Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rocaszujo

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt ugye tudjuk, hogy Anti Fitness Club már nincs, tavaly év végén feloszlottak. Helyette Molnár Tamás frontember alapított egy másik zenekart, amiben a társa Czoller Bence lett. A csapat neve Jetlag, és a poprock helyett itt már electro popot játszanak. Az első daluk Karszalagok címmel debütált…..
rocaszujo 2016.07.12 13:34:48
Sok embert nem érdekel, hogy Phil Anselmo bocsánatot kért azért, mert egy koncerten, részegen, karlengetés közben ordította, hogy white power. Az ügy kezdetét itt lehet elolvasni, a folytatását pedig itt. Utóbbi hír főleg arról szólt, hogy egy holland fesztivál törölte Anselmo egyik zenekarát, a…..
Megmondtuk ugye, hogy 2014-ben mik voltak a legjobb lemezek, most egyenként is megmondjuk ugyanezt. Sőt, összeírtunk legjobb dalokat (linkeltük is őket, zseniális módon!), legjobb koncerteket, csalódásokat is írtunk, na meg várakozásokat 2015-re. Alább a hosszú lista, sok jó zenével, csak klikkelni…..
Biztos mindenki tudja, idén ismét fellép a Korn a Szigeten. A legutóbbi koncertjük sem volt rossz ugyanezen a helyen (az első viszont nagyon rossz volt), de most már majdnem eredeti felállásban érkeznek (a dobost leszámítva). A nu metal őskövület tagjai ráadásul szeretnek…..
rocaszujo 2014.08.05 13:27:29
rocaszujo 2014.08.13 04:13:07
Megy a maszatolás, az időhúzás, az egymásra mutogatás - így hát úgy döntöttem, rövidre zárom ezt az évek óta húzódó, meddő vitát. Íme az én békejobbom: Tőketartozásom azonnali forintosítása a felvételkori CHF/HUF-árfolyamon Az eddig befizetett…..
Vajon miért dönt úgy egy amerikai dollármilliomos és a világ első számú rockzenekara címre ácsingózó együttes frontembere, hogy furakodó nyugdíjasok és emberi szájszag közé vesse magát, amit az egyszerű pórnép csak tömegközlekedésnek hív? Vajon miért nincs…..
Mint arról már többször is írtunk, Antal Nimród rendezte a Metallica-koncertfilmet, amit napokon belül már Magyarországon is játszani kezdenek. Nálunk viszont két olvasónak lehetősége nyílik jegyeket nyerni a vetítésekre, amit a 26-ai hazai premiertől lehet felhasználni a Cinema…..
Tavaly több amerikai oldalon az év albumának választották Kanye West My Beautiful Dark Twisted Fantasy lemezét, amihez West már készített egy félórás rövidfilmet is, most pedig hivatalosan is kiadta a Monster videóját. A félkész állapotú klip már tavaly decemberben kiszivárgott…..
rocaszujo 2011.06.06 21:38:06
@Nirriti: Tényleg olyan :D Biztos Titus-tól nyúlt Kanye

A Backstreet Boys - Backstreets back száma ellen senki nem tüntetett?

Szerintem iszony jó ez a szám, legalább nem olyan mint az összes többi pop/rnb/hip-hop szám
Modorosblog A kommentelő 2009.10.08 08:39:00
Régóta és sokan kéritek, hát tessék. Nagyon nehéz rádöbbennünk, hogy a kommentelők csak egy kis hányadát teszik ki az állandó olvasóknak: ez a legutóbbi felmérésből is kiderült. Míg a legcsöndesebb, posztmentes szombatokon is közel ezren felnéznek ide, a posztonként…..
Na kérem szépen, mai posztunkat egy olyan Valaki szerzette, aki annyira félti identitását, hogy még művésznevét is nekem kellett kitalálnom. Olvassátok hát Pierre Woodmantől az informatikusok egy újabb, kiemelt fajtáját sok szeretettel s jó kedvvel: A modoros IT-vezető…..
