Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mjlanyi

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval konyhanyelven a beindult a vasmalacka üzemanyagtartályának a tömeg, és térfogat szempontjából való lefogyasztása.Persze el lehet ütni úgy a dolgot hogy "ez az ironman üzemanyagtartálya", no de azt se akarom megvárni hogy 200kg-ra sikerüljön megnövelni a…..
Mixed pickles Benne a pácban 2008.04.22 09:27:00
Az óriási tömegérdeklődésre való tekintettel elgondolkoztam, milyen pácokat szoktam kutyulni grillezéshez.Jó, konkrétan egy valaki, Judit kérdezte, de ő meg annyira helyes, hogy e tekintetben nevezhetem akár tömegnek is.Kicsit bajosan vagyok, mondhatni pácban, mert nem szoktam…..
Annyira megörültem, mikor Fakanál kiírta a közös főzöcske új témáját, hogy a nagy örömben rögton ki is ment a fejemből, mikorra kellene megcsinálni.Pedig nem akartam kimaradni, mint a Gabojsza-féle előző fordulóból.De aztán közbejött egy csomó minden, (szokás szerint)…..
Mixed pickles Repülős áfonya 2008.02.11 12:05:00
Morgok. Ha már a Sarj repülőt kért, miért pont ott vettem, ahol? Rosszul kezdődött, egy darab kiszolgálóhölgy, aki az egész személyzetet képezi, kellemes darab. Lehet. Úgy egyébként. Egy baja van neki, csak egy, a vevő. Hogy bekúszik, begyűrűzik az ő üzletébe, betüremkedik,…..
Mixed pickles Karácsony 2007.12.23 10:30:00
Békés, mézeskalácsillatú, szép karácsonyt és reményteli új évet kívánok mindenkinek!Azoknak, akik itt ünnepelnek és azoknak is, akik távoli tájakon, messze a családjuktól, és csak gondolatban fogják meg egymás kezét. Azoknak, akiket népes család vesz körül, és azoknak…..