Regisztráció Blogot indítok
Adatok
linócsik

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lazulnak a kampányszabályok, azon kívül, hogy valamennyi médium közölhet választási hirdetéseket, lehet majd ellenzéki képviselőkről pedofilos képet is photoshopolni. „Belemenősebb, keményebb kampányt szeretnénk, ahogy a Fradinál is megszoktuk. Szavazófülkébe…..
linócsik 2013.09.26 21:07:11
@Paul Summers: Van...Kábítószeres fideszes, 100 millát visszakapó, mutyizó fideszes, stb.
linócsik 2013.09.26 21:08:00
@ornagy50: Gabika nem jár ilyen helyekre..
Csak a legutóbbi eseményekből szemezgetve, látszik a rezsicsökkentési őrületből (most éppen önkormányzatokat büntetnek százmilliókra, mert nem az előírt betűtípussal vagy narancssárga mezőben tüntették fel a számlákon a Fidesz választási propagandáját), látszott…..
Hiába tette St. Áder János homlokára a kezét Ferenc pápa, a mai napig fideszes pártkatonaként szolgáló magyar köztársasági elnök képességei ettől nem javultak ugrásszerűen. Sőt.Szeptember 20-án fogadta a pápa a magyar köztársasági elnököt, aki az audienciát követően…..
linócsik 2013.09.25 18:39:39
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Ha figyeltél nem azzal volt a gond, hogy a pápa nem értette volna meg a meghívást...Azzal volt gond, és abból lett botrány, hogy Áder nem értette meg a pápa válaszát..Tehát a listening (szövegértés) nem ment, azt a pár mondatot, ami a meghívást jelentette, be tudta biflázni..
linócsik 2013.09.25 19:17:44
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Nagyobb, mint gondolnád..
Egyrészt, mert bebizonyosodott (ismét..), hogy alkalmatlan emberek vannak felelős beosztásban, vagy nem gondoskodnak arról, hogy hiányosságukat valamiképp (például tolmács, ha nem jó az angulja) pótolják.
Azt is jól reprezentálja ez a sztori, hogy a közmédia hamis..beszámol diadallal a pápa várható látogatásáról, de elhallgatja a vatikáni hivatalos közleményt, mert kellemetlen. De a félreértést is fagyasztja, amíg tudja.
Harmadrészt egyesek (mint Te) bagatelizálja ezt a kényes ügyet.
Vasárnap időközi választást tartottak Baján. Az eredményeket ismerjük: a Fidesz jelöltje összesen 467 szavazatot szerzett, 61-gyel többet az MSZP-E14-DK összefogás jelöltjénél, Teket Melindánál. Annak ellenére, hogy elemzők (így mi is) időről-időre felhívják arra a…..
Varánusz Rezsikotmányt a népnek! 2013.09.21 13:48:40
Muhaha. Annyira bírom ezt az álságos színjátékot amit Orbán próbál elnyomni a népnek: Vitya szabadkozva polémiázik a rezsibaszás alkotmányba taposásával, aszongya igény(e) lenne rá, dehá' azért az csak olyan - autokrata - izé, ha egy "európai jogász" engedi, hogy az…..
Zsigó Róbert és Kocsis Máté tegnap az MSZP-székház előtt tartott sajtótájékoztatót Zuschlag Jánosról, de Török Zsolt és pár aktivista betrollkodta magát a kamerák elé. Volt itt minden, transzparens-lobogtatás, pénzdobálás, mutogatás, kiabálás. Remélem tudják tartani ezt…..
Július elején leveleztünk a Papcsák Ferenc által vezetett zuglói polgármesteri hivatallal az év elején 1 millió 263 ezer 940 forintért kialakított különbejáratú WC-ről, illetve ahogy a jegyző asszony nevezte, "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó-…..
linócsik 2013.09.12 22:55:45
linócsik 2013.09.12 22:56:29
Miközben a devizahitelesek megmentésével könnyen tematizálható a közbeszéd, augusztusban szinte észrevétlenül vezényli le a kétharmad az eddigi egyik leggusztustalanabb támadását a magántulajdon ellen. Amilyen kapkodó és dilettáns a gazdaságpolitika, olyan tudatos, következetes…..
Orbán Viktor tegnap azt mondta, "ha gyerekeinkről van szó, akkor semmi sem drága", illetve, hogy Magyarország jövője a gyermekeiben van. Csakhogy Viktor ezt nem akkor mondta, amikor visszaadja azt a sok száz milliárdot, amelyet elvett az oktatástól, hanem akkor, amikor a…..
Egyre nehezebb szavakat találni arra a kutyakomédiába illő miniszterelnöki szereplésre, amellyel a választásokhoz közeledve egyre inkább tele vannak/lesznek elég sokunk mindennapjai. Hogy a hócipőnkről ne is beszéljek. Orbán Viktorunk ugyanis nem hagy ki egyetlen lehetőséget,…..
Farkasházy Tivadar láthatóan nem tud különbséget tenni magán- és közélet között. A szárszói találkozót szervező álhumorista sajtóellenes megnyilvánulásairól már írtam, nem is akartam tovább ragozni ezt a témát, de a Heti Hetes-celeb HVG.hu-nak írott levele mellett…..
Baukó "Boglyasfejű VV" Éva, a Való világ történetének egyik legproblémásabb szereplője megint a bulvárlapokban szerepel. Ezúttal nem azzal hogy valaki éppen análisan akarja kényeztetni, vagy azzal hogy egy szerencsétlen énekes  videóklipjében szerepel, akitől hatszámjegyű…..
linócsik 2013.06.25 16:32:12
@én már a fény gyermeke vagyok:
Azt nem állította VV Éva, hogy Tibor nem hágta meg. Mindössze annyit ordibált, hogy "nem feküdtem le Tiborral..."
Ezek szerint állva, (vagy ülve??)adta oda magát (lakbér fejében akár).
A miniszterelnök meglátogatta a gátakon dolgozó munkásokat, hogy első kézből érzékelhesse a probléma jelentősségét. Orbán Viktor találkozott a munkavezetőkkel és a helyszínen egyeztetett kollégáival. A gátakon kivette a részét a tennivalókból Mocsai Lajos, a férfi…..
Ismét a Ferencváros nélkül vág neki ősszel a nemzetközi kupasorozatnak a magyar labdarúgás. (Ezen egy mozzanat változtathat, ha a Honvédban játszó Lanzafame ellen a fogadási botrányban eljárás indul Olaszországban, és a Honvéd korábbi ellenfelei megóvják a kispestiek elleni…..
Nesze!szer A Kedvesem oroszul... 2013.05.23 10:40:35
ByeAlexet feldolgozták. És most nem Kasza Tibire gondolunk. Ahogy a facebookos oldalán írja Alex, sok országból kap levelet, mélt, hogy miatta jönnek majd Magyarországot megnézni. Az eurovízión előadott dalán keresztül érdekelni kezdett néhányakat hazánk. Oké. És elindult a…..
Eddig sem ment rosszul Tóth Gabinak, ebben az évben azonban az ország egyik legfoglalkoztatottabb sztárjává lépett elő. Olyannyira, hogy őt ültették az X-Faktor mentori székébe is, Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Geszti Péter mellé. Mint arról már eddig is szó volt, a mentori…..
A médiavilág több szereplője is kommentálta a hírt, mely szerint Deutsch Tamás EP-képviselőt nevezik ki az NMHH élére. „Fasza dolog ez, öreg, hát bazmeg kész vagyok” - kommentálta az [origo] értesüléseit a képviselő Twitteren. Deutsch hozzátette: „kurvára örül”…..