Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jackdraw

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy tegnapi cikk szerint a tolvaj a tárolóból mindig a szélső biciklit viszi el. A cikk írója is felveti: "ha senki nem akar a tároló szélén lenni, akkor ezt így hogy?” A probléma nem is olyan egyszerű. Mivel a szélére senki nem akar lakatolni, a szélső helyek üresen maradnak,…..
Már reklámoztunk egyszer a blogon a Yale közgazdaságtan tanszékének ingyenes online bevezető pénzügy-kurzusát. Újból a bulldogos honlapon jártunk, és az önképzés barátainak ugyanott további csemegéket találtunk: Robert J. Shiller 2011-es kurzusát a pénzügyi piacokról és Ben…..
Jackdraw 2012.04.21 11:19:20
Közelednek a jelentkezési határidők, nézzük, milyen érdekes rendezvények lesznek ebben az évben! Az ajánlatom: SING8, MATCH-UP2012, GAMES 2012, SSCW11.  12th Viennese Workshop on Optimal Control, Dynamic Games and Nonlinear Dynamics, Bécs, Május 30-Június 2. A…..
Jackdraw 2012.01.27 21:55:17
26th European Conference on Modelling and Simulation

www.scs-europe.net/conf/ecms2012/

Koblenz, május 29- június 1.

Az évente megrendezésre kerülő ECMS konferencia a modellezést, szimulálást alkalmazó, elméleti és gyakorlati kutatási eredmények bemutatásának helyszíne. 14 különböző kategóriában, több párhuzamos szekcióban folynak az előadások. Mivel sok különböző tudományág szakemberi vesznek részt, nagyon változatos az előadások témája, színvonala. A szakmai programok mellett lehetőséget nyújt az informális kapcsolatok építésére is.

Előnyök: jó hangulat, tudományos sokszínűség. Doktoranduszoknak proceedings publikálási lehetőség.
Hátrányok: tudományos sokszínűség.

Határidő: február 16.