Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddafelvetelek

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerváltáskor kicsit megbicsaklott a magyar humor, a humoristák csak álltak ott zavartan a a színpadon, hogy az még rendben, hogy ezentúl nem kell Cenznének és urának hívni a cenzúrát, de azzal mégis mit lehet kezdeni, hogy már nincs is cenzúra és bárki bármit kimondhat. És…..
Vágó István saját fejlesztésű kvízjátéka március 26-án, hétfőn este 8-kor indul a Story4-en. Ez viszont azt jelenti, hogy a Szerencsekerék lekerül a képernyőről. A reklámokkal együtt egy órás műsor klasszikus, tudás alapú vetélkedő lesz, és az ígéretek szerint elegáns,…..
Szép napot, Modor Blogok!Gondoltam, a Nagy Nemzeti Ünnep alkalmával, meglepem a mélyen tisztelt társaságot egy rövid szösszenettel. Szerintem a témában mindenki járatos, és ismerős szituk lesznek benne. Kritikákkal ne kíméljetek. /Akkor itt egy:  tanuld meg légyszi a…..
eddafelvetelek 2012.03.15 09:57:13
A ValóVilág szőke hisztérikája lehet a Playboy áprilisi címlaplánya, de csak akkor, ha a fotózásig megszabadul a játék alatt felszedett zsírpárnáktól. A játék vége óta Miló Viki bokszedzéseire lejárogató Kinga a Blikk szerint "54 kilósan költözött be a villába, és…..
eddafelvetelek 2012.03.09 09:36:45
@newnt55: ...nem mellesleg unott és flegma. A teste elmegy, de a feje...
Bizony, március 7-én, szerdán kerül adásba a 14. éve futó napi széria 6000. epizódja. A készítők ajándékkal készülnek a nézőknek: ezen az estén kétszer annyi epizódot láthatnak majd, így közel egy órában élvezhetik kedvenceik kalandjait. "Ezekből a részekből sem…..
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
eddafelvetelek 2012.02.25 11:21:37
@Binbir gece: Elég szomorú, ha a VV és az EDDA között párhuzamot vonsz. Patakyt lehet bántani sok mindenért, de az EDDA töretlenül sikeres (még ha ez sokaknak fáj is). Nem írom le, hogy hány koncertjük van, meg az arany és platinalemezeket, mert nem ide tartozik. Nézz utána.
eddafelvetelek 2012.02.25 11:53:13
@Binbir gece: Aha, oké. Tulajdonképpen nem is érdekel, hogy mit gondolsz az Eddáról. Én szeretem, te meg nem. Nem vagyunk egyformák.
Február 27-től teljesen megújult esti programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Hétfőn debütál az 1 perc és nyersz! című vetélkedő, szerdánként újra látható lesz a Legyen Ön is Milliomos!, vasárnaponként ismét szórják a poénokat a Heti Hetes sztárjai és vadonatúj…..
eddafelvetelek 2012.02.24 10:42:12
A villából - egy napra - kiesett Vera a Blikknek elmondta, anyagi gondjai voltak és párja sem volt, amikor elment egy pornócastingra."Halálosan komolyan gondoltam, hogy ezzel akarok foglalkozni. Korban megfelelő voltam, az adottságaimmal nem volt baj, elhittem, hogy sikerülhet. Jó egy…..
eddafelvetelek 2012.02.21 11:38:27
Két díjat vehetett át a szombat esti Story gálán az RTL Klub. A hetilap olvasói szerint az X-Faktor 2011 lett Az Év Televíziós Produkciója, így már második alkalommal kapott csillagot az RTL Klub zenei tehetségkutató showműsora. A ValóVilág5 az Az év leg-legje kategória győztese…..
Képtelen vagyok megérteni, hogy Fábry Sándor miért nem azt csinálja, amihez mindenkinél jobban ért. A kilencvenes évek elején a Jácint majd a Piaf nevű bárban ismertem meg Fábry Sándort. Mind a kettő Mózes Marika, Paudits Béla exfeleségének a helye volt, és főleg…..
eddafelvetelek 2012.02.03 18:46:09
@redriot77: Szerintem ha csak a humorát nézzük, akkor van olyan jó, mint Hofi (persze most nem az utóbbi 2-3 év Sanyijáról beszélek).
A mai Blikk infói szerint az RTL Klub kicsit felrázza a Csillag születik zsűrijét, és csak Hernádi Judit marad meg a jelenlegi stábból - pont az, aki a legmodorosabb és legidegesítőbb volt, de mit értünk mi az ilyenhez. Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós viszont megy,…..
eddafelvetelek 2012.02.03 14:08:03
@Golyva Gizi: ...meg tiszteleten is. Két olyan neves és klasszikus színészt eltakarodtatni, mint Kern és Bodrogi... Gratulálok!
Elérte a gazdasági válság a Barátok köztet is. A Blikk szerint 13 százalékos fizetéscsökkentéssel, a cafeteria megszűntetésével, illetve leépítésekkel próbálják meg a gyártók a költségvetést javítani. A keddi stábülésen jelentették be, hogy leépítések és…..
eddafelvetelek 2012.02.02 21:05:57