Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csé.

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szólhat-e ember ellene egy ilyen kijelentésnek, mint ez utóbbi, ami elhangzott?   Utánanéztem kicsit. A H.Gy. állítólag nem örült, hogy felkerült a világhálóra. Nem tudom, hogy így van-e. Az tény: megtérésemkor egy kép volt előttem: Jézust követni egyet jelent, lemondani…..
A 168 óra hozta le dr. Perintfalvi Rita katolikus teológus interjúját, mely címében azt állítja: "Közkeletű tévedés, hogy a Biblia bűnként aposztrofálja a homoszexualitást". Keresztényként ezt felháborítónak találjuk, ugyanis ez hazugság, ez esetben pedig, mivel teológusról beszélünk, félrevezetés.…..
A Greenpeace örömmel adja közre Ferenc pápa Bolíviában elmondott beszédének teljes magyar fordítását. Meggyőződésünk, hogy a világ egyik legjelentősebb vallási vezetőjének Földünk válságos helyzetéről, ennek alapvető okairól és a sürgető teendőkről elmondott…..
Csé. 2015.08.05 23:47:44
Öt részes blogsorozatunkban bemutatjuk nektek, hogy miért is érdemes a Búzafűléporral kezdeni a napot. 1. A Búzafűlépor napjainkban a klorofill egyik legjobb forrása. 2. Ez, a Búzafűléporban található klorofill a vér egyik fontos építőeleme. 3. A klorofill az a molekula ,…..
Csé. 2013.10.25 19:07:22
Évi utolsó postomban túl sok történésről nem tudok beszámolni, legutóbbi jelentkezésem óta az asztalnál érdembeli változás azon kívül, hogy fél flakon hajlakkal fixáltam a zuzmókat, nem történt :)    Átnéztem viszont a videomegosztó csatornán lévő…..
  Találós kérdés következik. Mi az? 42 oldalnyi kitöltendő űrlap, plusz egy 64 oldalas (kivonatos) kitöltési útmutató, feladóvevény, boríték.     Szabad a gazda? Akkor megmondom: ez a magyar szabvány szerinti söralátét. A söralátét méretű adóbevallás,…..