Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vagoner pluSS

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ez a tényleges életfogytiglan kemény dolog. Rögtön hozzá is teszem, hogy én is ennyit adtam volna mind a háromnak. Én ha el akarom képzelni milyen lehet egy több éves büntetés mindig abból indulok ki, hogy én csak 11 hónapot húztam le a seregben, de azt is nagyon hosszúnak…..
Vagoner pluSS 2014.01.13 10:41:41
@ubu1: téged is közéjük raknálak szarházi féreg.
Vagoner pluSS 2014.01.13 11:05:37
@ubu1: még te oktatsz ki másokat büdös patkány? kíváncsi vagyok a gyerek apja előtt állva elő mernéd e adni amit itt leírtál, vagy a megerőszakolt és megfojtott lány szülei előtt.

az életfogytosnak mindig ott a remény hogy kiszabadulhat hiszen jöhet egy új törvény ami eltörli a büntetését, hála a magadfajtádnak.
vagy egy katasztrófa minek során megszökhet, háború, földrengés stb.
a halálraítéltnek rettegés jut, rettegés a haláltól, a büntetéstől ami túlvilágon várja, majd az utolsó éjszaka ez fokozódik míg végül odavonszolják a vesztőhelyre és fájdalmas megalázó módon elpusztul.
a halálos ítélet így súlyosabb és ezek bőven rászolgáltak.
sajnos egyébként a fajtád miatt még reménykedhetnek ezek a mocskok, Strasbourgban már dolgoznak az ügyön:

kitekinto.hu/europa/2013/07/12/strasbourg_emberi_jogot_sert_az_angol_tenyleges_eletfogytiglan/