A mai egyperces szerzője P.D.M. mérföldes cimboránk, akit a versenyszerűen sportolók érintettek meg. A modoros sportoló a középiskola felső évfolyamaitól az egyetem végéig fordul elő. Öltözködése ahogyan önmaga jellemzi: sportosan elegáns, avagy az alkalomhoz illő.. A…..
rocaszujo 2009.10.06 15:16:14
@Mitya Ivanov: Nagyon régen lehettél egyetemista, mert én ilyen emberekkel csak az egyetemen találkoztam, mindenféle sarkítás nélkül. Ráadásul a _A Magyar Felsőoktatás Zászlós Hajóján_ (Corvinus)
Volt szerencsém a legutóbbi hétvégét több éve Budapesten élő és dolgozó külföldi barátaimmal végigmodoroskodni. Nem kifejezetten asszimiláns hozzáállásukon felbuzdulva gondoltam, adok pár tippet a többieknek, akik még esetleg ide vágyakoznak. (Ide? A…..
rocaszujo 2009.10.05 13:49:31
@F.house: Mondjuk csurran-cseppen egy két jobban kinéző külföldi csaj is (svéd általános- vagy állatorvos hallgatók) akikkel lehet hencegni a kocsmába'.
rocaszujo 2009.10.05 13:59:03
@Modor Tibi: Természetesen vannak nagyon érdeklődő Nyugat-európaiak is hozzá KELL tenni. akikkél JÓMAGAM találkoztam , azok franciák! (hatalmasra nyitott szemekkel agresszívan felemelkedve) hangsúlyozom, FRANSZIÁK voltak, és megtanultak magyarul, és ide jönnek amikor csak tehetik (persze csajozni), de elmondták, hogy nekik bejön ez a magyaros félig nyugat félig bankán feeling. Meg volt egy Brazil gyerek is aki Nokiába' dolgozott, na annak az első dolga az volt és félév alatt megtanult magyarul (akcentussal, meg bonyolult szavakat nem tudott mint például: sodrony vagy pallos jog) de neki nagyon bejött Mo. És természetesen csak úgy dőltek utána a csajok mert "BRAZIL" csakhogy van felesége.
Szlíper gyöngyszeme következik, hosszú és nagyon jó. Szépjónapot Tibikém! A modoros autós íráson felbuzdulva engedtessék meg nekem, hogy a modoros autóvásárlókat egy csokorba szedjem. Jómagam 4 évig dolgoztam autókereskedelemben, így az alant felsorolt…..
rocaszujo 2009.10.05 11:24:17
@redriot77: EZ NAGYON NAGY!!! :D:D ÁÁ "vissza nyalt a fagyi"
Modorosblog A Megmondóember 2009.10.01 09:43:00
-Én nem kertelek, baszkikám, én mindig megmondom az őszintét. Egy dolgot utálok, azok pedig a gerinctelen, sunyi emberek, akik szemtől szembe dicsérnek, aztán a hátad mögött meg lehordanak mindenféle szar alaknak, belédszúrják a kést.Ami szívemen, a számon, nem tagadom - persze…..
Esküdni mertem volna, hogy a KFT-nek volt egy hasonló (itt: azonos) című száma, de sehol nem bukkanok rá, még csak hasonlóra sem, na mindegy. Ha esetleg valaki tud segíteni, hogy honnan idéztem, az királycsávó. (frissítés: Szigi.-nek köszönjük szépen: a Z'zi labor…..
rocaszujo 2009.09.25 15:34:03
@Lakle: Ilyet nem hallottam, de ez rettenet. A Végett alkalmazása az elég sok embernek nem megy.
rocaszujo 2009.09.25 15:35:36
@afromagyar: Ez ilyen rendőr duma. Azoknak nem megy a hivatalos duma.
 Blassius művész urunk pedig folytatja, mindannyiunk óriási örömére. Valójában Jutkát nosferato nemdohányzó posztja alapján raktuk össze, együttes erővel. Ma ugyanis a késő negyvenes-ötvenes-hatvanas éveikben járó nagyhangú, szabadszájú dohányos hölgyeket fogjuk…..
rocaszujo 2009.09.24 15:22:57
A mechanikus sztorizás, viccmesélés köztudottan minden összejövetel halálát jelenti. Mindegy, hogy jól éreztük-e addig magunkat beszélgetőpartnereinkkel, vagy esetleg hébe-hóba kínos csönd telepedett-e a társaságra. A viccmesélés a legsablonosabb műsor, tényleg…..
rocaszujo 2009.09.21 14:08:49
@ellenszenvesfigura: egy '89-es Hahota magazin/könyvecske/füzetből merítkezett az egyik ismerősöm, mert azt hitte, hogy az akkori szar poénok olyan 98' tájára beérnek. hát NEM!!!
