Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUFCHF

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
Kezdjük rögtön egy fontos megállapítással: Az ÁSZ jelentés a BKV-ról az ügyészségen landolt, reméljük lesz belőle nyomozás, mert most már tényleg elég volt, hogy D. Gábor éli a boldog budakeszi nyugdíjasok életét. A jelentés a következőt állapította meg: 2002-2010…..
A nagy sikerű ablak előtt táncolós videó óta eltelt évek űrjét überelhetetlen comeback-kel készül betölteni az ex-államfő. „Az előző klippet kicsit összecsaptuk, akkor még nem állt rendelkezésünkre profi világítástechnika és Canon 5D” – mondja Gyurcsány…..
HUFCHF 2012.01.29 13:01:10
@a blikkről örökre kitiltott topi mackó barátja: Kb úgy ahogy te is élhetsz itt a lehetőséggel!

Mi?? élhetek???! Ezt én inkább vergődésnek hívom köszönhetően annak,hogy Ők elkúrták 8éven keresztül! Vagy inkább csinálhatták volna jobban is, hogy most valóban élhető legyen. „Ha nem tetszik el lehet menni” mondta a fletó, hát akkor menjen a büd…pics..ba!!!!!
HUFCHF 2012.01.29 14:17:07
@Dr. Táskás Tóni: Úgy látom tessen az árfolyam, amit a tripla bóvli Orbán-Matolcsi tandem produkált.
2 éve a megváltód produkciója van terítéken.

Nekem nincs megváltóm, hacsak nem küld valaki nekem négy Thaiföldre szóló repülőjegyet, annyi kéz pénzel, hogy ingatlanba fektethessem, mert akkor meg lennék váltva. (hozzáteszem, ingyen nyaralhatna minden évben két hetet:))
De nem anyagiasodom, mert a pénz nem minden csak akkor, ha már nincs egy forintod sem.
érdemes ezen átfutni: mszpszdsz.uw.hu/allamadossag.html

Egyébkén meg hol van a Kóka meg a többi gyönyörűség? Várják a megfelelő pillanatot a visszatérésre? és a volt csepeli polgármester és a bandája (Úr Isten mit összemutyiztak azok itt 16 éven keresztül) és ez csak egy kerület amiről alig tudnak az emberek.
Engem "csak" az dühít, ha hibázom a munkámban felelőségre vonnak és azzal fenyegetnek, hogy az utcán vannak több százan a helyemre úgy , hogy fogjam be. Ha áthajtok a piroson fizetni kell , ha rossz helyen állok meg fizetni kell, ha kések az adóval fizetni kell, ha nem fizetem be a villany akkor kikapcsolják pikpakra és még sorolhatnám. De vannak emberek ebben az országban is akik ennél sokkal durvább dolgokat is megúsznak !! Akkor ne legyek frusztrált, elkeseredett és dühös. Bocsánat, de én nem tudok még csak nevetni sem egy Gyurcsány videón, mert számomra ő mást személyesít meg. Legszívesebben a saját sza…át etetném meg vele a csatlósairól már nem is beszélve.
Elnézést ,ha ezzel valakit megsértettem.