Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legrady90.2

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A december 19. óta (nem) történt események fényében egyre inkább időszerű lesz a Wahoo-t átkeresztelni valami gyorsabbra. Mondjuk lehetne "Opera Malév". Na de visszatérve a blog témájára, ma is kaptunk így szűk két hét után 9, ismétlem, 9 javítást. Ebből kettő legalább…..
Legrady90.2 2012.02.09 05:47:20
@cousin333:
0.semmiértelme:D de leglább most van a semmiről mit bezsélni:D Nem mintha nekem erre szükségem van, de bizonyithatm h h mi igaz és mi nem, mi pina mi egy tojás, vagy ha rosszul látom a 0 alaku dolgot a fejembe, akkor vagy nem férfi vagyok, vagy nem 0 +, de ha 0 +ek vagyunk, többmint valószinű h operát hazsnálok énis, mint ti páran is gondolom, és még elis hiszem amit irsz, nemkell utánasejárnom, szal ha hülyelennnék is értheném, megha smemise lennék, akkor is szivnáma szavad, mitna szivacs a malévet, mer a viz energiát visz valahova, valamiféle utón módón, a páláyn, módosítgatva, modósitgatva, h anynira lelassuk, h nemérti a facebook, h mi igaz, mi nem, és mi az h magyarul magyarázni magyar merészséget mérnőki munkásságot mindnekinek?:D Vagy Semmit senkinek-se..semmiértelme.:D A zsidók mer azér voltak, mer azthazudták a szemedre hogy isten az agyad, szemed meg az isten felülrőlnéztéged, és jolbeszopod, ha agyadelken gondoollkodsz, vagy pedig igy akarták kordában tartani a hülyéket, akiket már most mi is feltudunk fogni, h akkor nézzen vagy lásson? vagy belásson? Ha mindegyik -, akkor tuti h a semmiről beszél, ahogy tetteménis itt éppen most.:D
Legrady90.2 2012.02.09 10:47:05
Ez gyors volt. Tegnap RC1, ma pedig RC2 helyett végleges is lett az RC1-ből. A 11.60 óta zanzásított changelog különböző platformokra (angolul) itt olvasható: Változások listája: Windows Mac Linux Letölteni az oldalsó banneren keresztül az Opera főoldaláról lehet.…..
Legrady90.2 2012.02.08 07:17:46
@penge™: sztem csak annyi a hiba, hogy semmi. Legjobb példa ha úgy nézem, opera a nő, én meg használom. Teli van hibákkal, de mégis egyénre formálható, én meg javítgatom. Törekszik a jóra, a szépre, de a weboldalfeltöltő szerencsére elrontja. Ha ez hülyeség, akkor meg a góglekróm a férfi, aki tudja hogy hülye a net, ezér megoldja, h nekem, a barátjának jó legyen, hisz a google valakinek vagy bárkinek a barátja.
De kérdeznék is, ha lehet, és senkit nem zavar, h igazam van megin, még ha pengét sem:
kepfeltoltes.hu/120208/na_m_g_egy_k_rd_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mit csináljak, ha beakarom írni pl., h 0.hu vagy bármit sem? Megoldás: sift+f12 vagy hányadik, majd eszköztár gombnál kikapcsol, majd aztán vissza, utána alapérték visszaálitása a gombok fülnél, és állítsd be újra, nehogy elfelejtse ez a nagy szép piros O betű. Nade, mér így? vagy hogy kell. ha eltünik amit keresek, és sietek bnőmet keresni?