Regisztráció Blogot indítok
Adatok
posthuman

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
killtheradical Tudsz saccolni? 2008.07.30 06:17:00
Lopsz, csalsz, hazudsz! Igaz történet alapján. Szeretem én a magyar államot, annak is leginkább az adóhatóságát. Az Apehet kisstílű dolog szidni, mert dupla hendikeppel indul: szívatják a törvények, rendeletek ellentmondásai és hézagai, és szívatják a lehetőségek, amik…..
És egy igazi magyar szuperhős... Ha az eddigi ellenfelek nem bírtak Yodával, talán Zsolti a rakéta gyorsaságú béka borsot tud törni Yoda orra alá...főleg ha szemetelésen kapja... ..
Egy újabb zöld ellenfél aki nem bír magával és Yoda babérjaira tör! azt tudjuk, hogy a Shrek büdös, gusztustalan és erős, de vajon harcba lehet-e szállni egy bűzös böffentéssel a jedi tudomány és a fénykard ellen?   ..
Mivel rendkívül fantáziadúsak vagyunk, ezért ismét egy zöld ellenféllel engedjük össze Yoda barátunkat. Vajon a dühkitöréseiről elhíresült Hulkot is le tudja győzni? Az mindenesetre Yoda mellett szól, hogy Hulknak szőrös a hónalja, ami komoly hátrány lehet a harcban. ..
Ismét harcba engedjük Yoda mestert. Ezúttal egy igazán elborult elme az ellenfele, aki csalafinta, gonosz és alattomos. Vajon ezt az igazán rühellni való figurát képes elpusztítani a bölcs jedi? ..
Tulajdonképpen az egész blog e két hős összecsapásának esélylatolgatásából született... Ti mit gondoltok, ki püffölné el a másikat?   ..
Bőven 100 kiló feletti harcsát fogott csütörtök este 8 óra tájban az észak-olasz Pó folyón erdélyi magyar haverunk, Farkas Levente. A rettenetes dagadék - nem Levente, hanem a zsákmánya - pontos tömegét ma délután fogjuk megtudni, akkor viszik el ugyanis lemérni egy hiteles…..
A Blikk és a Viasat3 már gerjeszti és az állatvédők már rá is kaptak. Szerintük ugyanis mindenki bűnrészes, aki részt vett Sofőrök című valóságshow forgatásán, ahol az egyik szereplő, mondjuk ki, Béla úr elütött egy birkát. Persze ezt a dörgedelmet csak a Blikknek…..
posthuman 2007.10.21 10:45:26
Állatvédők:
Szerény véleményem szerint az állatvédők esetében is csak a szélsőséges, minden racionalitást mellőző megnyilvánulások miatt ilyen rossz a vélemény.
Én spec. állatvédőnek tartom magam, de normáslis keretek között. Az én felfogásom szerint az a legfontosabb, hogy ha meg kell ennünk a leigázott:) élőlényeket, akkor lehetőleg minél kevesebb szenvedést okozva tegyük ezt. Nem hiszem, hogy bárkinek jobban ízlene a csirke, ha előtte tréfából szétverné kalapáccsak a lábát...
Szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a mai világban az ember szinte minden kapcsolatot elvesztett a táplálékával. Vannak remek főzőműsorok stb. viszont mindent készen raknak elénk. Lásd amcsi gyerekek, meg a hatlábú csirkék esete...
Az állatvédők normális esetben nem az ellen kelnek ki, hogy megeszel egy marhát, hanem az ellen, hogy mondjuk szállítás közben ripityára törik a lábaikat. Persze a marha mindenképp meghal, de én ha választhatnék, akkor inkább a gyors halálra szavaznék.
Lehet vitatkozni azon, hogy az állatoknak van-e lelkük, gondolataik stb, viszont az ugye tény, hogy a fájfalmat ők is érzik.
Amúgy mindenkinek tudom ajánlani A halál arcai című filmet.
Műsor: A srácon az autóban látszik, hogy nem az magasszintű értelmi színvonal miatt került be a műsorba, hanem azért, mert tahó, és mint olyan lehet rajta röhögni. Én láttam az első adást, amiben nők voltak és remekül szórakoztam. Szerintem szinte minden reality arról szól, hogy próbáljunk meg minél primitívebb embereket összeszedni, mert azokon lehet röhögni. Persze ehhez hozzátartozik az is, hogy ezek a TV-ben rendkívül szórakoztató szellemi csökevények KÖZTÜNK VANNAK! Minden nap találkozhatok velük a boltban, a kocsmában és az utakon is. Ez utóbbiról gondolom remek történetei vannak mindenkinek. Szerencsére nekem gyalogosként és bringásként már nagyon kifinomult érzékeim vannak, és az sem hátrány, hogy fiatal koromban kapus voltam és nem felejtettem el, hogy kell vetődni. Ez a tapaszatalat már sokszor megmentette gyarló életemet.
Van egy kérdés, ami mindig felmerül bennem: miért nincs árlatlános iskolában kresz oktatás? Szerintem simán le lehetne zavarni egy félév vagy egy év alatt, mondjuk ötödikeseknek, akik már viszonylag önállóan róják az utcákat? Talán hasznosabb lenne, mint az, ha aputól tanulja meg a gyerek, hogy hogyan kell az egyik kezében szendviccsel, a másikban mobillal kanyarodni, majd teli szájjal üvölteni a szabályosan közlekedő gyalogosra és könyökkel nyomni a dudát...

posthuman 2007.10.21 14:35:48
Ezt nevezem: "Állatvédők... Muhahaha. Sosem értettem, hogy hogy van képe valakinek az állatokon parázni, amíg emberek döglenek naponta az utcán meg éhen."
Ehhez azért lenne pár megjegyzésem, bár valószínűleg csak a bosszantás volt a cél, nem hinném, hogy ez komoly lenne...de hátha.
Először is, tudomásom szerint az emberek nem megdöglenek, hanem meghalnak. Ismerek pár embert, aki kórházban, családsegítőknél stb. dolgozik, tehát olyan helyeken, ahol mondjuk úgy embereknek kell segíteni, de egyiktől sem hallottam még a megdöglik kifejezést. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy általában az ilyen jellegű kifejezésmód nem a rendkívüli szociális érzékenységgel megáldott emberek jellemzője. Ebből kifolyólag nem vagyok benne biztos, hogy az, aki ilyen stílusban fogalmaz esténként telesírja a párnáját, hogy milyen rossz is szerencsétlen sorsú embertársainak.
A másik tapasztalatom, hogy a szociológiailag érzékenyebb emberek általában az állatokkal kapcsolatban is visszafogottabb és együttérzőbb álláspontot képviselnek, értsd nem sokat ismerek, aki pityeregve segít a szerencsétlen éhező gyerekeknek aztán hazamegy és szétrugdossa a tyúkok csontjait merő szórakozásból.
Mellesleg vannak álatvédők, akik a patkányok miatt is siránkoznak, lásd állatkísérletek.
Nem a röfit levágni gáz, hanem például a megfelelő állattartás szabályait figyelmen kívül hagyva kínozni. Ez persze vonatkozik a többi állatra is.
És még valami, vannak olyanok, akiknek a szemében a tehén is ugyanolyan szép állat mint a ló - tulajdonképpen mindegyik helyes, szőrös, nagydarab négylábú emlős...