Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drg8

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A film hátralevő része, ami sok színvonalbeli javulást nem hoz, röhejes jeleneteket annál inkább. ..
Elnézést hogy ilyen sokáig várattalak titeket a videóval, de nagyon nehezen ment az összehozása. Egyszerűen elszállt az életkedvem is, akárhányszor nekiültem a vágásnak, olyan gyorsan kiszívta az energiáimat. Mostanra azonban kész lett, és egy kis történelemóra után lerántom…..
..
drg8 2013.04.10 06:55:48
@Horror018: Elárulta, 0:39-nél.
A videó mellé pedig itt egy kis élménybeszámoló a vadiúj 4D-s mozizásról, melyet a MySwing blog követett el! ..
Biró Borbála talajbiológus, terresztris ökológus jegyzete a média által most felkapott csoda-kerti rendszerről.A vízkultúrás zöldségtermesztés talajbiológus szemmelA növénytermesztés új divatos módja manapság a vízkultúrás (hidropóniás) eljárás, ahol a növényeket…..
drg8 2012.02.20 07:07:39
@Alf: A baj az hogy a nagy termőföldekről inkább múlt időben lehet beszélni, ugyanis pl. az alföld az elsivatagosodás jeleit mutatja ami részben a folyószabályozásnak, lecsapolásnak, részben a nagy mértékű fairtásnak köszönhető.
A 9gag nevű oldalon találtam ezt az Underworld 4 posztert. A franciák nem szaroznak, megmondják a frankót! VIVÁT! (Egy hónap múlva visszatérnek az IGAZI vámpírok.)..
drg8 2012.01.28 16:05:14
@FroG: Szerintem az Underworld vámpírjai pont olyanok mint amilyenek az elképzelt "kialakulásuknak" megfelelően lenniük kell. Nem tűnnek annyira természetfelettinek mint más filmekben, de ha jobban belegondolunk csak különleges mentális képességekkel nem rendelkeznek, és nem tudnak repülni.
drg8 2012.01.29 20:09:27
@HegeRoberto: Nos a Drakuláról szóló könyvhöz/filmhez nem volt szerencsém, nem tudtam hogy ő ennyi mindent tudott, hozzá képest tényleg kicsit bénák, de hát ez igaz szinte az összes többi vámpírra is. Valóban nézőpont kérdése, de szerintem nem a monda és történetvilág legerősebb szuper vámpírját célszerű etalonként elfogadni.