Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nüüü

87 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  kedves gyermekeim! mivel tetű lusta vagyok, ezért ezentúl kénytelen leszek itt megírni az új életvitelem rothadásait. innentől kezdve, csak egy-egy poszt elolvasása után leszek hajlandó külön kérdéseket fogadni a közönségtől. itt rend lesz és fegyelem basszameg! szóval ott tartunk a lagymatag…..
megrohadásaim kishátisztreletére 2013.02.18 00:22:22
kedves gyerekek! hatszáz éve nem írtam, és most se fogok, csak egy teljesen saját spontán ötlettől vezérelve, leközölném az évek során felgyülemlett kedves jókivánságokat kishenriktőő. fogadjátok hát szeretettel, ti kik úgyse olvassátok már a blogot....höhhö eljött az…..
megrohadásaim szülcsinapcsi 2012.01.16 00:26:00
kedves szeretetteljes gyermekeim, eme beszámoló nagy részét ittas állapotban sikerült kifossantanom magamból így fogyasszátok. rendszeresebb bejegyzéseket természetesen nem tudok garantálni, mert cseszett lusta vagyok, de ezt a históriát mindenképpen szerettem volna leközölni, hisz…..
nüüü 2012.01.18 17:57:51
@kismanna: azzigen, télleg felszólítottad édesjóanyámat, h szüljön még egy gyereket?! mindenre számítottam de erre nem...höhhöhö! hámegketőledőőőrülni! de nággyon szépen köszönöm a jókivánságaidat! má keresem a megfelelő fókát, apád hátával meg úgyis minden nap találkozom azzal nem lesz gond...
megrohadásaim á. 3-4 2011.08.29 22:48:00
köhümm, szóval a boldogság felhőin túllibbenve jutunk el kedves gyerekek a harmadik illetve negyedik naphoz. jó lenne ha emlékeznék mi a faszt csináltunk. igen, asszem 600 évbe telt mire összeszedtük magunkat, h egy villamos maraton után, minek következtében az egész belem távozni…..
megrohadásaim a zesküvőőő 2011.08.25 13:51:00
 Végre sikerült átaludni egy teljes éjszakát úgyh kicsit több energiával indultunk neki a nagy napnak. Orsi olyannyira, h mire felkeltünk Timivel és vhogy magunkba öntöttünk egy kávészerű csomós szart, má megjárta a belváros egyik részét és visszatért onnan. Kis…..
megrohadásaim ámsztedámm 1. náp 2011.08.24 14:44:00
Az úúgy volt kedves gyermekeim, h egy kellemes puskinos műszak után hazavágódtam 10 fele, h irdatlan gyorsasággal összepakoljam a cuccaimat, megtisztítsam testemet valamint parókámat, elkészítsem a szendvicskéket és 1 óra alatt annyit aludjak mintha 9-10 órám lenne rá. Végülis…..
megrohadásaim tálefonosnüüü 2011.02.24 19:35:00
 fántásztikus telefonos kárrierem jó pár éve kezdődött, mikoris visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam egy picakutató cégtől. adtak mobilfeltöltő kártyát, kérdőívet, és magányszemélyekkel kellett folytatni minőségi társalgást arról, h vajh mire szavaznak mi legyen a…..
nüüü 2011.03.12 23:56:40
@komlosjuci: hát bazmeg párszor el kellett olvasnom ezt a szösszenetet. az elejét már értem, a végét szerintem soha senki nem fogja, de pont így jó.
nüüü 2011.03.13 00:10:29
@kismanna: ez nem komment volt, hanem külön kis bejegyzés, csipkodjam meg a kis háthurkáidat. 5 év múlva meg majd tákókkal fogsz rémálmodni. émmeg, h jön a büdösbácsi h kezeljem már le a jegyét. legközelebb is ennyit írsz me kibaszlak az ablakon!
megrohadásaim avárvavártfos 2011.01.28 18:46:00
   idén kicsit máshogy indult az egész, de a végére ugyan oda jutott a kedves szervezetem. a szétploccsanást súrolva fetrengek az ágyban és imádkozom, h a jómunkás szerveim megtudják emészteni az irdatlan mennyiségű étket amit sikerült elfogyasztanom 3 nap alatt.az…..
árgentín díszbemutató, de kit érdekel, ha utána borkóstolás. nem szoktam nagyon érdekből kokettálni, de éreztem zsigerből h a boros faszival jóban kell lenni. segíthetek valamiben? persze van hütő a gépházban oda fel lehet vinni a 2 karton fehérbort. igen és hogy jött a…..
 az eddigi fantaszikusan mély valamint filozófikus tartalommal bíró fekáliával átitatott történeteim nem légbőlkapottak, tudjuk jól. de früss koromba kell visszatekintenem, hogy igazán értelmet nyerjenek ezek. szánalmas kis életem első pár esztendeje még nem szolgáltatott e…..
megrohadásaim alsóö 2010.08.17 22:38:00
mint azt esetleg már ti is tudjátok, évente nyáron egy hétvégét alsón tölt az essz família háromnegyede. általában ezek a programok nem szoktak elmúlni álkoholfogyasztás nélkül, de eddig maximum a hús állaga bánta. most viszont fater bekeményített rendesen, köpni nyelni nem…..
megrohadásaim petcotijeti 2010.07.09 00:15:00
mit tagadjam több mint 2 éve megvan ez a szerencsétlen. vérrel-verejtékkel összekotortam a házát, berendeztem ízlésesen, játszottam vele igénye szerint. várva vártam a hétfőn mikor új dolgok érkeztek, csak ez vígasztalt aznap. ültettem tonnaszám a zöldséget, virágot, fát,…..
