Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eerie

30 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AnyaMama ugyan a blog címe, de ma foglalkozzunk egy kicsit az apukákkal (már csak a közelgő Apák napja alkalmából is...), mégpedig azért, mert a napokban belefutottam egy olyan fotósorozatba, amit nagyszerű ötletnek tartok. A képek készítőjenégy éjszakát töltött el egy londoni…..
Tegnap kiakadtál azon, hogy még régebben megkértél valamire, én viszont nem figyeltem oda rá, hogy az a dolog mindig 100%-ban megvalósuljon. Én is megkértelek pár dologra, nem tudom mit milyen mértékben sikerült megvalósítani szerinted. 1. Megkértelek rá, hogy ne anyázz. 2.…..
Napló Apának szia apa 14 2013.08.30 21:40:14
- Anya, nálunk melyik lány öreg? - Nem tudom. - A dédi öreg? - Igen. - Akkor ő majd csontváza lesz, ha meghal? *** Együtt megyünk a kórházba kontrollra mandulaműtétem után.Már tudja, hogy vannak nővérek a kórházban. Elhalad a folyosón egy doktornő. - Anya, ez kinek a…..
Állítás 1: "Fiunk óvodai beszoktatása semmiség  a nagy problémákhoz képest, mikor a világ 75%-a éhezik, és hasonlók, nevetséges dolog ilyeneken problémázni." Állítás 2: "Az viszont tényleg nagy probléma, hogy ÉN csak havonta 1 hétvégére látom fiamat, NEKEM ez nagyon…..
Napló Apának szia apa 13 2013.05.28 18:28:58
Beszélgetés a mamával: - Anya hol dolgozik? - X.-ben. - És apa? - Olaszországban! - És mit dolgoznak? - Anya iskolában, apa meg pénzt keres! - Anya is pénzt keres, anya is dolgozik. - Nem, apa keres pénzt! *** - Anya, te vagy a legjobb barátom! - Nagyon aranyos vagy, de én nem…..
10 ok hogy miért nem vagyunk effektíve házasok 1. nem szexelünk 2. nem beszélgetünk az érzéseinkről 3. nem szoktunk kettesben elvonulni (de még hármasban se, hacsak én meg nem szervezem...) 4. nem hordjuk a jegygyűrűnket 5. nem ünnepeljük a házassági és egyéb…..
Napló Apának férjuramnak 13 2013.01.22 17:31:25
arról hogy miért nem akarok szóba állni veled: 1. elsősorban attól ment fel a pumpa, hogy hagyjam ott a munkám 2. megígérted, hogy nem hozod fel a balesetet, erre az első adandó alkalommal felhoztad 3. megígérted, hogy nem mondod el anyukádéknak, mert úgyis csak túlaggódják, 1…..
Napló Apának szia te apamadár 12 2013.01.22 17:16:24
Fürdőszoba-monológok. Telefonál. - Halló! Voltam ma bölcsiben, nem reggeliztem, kimentem az udvarra, játszottam, fúrtam, legóztam, babáztam, főztem, meg játszottam. Szia, te apamadár. *** - A Mikulás a bokorban bujkál. A piros bokor mögött van. *** - Tudod anya, miért voltunk…..
2008 január: feleségül akarsz venni, gyereket akarsz 1 éven belül 2008 március: szakítasz valami hülyeség miatt, 3 nap múlva meggondolod magad 2008 augusztus: megint szakítasz 2008 december: megint meggondolod magad, gyereket akarsz, én pedig szinte mindenkivel megszakítom a…..
Játszótéri párbeszéd egy nagyobb fiúval. Én: - Ott ment egy biciklis. Nagyfiú: - Nekem is van biciklim. És szoktam lejtőn lefelé gurulni. - Igen. Nagyon óvatosan kell gurulni, mert nagyon meredek. Nehogy elessél! - Ezek itt mind a te homokozójátékaid? - Igen. - Van még több…..
Napló Apának jómadárnak 11 2012.10.22 19:17:59
Nem tudok bízni benned, mert nem tudom, mikor vagy őszinte velem. Nem tudom, hogy csak azért vagy-e fáradt tényleg mert sokat dolgozol vagy azért is mert megint késő esténként más csajokkal csetelgetsz. Aki nem akar meztelen nős naptárat az ágya fölé tényleg annak nincs olyan az…..
Napló Apának szia apa 10 2012.10.22 19:00:15
Rá akartam menni a puffra, de nem olyan segítőkész a puff. *** - Kakilni nem kell? - Nem. Csak büdösödök be most. *** Fáj a fogam, mert megszúrta a vér. Kell orvoshoz mennem.... Anya, fáj a hátam, mert kell orvoshoz mennem. *** Fürdés közben nem kérek ruhát. *** - Nem kell…..
