Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kidpompeii

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap kapott egy fenyegető levelet az V. kerületi Fidesz. Mivel kifejezetten szórakoztatónak találták, eljuttattak közlésre hozzánk (Utolsó Figyelmeztetés-ügyben nehezen lehetne autentikusabb orgánumot találni, ugye). A fenyegető levél minden hozzávalója adott,…..
A gyermekbűnözés kapcsán csak egy humánus és emberséges álláspont van: A felnőtt társadalom normáinak azonnali és közvetlen érvényesítése minden kihágás esetén. A gyermekeknek már fiatalkoruktól segíteni kell megérteni a világ működését. Ennek a segítségnek része az…..
Buday otthagyta Stahlt, meg a dobozba zárt meglepetéskajákat, és jól tette, mert ezt a mázsás testet bűn volt beszorítani abba a falatnyi konyhába és összezárni egy krémsajttal, meg egy Erős Pistával. Simán el tud vinni ő a hátán egy önálló, 25 perces…..
kidpompeii 2008.03.20 14:31:51
Úgy néz ki a reggeli kávé kezdi restartolni a két kismókust az agyamban. Annak ellenére, hogy még nem tekernek gyorsan a srácok, már érezhető némi változás a reggeli billentyűzetfejelgetéshez képest.  Úgyhogy össze is dobok gyorsban egy posztfélét. Nem kezdek…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.03.14 09:20:00
Májusban az AXN bemutatja a látomásos ügyvédes Eli Stone című sorozatot, amitől olyan túl sokat azért ne tessék várni, de egynek elmegy, és játgszik benne Victor Garber, ami mindenképpen pozitív. Tetszik tudni mennyit ér a Legyen ön is milliomos! című vetélkedőt…..
Korrektorblog Kókát? Azt! 2008.03.06 22:06:00
Adjon világos választ a Fidesz arra, hogy egy transzparensen kikre gondol, amikor azt mondja, hogy március 9-én „eltöröljük őket” – mondta Kóka János, az SZDSZ elnöke Veszprémben. [...]Kóka János egy transzparensre utalt, amelyet Veszprémbe érkeztekor látott a…..
kidpompeii 2008.03.07 00:56:15
comment:com Hírek ebéd mellé 2008.03.06 12:35:00
Lőttek a Jericho reményeinek: eddig azzal hitegettük magunkat, hogy "majd a negyedik rész, ami nem került ki a netre, az robbant", de a számokat látva (5.9 millió néző, utolsó hely a 10-11-es sávban) csak sírhatunk. Kedves apokalipszis-rajongók! A Jericho a második évad…..
A kereskedelmi tévék szerintem előre megrendelték hétvégére ezt az esőt, meg felhőt, mert a gyér hét után eléggé ráerősített az összes csatorna szombatra. Kezdjük mondjuk kémfilmekkel. Úgy tűnik, kedvenc James Bondunkat újra vetítgetni kezdi a TV2, időről-időre leadják az…..
comment:com Költözik a Scrubs? 2008.02.29 17:03:00
Sajnos évek óta felmerül a jelenlegi sitcomállomány egyik legjobbikának csatornaváltása, az NBC valamiért nem szereti (mi imádjuk), és ilyenkor automatikusan az ABC kerül elő alternatív lehetőségként, ahol túlélhet A Sorozat, Amin Mindig Lehet Röhögni. A Scrubs visszatérésekor…..
kidpompeii 2008.02.29 19:05:40
Örültünk, hogy visszatért a Saturday Night Live, aztán szépen lassan lefagyott a mosoly auz arcunkról, mert annyira nem volt vicces a dolog, sőt, kínunkban még Carrie Unredwoodot is  végighallgattuk, pedig. Az első szkeccsben kapott fehér Obamától pedig nem csak mi akadtunk ki,…..
Az Oscar maratoni éjszakája után milyen más történetet is választhattam volna, amikor a levélíró rögtön így kezdi levelét: Az alábbi levelet küldtem nektek, de címet nem írtam hozzá... Szóval ha érdmesnek tartjátok feltenni a sztorit az oldalatokra és nem találtok neki címet…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.02.19 10:06:00
Steve Jobs, az Apple mindenható főnöke imádja az American Idolt, és cégét a tehetségkutató kizárólagos szponzorává tette. Innentől kezdve az Idolban hallható előadásokat csak az iTunes-ról lehet letölteni, és a reality hivatalos weboldalán is az Apple szolgáltatja az online…..