norikó régóta szimpatizált a fiatalemberrel, aki előzékenyen köszönt neki az utcán minden egyes alkalommal, mikor elhaladtak egymás mellett. először csak csodálkozott eme gesztuson, hiszen ismerettségük igen közvetett volt. az idő haladtával észrevétlenül átledült a…..
nüüü 2010.06.23 11:41:51
megrohadásaim azistenit 2010.05.05 12:11:00
 a tököm tele a társkereséssel emberek! én megpróbáltam, tényleg meg! de most kijelentem, hogy felhagyok mindennemű tudatos keresgéléssel és bekaphatja a nemiszervemet az összes társkereső oldal.a pszichológus illetve több barát unszolására végülis regeltem 3 oldalra is.…..
megrohadásaim gomba 2010.05.09 13:59:00
  mostanában néha ellátogatok mártával a csarnokba vásárolgatni. ha hiszitek kedves kommentmentes olvasóim ha nem, igencsak megszerettem annak a helynek a hangulatát. mászkálunk a friss életteli gyümölcsök, zöldségek, húsok(ezek már annyira nincsenek élettel megfűszerezve jobb esetben) között.…..
 ez már igein igen régen volt kedves gyerekek, de már akkor is kellemesen ki voltak éhezve nyájas főhőseink. ne is csodálkozzunk tehát azon, h megint egy eseménydús estéről mesélek nektek. thelma és norikó már akkor is nagyon szépek és kívánatosak voltak, főleg amikor…..
megrohadásaim torta csápó kettő 2010.02.23 00:11:00
 a torta csapó egy má rég volt, természetesen felejthetetlen pár ember számára. ez köztudottan az ehetetlen fajtából származott. azóta fejlődtem valamelyest, alkottunk má ízletes darabot is. de abban mi a vicces. a mostani mászterpísz egy szakember segítségével készült.…..
megrohadásaim balkán lány 2010.02.13 14:47:19
 egész nap nem történt semmi. másfél óránként beengedtem bő 10 ember. csordogált szépen az idő előre. jókedv uralkodott a mozi lágy ölibe, nem aza kitörő de a kiegyensúlyozott fajta. az ember elégedett volt, senki se fosta telibe a vécéket, csak néhány piszoárban pihent…..
komótosan görögtünk az autóval a mátyás király utcában, már majdnem elértünk a kaput, mikor beértük a csoszogó bácsit. nagymamám nem méltányolta sebességét, ami hátráltatta megérkezésünket a telekre. amíg araszoltunk a bácsi megett, volt időnk szemügyre venni az öreg…..
nüüü 2010.01.16 13:19:34
@kismanna: tekis retkesedés, há kell azaz egyedül töltött éccaka, hisz nincs mindig alkalmad ennyi időt rettegni egyben! különben meg ha nem dolgozom majd szóval tartalak amíg be nem alszom. de aza jó h nem paráztatod rá magad előre...különben is valszeg annyi megrendelésük van a japánhalottkislányoknak h nem is lesz idejük rád.
volt egyszer két szexuális élményekben szegény lány akik felkerekedtek h megtalálják a hozzájuk való férfinemiszerveket. legalább csak egy nyanvadt éjszakára. nem kell őket rögtön elitélni kedves gyerekek, ti is elborzadnátok ha tudnátok, hogy pontosan mennyi ideje is éltek ezek…..
nüüü 2010.01.12 22:38:04
@komlosjuci: azér az h komlósjuci mindig olyan kommentet alkot ide amihez minimum 100 kódfejtő kell az fbi-tó, elismerésre méltó! azé néhány mondatot sikerült megértem félig-meddig, ezis vmi! mindenesetre természetesen minden kis idebüfögésnek örül az ember!
megrohadásaim kedves vendégeink 2009.11.28 14:24:40
mint azt az előző retkemben megszellőztettem, a mai főétel a kedves bolond törzsvendégek álá mozi.ha az ember kicsit is odafigyel észreveszi, h mindenhol ott vannak. nincs menekvés! így, érdemes tanulmányozni őket ha már egyebet nem tehetünk. általában az emberek mintha…..
szóvaltehát, h ne hazudtoljam meg önmagam bevezetésnek egy kisebb szokásos bélsaras történettel indítanék, csak h senkinek ne legyen hiányérzete. azt hiszem párszor már elpicsogtam, h nem szeretem a trófeába járást, mert soha nem tudtam kiteljesedni semelyik ilyen étkezéssel teli…..
húzom a húzandókat a tescoban, mert az kielégíti minden vágyamat de még egy lapáttal rárakott a néni. asszem a hajfestékeknél tartottam, jön a néni h ez milyen hajhab azmeg milyen hajlakk, mer neki kell mind2 de nemtudja melyik jó. mondom én nem használok ilyesmit de azt írja h ez…..
megrohadásaim szántándrá 2009.09.17 11:20:00
 hát kéremszépen most már profi túrázó vagyok. de ne kocogjunk ennyire előre, mire az lettem...a terv az volt, hóóógy találka, kimenés, felmenés, túrázás, ottalvás, lemenés, hazamenés. nade hát ez kurva unalmasan hangzik nemdebárde? ezért kicsit feltupíroztuk,…..
megrohadásaim visszatérés 2009.08.21 18:19:00
  nohát, ja! visszatérésem a moziba eddig nem várt fordulatokkal járt. mondjuk maga a visszatérés is az. hozzátenném a kezdeti lelkesedés szól belőlem, de rég nem éreztem ily jól magam a bőrömben! csak el ne szóljam magam. megláttam őket az előcsarnokban és…..