Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petra Bateman

15 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2006. október 23-a után az ember abba az illúzióba ringatta magát, hogy nemzeti ünnepeinken ezentúl a szokásos zászlófelvonáson, szónoklatversenyen és Bánk Bán-díszelőadáson kívül izgi dolgok is történnek majd. Egy ideig nem csalódtunk, de aztán a dolgok hamar…..
Fél füllel nézni, ez már eleve szakítóok, mert kinek van kedve egy aliennel járni? De tényleg van az a típus, akit nem lehet elszakítani a kedvenc sorozata elől. Minden Hogy volt-rajongó fogja be a fülét, ööö, a szemét. Jelzem, emiatt kellett felvenni a tv címkét. Innen loptuk…..
A vonaton ismerkedés is olyan fiktív és egyben zajos történet. Érdekes, hogy fél évig jártam pécsre és vissza, és kurvára nem állt velem szóba senki, ellenben egyszer nem bírtam leszállni a Piliscsabára tartó vonatról, csak Újpesten, ami akkor a világ végének tűnt (ma itt…..
Hungarian Psycho nem félünk 2008.03.15 13:29:02
mondta beszédében ma Demszky Gábor. persze.akkor miért záratta le a teret maga körül??? miért engedett be a kordonokon belülre csak és kizárólag családtagokat meg néhány óvodást?hopsz, most nézem, valami csak eltalálta, csupa kosz a kabátjának egyik fele. hát így van ez... a…..
Hungarian Psycho csak 2008.03.15 11:56:21
Jordán Tamás létezik egyedül, mint színművész, ebben az országban??? csak őt lehet szerepeltetni az állami ünnepségen? vagy már csak ő vállalja el??? (ráadásul ma még az M1-en Alföldi Róbert beszélget vele... a csapból is ő folyik...)egyébként szánalmas próbálkozás volt…..
Hungarian Psycho tipikus 2008.03.14 19:41:00
hogy a kereskedelmi tévé (konkrétan a tv2, de nyilván a többi is), hogyan értelmezi és tálalja Blaskó Péter elhatározását, miszerint nem fogadja el a Kossuth-díjat.egyszerűen hihetetlen az a népbutítás és agymosás, ami folyik. mert ugye a tv2 mit emel ki? mit sulykol…..
Hungarian Psycho értelmezés 2008.03.10 09:34:10
és értelmezés között nagy-nagy különbségek tudnak lenni. azt hiszem, Horn Gábor, minden ellenszenvem ellenére, tegnap megmondta a frankót. úgy értelmezte a népszavazási eredményeket, ahogy tulajdonképpen értelmezni kell. leborulok a nagysága előtt. "A Hír tévé…..
Hungarian Psycho gusztustalan 2008.03.09 21:15:54
az a fenyegetőzés, amit fletó nyomott 7 után pár perccel. hogy persze, lehet 3 igennel szavazni, hogy persze, akkor április elsejével eltöröljük ezeket a díjakat, de akkor készüljetek fel, hogy nem lesz pénz, a háziorvostól, a kórháztól, az iskolától veszitek el a pénzt. mi meg…..
Hungarian Psycho végre 2008.03.09 20:58:00
fantáziadús, vicces, fiatalokat is megszólító fideszes népszavazási hirdetések. ma fotóztam őket. ezek pedig nem feltétlenül fideszesek, de jók. ..
Hungarian Psycho tájékoztatjuk 2008.03.07 22:13:59
a kedves utazó olvasó közönséget, hogy a 2. vágányra menetrendszerinti, mély depresszió érkezett. a mozdony meghibásodása és a szerelők sztrájkja miatt a szerelvény belátható időn belül nem hagyja el az állomást.a kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük...
Hungarian Psycho néha 2008.03.07 22:05:55
elfog valami érzés, valami folytogató gondolat, hogy azt, aki nálam több, aki miatt nem tudok előrelépni az életemben, aki hátráltat... hogy azt egyszerűen meg kellene ölnöm.valahogyan. valamikor.Patrick adta az ötletet. nyilván. ki más. irigylem azt a szabadságot, azt a…..
Hungarian Psycho figyelem 2008.03.07 21:54:31
az embereket az utcán járva. nézem őket. jó, főleg a férfiakat. de végülis mindenkit. napszemüvegem mögül vizslatom a tekinteteket, fürkészem az arcukat. hova tartanak? honnan jönnek? miért onnan? és miért oda?boldogok? boldogtalanok? van valakijük? szoktam nézni a párban…..
Hungarian Psycho népszavazunk 2008.03.07 21:40:34
vasárnap. 3 kérdésről kell döntenünk. igen avagy nem. a gyerek nem érti, hogy mi ez. el kell magyarázzam. 1. tandíj. kell. nem kell. nyilván nem kell. ez a gyerek érdeke is. hiszen mit tudunk, mi magyarok felmutatni azon kívül, hogy van agyunk, hogy az oktatási rendszerünk, egészen…..
Hungarian Psycho mindennapok 2008.03.07 21:10:42
hétköznapok. telnek sorban egymás után. hol eseménytelenül, hol meg éppen ellenkezőleg. sokminden foglalkoztat. íráskényszer jött. s talán majd megy. de most van.az a fajta publikálás kényszer, amikor lerakom az újságot/könyvet amit éppen olvasok, magamra rántom a notebookot,…..
Hungarian Psycho Nem tudom feledni 2008.03.07 20:42:43
Nem tudok betelni Veled,Annyira, annyira szeretlek.Nem tudom feledni homlokod ívét,Nem tudom feledni csókod ízét.Nem tudom feledni édes mosolyod,Nem tudom feledni ölelő karod.Fülembe cseng minden szavad,Fejemben dübörög sok-sok gondolat…És nem tudok betelni Veled,Mert annyira, de…..
Hungarian Psycho Egy más nélkül 2008.03.07 20:41:25
Ölelésed, csókod:Temagad vagy.Ölelésem, csókom:Én vagyok.Ölelésed, csókod nélkülÉn nem létezem.Ölelésem, csókom nélkülTe sem vagy… higgy nekem… 2007. február 19...
Félek, minden eltűnikSzínek, hangok, illatokÉrzések, álmok, évszakokFények, árnyak, sóhajokBetűk, szavak, mondatokVersek, regények, szózatokFélek, minden eltűnikHa nekem Te nem vagyÉs Neked én nem vagyok…2007. február 19...
  Kormányos nélküli hajóLettem én, vagyok énTettél azzá Céltalan sodródomFolyón, tengerenNélküled Adj szelet vitorlámnakDuzzadjon, dagadjonSuhanjon tova! Fordítsd e bárkátÚj vizek, új partok feléNe hagyd magára,Ne hagyd elveszniSoha…..