takarodjál segíts nekik, ha ügyesek vagytok még a gyereked találkozhat velük egy erdőben...
D. Tóth Kriszta tegnap a BME KommON Kommunikációs Szakkollégium szervezésében tartott előadást a BME-n. Lassan már egy éve, hogy felmondott az MTVA-nál, és bár boldogan idézte fel a DTK Show néhány pillanatát, nem vágyik vissza a képernyőre.  Sok volt a cenzúra a…..
Vagoner pluSS 2013.12.11 13:59:04
@Csató: majka és kisgrófo is a legnézettebbek között van a youtube-on...
@vittore @VVICC: ez Magyarország, itt minden belterjességi alapon működik miért pont a média lenne kivétel. csak éppen itt túlsúlyban vannak a zsidók, kevés munka, sok pénz, ez vonzza őket.
műszaki területek is belterjesek, ott viszonylag kevés zsidó működik mert többett kell dolgozni kisebb haszonért.
Egy a neten terjedő videó szerint egy egyszerű, házilag összerakható szerkezet segítségével akár néhány száz forintból kifűtheted a lakásod. A szerkezethez nem kell más, mint két terrakotta virágcserép (egy nagyobb és egy kisebb), 3 darab tégla, egy hosszabb csavar (négy…..
Évente egy koncertre összeáll a Kispál és a Borz. Mindezt egy pécsi sajtótájékoztatón jelentették be kedd kora délután. A 2014-es Fishing On Orfű nulladik napján csinálják meg hivatalosan először a nagy összeborulást Kispál és a Borz Original néven, amikor a zenekar korai,…..
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
Vagoner pluSS 2013.11.02 22:45:37
@Dolgozónép: nem, amiről te beszélsz az a magadfajta senkiházi nyilas/kommunista akinek Rákosiék lakást osztogattak.
Tisztelt Munkahelyit()error blog!  Az egykoron Leninvárosnak nevezett városban, olyan munkahelyen dolgozom, ahol 12 órás munkarend van, néha azonban előfordul, hogy csak 8 órás egy műszak. Ez általában 2-3 havonta egyszer fordul elő. Most egy olyan, számunkra el és felfoghatatlan…..
Kedden a cigányok ellen elkövetett sorozatgyilkosságról szóló perben kihirdetett ítélet határozottan elítélte az elkövetők rasszista motivációját. Ezt üdvözöltük és hatékonyabb állami fellépést sürgettünk a hasonló motivációjú bűncselekmények ellen. Azonban a kiszabott büntetést, a feltételes…..
Naiv ügyfelet érvényes parkolási jegye ellenére büntették meg, ami mára 69 ezer forintig kúszott fel. Kénytelenek leszünk megvárni a város csődjét. hogy éhendögöljenek a fantombírságokon élősködő parkolási társaságok és csatlósaik. 2010. júniusában parkoltam az…..
Aki olvassa a Lángoló Gitárokat vagy az Indexet, nézi a Facebookunkat, plusz még a Tankcsapda oldalaival is tisztában van, annak nyilvánvaló, hogy nem felhőtlen a blog és a debreceni zenekar viszonya. Az utóbbi időben a helyzet már odáig fajult, hogy jobbnak láttuk, ha leülünk velük beszélgetni a…..
A McDonald's és a Visa megkísérelte pénzügyi tanácsadással ellátni alkalmazottait, a gond csak az, hogy a dolgozók számára írt pénzügyi tervből az jött ki, hogy az átlag McDonald's dolgozó épphogy nem hal éhen.A pénzügyi tervek gondosan számba veszik a dolgozók bevételeit…..
A Simon Wiesenthal Központ plakátkampányba kezd Németország nagyvárosaiban. 25 000 eurót kaphat, aki ma is élő háborús bűnösök nyomára vezeti a szervezetet. „Késő. De nem túl késő! Utolsó esély művelet II.”- áll majd a plakátokon, melyeket Berlin, Hamburg és Köln…..
Subba Az igazi vérszopók 2013.07.17 09:03:38
Mindenki élje úgy az életét, ahogyan neki tetszik, azt mondom. De fogja még ezt a kivénhedt Marilyn Manson klónt bánni ez a 20 éves pofók kislány. Meg a napi egy pohár disznóvért. Meg az esküvőt Halloweenkor. Meg a csúnya sminket. Meg így az egészet. De addig is: Amúgy a vér…..
Már három éve a Budapest Pride az a 3 óra, amikor a legjobb végigmenni Budapest azon utcáin, ahol a felvonulás halad. Az embert feltölti, hogy míg az utcákon a szürke hétköznapok során csak szomorú, agresszív, magábazárkozó, idegenkedő, lesújtott arcokat lát. Ezen a…..
Az évi 80 milliárd forintból gazdálkodó MTVA ma ismét kitett az esti Híradóval. Az egész Híradó megnézése semmilyen körülmények között semmilyen korosztálynak sem ajánlott, mivel minek néznék az "alternatív univerzum" híreit?Röviden összefoglalva: azzal kezdték, hogy…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
A paprikás krumpli mindenki képzeletében úgy él, mint valami alsóbb rangú étel, amit ciki elkészíteni, pedig nagyon is finom lehet, csak normálisan kell tudni megfőzni (ergo FELEJTSÜK EL a száz éves úttörő recepteket, jó? Inkább kóstoljunk egy finom Unicumot a lazulás miatt).…..
Vagoner pluSS 2013.07.03 15:51:57
1998. július másodikán, dél után néhány perccel távirányítással felrobbantanak egy Polskit, amely mellett épp Boros Tamás vállalkozó sétál el. Ez volt az első olyan robbantás, amely ártatlan életeket is követelt. Te hol voltál, hogyan értesültél és hogy éreztél a…..
Vasárnap indult az osztás minden idők legdrágább versenyén, az egymillió dollár nevezési díjú WSOP Big One-on. A világ vezető pókeresei és dúsgazdag vállalkozók ültek asztalhoz, összesen 48-an, hogy három nap során eldöntsék, ki szerzi meg a 18.346.673 dolláros (4,5…..
Vagoner pluSS 2012.07.03 13:30:00
A Marslakók hivatalos Facebook oldalán osztották meg ez a videót. (Igen, az ott benne a SzabóZ. Megint biztosan direkt, hogy írjon majd rola a Comment...) Csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy: -ez egy nagy nyalás -egy poénnek szánt valami -gagyi pr-próbálkozás, hogy szerepeljenek a…..
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..