"Én… esküszöm az élő Istenre, aki Atya, Fiú, Szentlélek, teljes Szentháromság, egy örök Isten, hogy …*-t, akinek most Isten színe előtt kezét fogom, szeretem. Szeretetből veszem el őt(megyek hozzá**), Isten törvénye szerint feleségül. Hozzá hű leszek, vele megelégszem, vele…..
Napló Apának leendő exemnek 9. 2012.09.09 22:23:48
10 ok hogy miért is lesz jó fiadnak ha nem veled nő fel: 1. nem látja hogy az anyukája az apukája miatt szomorú vagy mérges, vagy épp az apukája az anyukája miatt 2. nem látja, hogy egyszer szeretik, egyszer utálják egymást a szülei 3. nem látja, hogy az apja otthon nem csinál…..
Napló Apának szia apa 9 2012.09.09 21:45:25
- Csiga-biga, told ki szarvadat a picsába! - Nem mondunk ilyet! - A csigának mondtam, hogy a picsába. - Nem szabad ilyet mondani, hogy a picsába. - Amikor leesik valami, akkor mondjuk: a picsába! *** - Fáj a lábam, mert sokat fárasztottál. Lefárasztottál, anya. *** Fürdőkádban…..
Napló Apának Férjuramnak (8.) 2012.09.03 11:02:33
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy csillagszemű-igazmondó juhász. Haja, mint a fekete bárányé, szeme, mint a csillagos éj. Egyszer ez a csillagszemű elment egy mulatságba és ott megpillantotta a királykisasszonyt. Ez a királykisasszony messze földön híres volt, úgy is…..
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Napló Apának Szia Apa 8 2012.07.10 17:28:00
Miért nem tud megázni az eső? *** - Be van lassulva az internet. - Majd veszek neked jó internetet. Meg jó webkamerát is veszek. *** Egy kenyérdarab van a liftben: - Anya, odakenyereztek a liftbe! *** Papa, neked miért van szőr az orrodban? *** Anya, borotvás a…..
Hétvégén fiunk kipécézte magának a nagy fényképalbumot. Kiadta a parancsot hogy vegyem le a polcról, mert ő nagy képeket akar nézegetni.Tudod, az esküvői képeset. Ezelőtt máskor kb 3-4 perc alatt végeztünk az egésszel, az elején végigmutogatta, hogy apa, anya, apa, anya, mama,…..
Napló Apának Szia Apa 7 2012.06.23 15:42:00
Majd veszek pénzt olaszországban apával. *** Én: - Kincsem, te olyan szép vagy! Ő: - Csillog a szemem! *** - Sicc innen anya! - Te meg mit siccegsz? Mi vagyok én, macska? - Igen, macska vagy. - És te mi vagy? - Én vagyok a kis elefánt. Te meg a nagy elefánt. *** Anya, te vagy a…..
Napló Apának Ciao mio tesoro! (6) 2012.06.19 18:01:00
Il weekend era bene. Ma penso sempre tutti cose che non abbiamo fatto. Non devo vedere cose negative, lo so. Baci, tua moglie Végig olaszul akartam írni ezt a bejegyzést, de még nem tudok annyira, hogy gyorsan menjen. Szóval eszembe jutottak dolgok amiket nem csináltunk hétvégén. - nem…..
Napló Apának Szia szia szia (6) 2012.06.12 18:16:00
Ma is mentünk bölcsibe. Esett az eső. Nem lehet motorral menni esőben. Én fogom esernyőt! Én tartom esernyőt. Anya fölveszlek! Anya kilátsz esernyőtől? Nagyon magasra tartom! Megérkezünk bölcsibe. Klári kicsukja anyát. Uzsonna után anya jön értem bölcsibe. Megszeretgetem…..
Volt egy listám. Akkor írtam, mikor egyszer külön voltunk, még az őskorban, azelőtt, hogy fiunkat összehoztuk volna. Felírtam majdnem kb 50 dolgot, amit szeretnék veled, neked megcsinálni. Ezt a listát, ami egy neked írt levélben volt, 3 éven át egy sötét fiók mélyén tartottam.…..
Játszótéren:- Hova mész?- Balatonhoz megyek, anya!***Számítógépnél:- Ide teszem föl webkamerát hogy lásson milyen szép vagyok.***Játéktelefon a kezében:- Fölhívom apámat.- És mit mondasz neki?- Hogy ne igyon kólát. ... Szia Apa! Ne igyál prájsztot! (Sprite-ot)..
Napló Apának Emberemnek (4) 2012.06.07 18:40:56
"Minden dolognak rendelt ideje vagyon, és ideje vagyon az ég alatt minden akaratnak:Ideje vagyon a születésnek, és ideje a meghalásnak; ideje az ültetésnek, ideje annak kiszaggatásának, a mi ültettetett.Ideje vagyon a megölésnek és ideje a meggyógyításnak; ideje vagyon a…..