került oda, sőt, sokáig azt sem tudta, mi történik vele. Hosszú élete során nem volt rá példa, hogy ne a saját törvényei szerint cselekedjen. Ösztönösen tudta, hogy most olyasmi történik, amit eddig csak a…..
Pelsológia Balaton a horgászoké? 2013.12.10 16:01:06
Valószínűleg szorosan összefügg a fentiekkel az alábbi egészen friss hír: benyújtotta felmondását Füstös Gábor, a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. vezérigazgatója . A döntésről az érintett tájékoztatta az MTI-t, további információt nem árult el...
Korábban azt állítottam, halászlét bizony mindenki tud főzni, legfeljebb még nem gyakorolta. Ha viszont próbálta, meg van győződve arról, hogy ő főzi a világon a legjobbat. És ez így van rendjén! A dunai jellegű halászlé mákhéjban bemutatásra került az előző posztban,…..
Pelsológia Február 2012.02.01 18:40:00
    Korábbi történet, régebbi írás, ráadásul az élesebb szeműek kiszúrhatják: na, ez is megjelent már a zöld oldalon… Bizony, publikáltam már, sőt, a következő kötetben is benne lesz, de hogy itt helyet szorít magának, ez csak természetes. Különösen, hogy ma…..
Pelsológia A tolvaj 2012.02.07 12:17:00
Az utóbbi időben néhányszor megloptak. Igaz, ehhez szükség volt az én felelőtlenségemre is, mert igaz a mondás: alkalom szüli a tolvajt.    Nos, arról van szó, hogy nem a lakásba törtek be, nem is tárgyiasult értékeim tűntek el, hanem a halaimat dézsmálták meg. Ez…..
Január 26.-27.-én Gödöllőn a Szent István Egyetem adott helyet immár második alkalommal kis hazánk halászati és horgászati szakembereinek találkozójára. Az elmúlt évi tapasztalatok birtokában nem volt kérdés, hogy idén is részt veszek ezen az összejövetelen. Dr. Urbányi…..
Pelsológia A lehűlés előtt 2012.01.24 16:08:00
Nem terveztem mára horgászatot. Ám amikor délelőtt tíz óra körül hazaértem dolgom végeztével, és ajtónyitás előtt egy szép keszegfordulást vettem észre éppen előttünk, az öböl közepén, elhatároztam: pecázni fogok. Egyébként is, délutánra komoly lehűlést ígértek,…..
Pelsológia Január idusán 2012.01.19 18:38:00
Új év, új remények – tartja a közmondás, szerintem kissé tévesen, hiszen az elmúlt esztendő megvalósulatlan reményei egyszerűen áttevődnek a következő esztendőre, s ennél fogva nem is olyan újak. A horgászatban remélt sikereket sem a kalendárium határa szabja vagy…..