Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merena48

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kivágás a Nimród Vadászújság legfrissebb, márciusi számából Örömmel osztom meg olvasóimmal a fenti hírt; annál is inkább, mert jó néhány vadászati témájú elbeszélésem pihen "az asztal fiókjában", arra várva, hogy kiegészülve még újabbakkal, esetleg könyv-formát…..
Pelsológia Őszelő 2013.09.04 23:07:14
Szeptember! Eljött hát végre, és Halásszy úgy érzi, szabadságolták. Pedig dehogy. Ám újabban csend van, otthonának eddigi nyüzsgő, zajos környéke immár a béke szigete. Elmúltak az éjszakai vircsaftok, a részeg hangosság, a hajók jövés-menése, a szemközti butiksorról…..
Most olyan idő van, amikor nyugodt szívvel ül klaviatúra elé a horgász, és jólesően dörzsölgeti a tenyerét: végre enyhülés, végre hűl a víz! Ha ennek vége van, jöhet az igazi horgászidő! Ám nekem és ismerőseimnek eddig sem volt akadály a hőség, a kánikula, a szaharai…..
Pelsológia A lehűlés előtt 2012.01.24 16:08:00
Nem terveztem mára horgászatot. Ám amikor délelőtt tíz óra körül hazaértem dolgom végeztével, és ajtónyitás előtt egy szép keszegfordulást vettem észre éppen előttünk, az öböl közepén, elhatároztam: pecázni fogok. Egyébként is, délutánra komoly lehűlést ígértek,…..