Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Del Pialo

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zene: Főcímdalnak kicsit hosszú, viszont annyira pörög, annyira poénos és annyira jól rímel, hogy az embernek eszébe sincs elnyomni.Klip: A képi jelenetek egyszerűek, de ügyesek, és a közbevetéseken is jót lehet nevetni.Értékelés: ***** ..
KANÁL PÁPA Az erő volt velük 2012.04.25 19:54:00
Azt hiszem elöljáróban leszögezhetjük, hogy a tegnapi elődöntő egy igazi klasszikus volt, olyan mérkőzés, ami miatt élünk-halunk a fociért, egy igazi dráma, mely során igazi hősök és antihősök léptek pályára. Vonjuk le a végkövetkeztetést is rögtön az elején: a Chelsea…..
"Csak kib@szták AVB-t, talán mégse kell eltemetni a Kékeket. Abban igazad van, hogy kiöregedik lassan egy nagy generáció, de egy más taktikai felálásban (ahol nem teljesen szoktlan pozíciókban kell Lampardnak, Terrynek játszania) még van 1-2 jó év ebben a csapatban."Ez…..
KANÁL PÁPA El Clasico 2012.04.21 16:02:00
Részletes elemzés majd a meccs után, előjáróban csak annyi, hogy aki nem nézi a meccset az buzi, aki a madrid-nak szurkol az meg egy köcsög.Én így állnék fel:Valdes - Alves, Pique, Mascherano, Puyol- Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas- Messi, AlexisXavi egyébként 32. klasszikusát…..
Del Pialo 2012.04.23 00:02:25
 Az alpesi sí, hát már kifejtettem a véleményemet.. De azért mindennek van határa. Szóval a Duran Duran után majd az jön, hogy Madonna koncertre akarsz menni, vagy Back Street Boys tribute zenekart alapítanál. A szerkesztőség heteró fele (harmada?) jegyében szeretnék…..
A következő írás gyakorlatilag már nyáron megszülethetett volna, ám egyrészt akkor ez a blog még nem is létezett, másrészt a csapat összeállítását látva talán mostanra vált véglegessé és visszafordíthatatlanná: az utóbbi évtized európai klubfutballjának egyik…..
KANÁL PÁPA A síelés buzis 2012.03.07 20:39:59
Germé, mondtam már Neked, de itt a bizonyíték:http://www.europeangayskiweek.com/..
 Update: Időközben megtörtént a sorsolás, amelyet közjegyző jelen nem létében végeztem ugyan, viszont teljes mértékben igyekeztem mindenkinek egyenlő esélyt biztosítani, remélem megbíztok bennem annyira, hogy nem az unokatesómnak löktem oda a jegyeket. A kis Excel…..
KANÁL PÁPA Re Suarez 2012.02.17 10:58:16
Azért szögezzük le, hogy Suarez - vagy ahogy a Groningen szurkerek csúfolják, Salaries - iszonyat nagy tuskó. Viszont Szivárvány úrral kivételesen egyet kell, hogy értsek. Nem értem, hogy a fociban mért nem jár eltiltás (vagy csak nagyon kevés) azért, ha valaki eltöri az ellenfél…..
A Déry né egy cserfes ribanc. Karácsonykor bejgliárusítás céljából pakolt ki az intézmény elé egy kis bódét, és kint felejtette. És frissen süt benne. És illatokat lövell ki magából, mint egy kívánós nőstény. És behálóz, ha arra sétálsz. Elbuktam. Megérte. Újra el…..
A szombatot a Rudasban kezdtük, próbáltuk kiheverni a pénteki lakmározás alatt betermelt borok csúfos mellékhatásait. Germé annyira bekarcolt, mint legutóbb szilveszterkor. A különbség csak annyi, hogy most nem törte el az orrát. Jó ez a Rudas, különösen hétvégén, mikor vegyes…..
Tegnap este végre végleg elhatároztuk magunkat, és egy jó pofa Fácán után a Laci!Konyha! nevű vidám vendéglátóipari egységben kinyomtuk magunkból: Kanál Pápa. Ennyi volt, alea iacta est, átléptük a Rubicont.Nem elégszünk meg azzal, hogy hetente boldogítjuk egymást…..