@afromagyar: Feltettem kezem. És tudommagamról, h a számok kicsit rugalmasak illetve az évek folyamán feljebb kerekülnek, de csak a hatás kedvéért (hogy én is élvezzem őket :D )
Meg a kínos csend eg összejövetelen az annyira gáz. Engem kikészít, ezért vetek be ilyen sztorikat.
rocaszujo 2009.09.21 15:45:45
@afromagyar: Minek mesélné az ember ha nem élvezné? A haverjaim azon szoktak röhögni, (rajtam), h mikor storyt mesélek akkor mindenképpen magasabbra akarok emelkedni mint a többiek, esetenként fel is állok, de ami még rosszabb mindent túl akarok üvölteni. Szánalom bánya vagyok :S :D :D
rocaszujo 2009.09.22 10:23:33
@Prophet: BETEG VAGY!!! :D:D:D
Kommentár nélkül és a folytatásban reménykedve következzék Viplex összeállítása. Csudálatos témakör: a gourmet/gourmand (igen, tudjuk, mi a különbség) és a viszkis után itt egy újabb alkoholos, ismét sommelier-poszt! Borászat, eme nemes hagyomány és tradíció, mint…..
rocaszujo 2009.09.21 12:02:03
@raoul_duke: Erika Zangolnának szánt válaszod egyszerűen tökéletes - Különbözünk.
Ha valaki mindig drága meg finom borokat iszik, akkor nem az lesz, hogy megunja őket, és akkor nem tudja értékelni őket?
Nekem olyan volt, hogy régebben majdnem minden hétvégén bélszín volt otthon (nem azért mert rohadt gazdagok voltunk hanem ilyen munkahelyi téma, meg fater erre áldozott) na és állandóan hétvégén az volt a kaja. És úgy meguntam mint az állat. majd az utóbbi 4 évben nem is ettem egyáltalán és 7végén megint és jaaaj hát az egy _ízorgazmus_ volt.
És merem állítani, hogy mikor kostolgatsz egy bort és közben egy borszakértő magyarázza beléd hogy milyen ízeket érezzél egy idő után fogod. Majd empírikus kutatást fogok végezni.!
 Szóval az úgy volt, hogy mi kérdeztünk, ti válaszoltatok, aztán kaptatok visszajelzést arról, hogy kik is vagytok.Azóta is elégtételt érzünk az igen hangos kisebbség kritikáival szemben, hiszen bármit is mondanak, még címlapos bejegyzések esetén is csak 1% utálja azt, amit…..
Modorosblog Az Asszimiláns 2009.09.17 14:16:00
Írtam már a külföldre szakadt hazánkfiairól jó régen, volt (és lesz!) olvasói levél is, de még korántsem merítettük ki a témát. Mindenképpen ki szeretnék térni a görcsösen beépülni, alkalmazkodni kívánó bevándorlókra - a megfelelési kényszeres külföldire. Az első…..
rocaszujo 2009.09.18 09:46:53
@afromagyar: Hát az, hogy nyomulunk a magyar kajákkal/piákkal szerintem egy olyan magyar modorosság és szokás, ami szerintem teljesen pozitív. Én laktam már rövid ideig sok helyen ( Németo. Anglia Holland USA Kanada) de sehol sem olyan telt az íze a kajáknak, mint a jóóóó magyar ételeknek (és a magyar ételeket is nehéz előállítani, mert szarok az alapanyagok). A pálinka meg Hungarikum szerintem tök jó, hogy azt mutogatjuk, mert arra lehetünk büszkék (persze a nyomjuk a pofájába a vendégnek, hogy igyadmááá igyadmááá megsértesz az gáááz)
@Shenpen: "Pedig az a hírünk a világban, hogy vad és szenvedélyes nép vagyunmk. Nem értem" _És a magyar nők a legszebbek a világon_
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
rocaszujo 2009.09.16 09:45:31
Nekem tetszett a poszt, különösen az eleje, mert a végén hiányolt a modoros szakkifejezéseket! És az is tény, hogy érződött, hogy az írója _benne van a témában_ ám kicsit túlzott kritikussággal szemléli a dolgokat.
@aribeth: Amit te írtál az meg szerintem megérdemel egy posztot :D, nekem egyetemen van ilyen ismerősöm. 2 évig ment ez! És Klikkesedett 3 haverjával (a többi három,persze 2 évig csak tervezte, hogy majd neki állunk kempó/dzsúdó/tha box (karate? hagggyáá mááá). 2 év után pedig HAJÓSKAPITÁNY / ÜZLETEMBER LETT (azért valljuk be az menőbb mint ugrabugrálni mint egy maki)