Regisztráció Blogot indítok
Adatok
terasz-törzsvendég

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naszóval,volt a előző poszt kommentjeiben egy jó kis eszmecsere arról, hogy mekkora is a magyar e-könyv piac, illetve hogy mekkora példányszámokkal lehet számolni. Én meg tettem egy kellően kétségbesett, de szerénynek nem mondható kijelentést, hogy aki átviszi az 100 darabos…..
terasz-törzsvendég 2012.05.19 18:15:06
@Dworkyll: A Pizza is izgat, de az ügy szempontjából talán fontosabb, hogy újra azt érzi az ember: szinte lehetetlen biztonságos pontokat találni az e-könyv életben. Egy abszolut szimpatikus, előrevivő gondolat részedről a "díj" ötlet, csak ez az e-könyves dolog nem hagyja magát. A legegyszerűbbnek tűnő, matematikai egyszeregyre épülő normaszám meghatározása is ilyen összetett: ingyenes vagy fizetős, ha ingyenes, de fizetős oldalon van, akkor mégsem ingyenes, csak 0 áras, első vagy második kiadás, bár a könyv ugyanaz, csak fejlesztve van, az alapok nem változnak. Ezzel küzdök én is minden nap: valamire azt hiszem, ez már úgy kábé rendben van, aztán kiderül, hogy mégsem...Talán éppen ez a szép benne...
6 ingatlan birtokosa, 3 gyerek apja (vagyonnyilatkozata alapján egynek), 400 ezres laptopon Doomozik a parlamenti üléseken, és van egy szép bajsza. Nézzük.Ki ez, mi ez?: Demszky "Combino" Gábor stílust teremtett, mikor önéletrajzát egyes szám harmadik…..