Zsarufika Tomcat, a terrorista 2008.02.17 10:09:00
Mindannyian ismerjük a - ha máshonnan nem, a sajtóból - Tomcat néven elhíresült bloggert, akit a hatalom, de főleg a rendőrség nagyon le akar már kapcsolni. Titkosszolgálati módszerekkel figyelték, lehallgatták - tisztára, mint a maffiózós filmekben - majd lecsaptak rá, amint…..
A vasárnapban az a különleges, hogy ekkorra már magától a hétvégétől is lefárad az ember, úgyhogy kétszeres lendülettel punnyadunk. És egy jó punnyadáshoz nincs is jobb kísérőkép, mint a Feszti körkép. Pár órával a koleszterindús ebéd után még mindig csak nézünk ki a…..
comment:com A magyarosch kiejtés 2008.02.02 16:40:00
P.Cat nevű olvasónk lőtte az alábbi videót, amin egy amcsi csaj Janis Joplint nyom az American Idolban, csak ótvar szarul, ráadásul olyan galuskásan énekel, hogy egy szót sem lehet érteni a szövegből. Simon Cowell, az Idol legendásan szemét zsűritagja kissé ingerülten jegyzi meg a…..
kidpompeii 2008.02.02 16:43:31
Gabrilo írása rengeteg további kérdést felvet, ezeket érdemes lehet önálló bejegyzésekben is kitárgyalni. Itt most először röviden a "jobboldali" és "baloldali" antiszemitizmusok kérdéséhez szólnék hozzá, de alapvetően egy másik kérdést (vagy ha úgy…..
comment:com Bűnügyek és madarak 2008.01.07 16:40:00
Hétfőnként bűnügyezünk, aki nem tudná. Ez elsősorban a tévékettős Az igazság harcosait (20:15), NCIS-t (21:10), Gyilkos számokat (22.10) és Különleges ügyosztályt jelenti (23:10). De én ide sorolom a Derricket is (Duna, 19:00), illetve a TV ügyvédjét (m1, 20:10), meg a…..
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..
A Szempont ma nagyon érdekes lesz, nem ajánlom, hanem kötelezővé teszem minden olvasónknak. Először is lesz egy vicces riport arról, hogy Szerencs jegyzője és az építési osztály vezetője vezetőségi állást kapott a botrányos szerencsi szalmaerőműben. Hoppá. Aztán lesz egy…..
kidpompeii 2007.11.29 16:43:43
A Ninjakiwin (az oldal, aminek a lufigyilkos majmot köszönhetjük) találtam a Hotcornt (és a folytatását), és nem is értem, hogy sikerült idáig elkerülnöm ezt a klassz ügyességi játékot. Egy lángocskát kell vezetnünk benne, és a pályákon található kukoricaszemekből kell…..
comment:com Csopperek és táncosok 2007.11.24 16:57:00
Ma Szabó Magdára emlékezik az MTV, úgyhogy elmarad a Dob+Basszus, helyette a Danaida című tévéfilmet vetítik. Zsurzs Éva rendezte és a szereposztás nagyon meggyőző: Törőcsik Mari, Sinkó László, Bulla Elma, Tolnay Klári, Harkányi Endre és még sokan mások (m1, 22:15).…..
kidpompeii 2007.11.24 18:13:10
"N.Zoli · foldiek.blog.hu 2007.11.24. 17:22:43
A Skorpiókirály főszerepét egy bizonyos "The Rock" játsza, aki többszörös pankrátor világbajnok. Azt nem értem, hogy hogyan lehet valaki egy olyan sportban világbajnok, ahol előre megkoreografált meccseket játszanak, vagy már előre tudják, hogy ki lesz a világbajnok?"

Persze, ugyan olyan, mint az az osszes ilyen (Pl Playmate) szavazos faszsag. A producerek, managerek mar jo elore szepen kivalasztjak a legjobban marketingelheto emberket a mezonybol.
Nekem a Hálaadásról eddig a pulyka jutott eszembe, mostmár a chopper is, meg Jack Nicholson idióta feje. Mi is megünneplejük ugyanis az Egyesült Államok legfontosabb ünnepét, a Hálaadást. Szerencsére az MTV ezt úgy teszi, hogy ne nagyon forduljon ki a gyomrunk (hiszen mi közöm nekem…..