Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GR

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Manapság már nem meglepő, hogy mindenki tiltakozik minden ellen. Most a szombathelyi püspök akadt ki egy MSZP-s EP szórólap miatt. Állítólag ez a szórólap olyan összefüggésbe helyez egyházi épületeket, amelyek megtévesztik a választópolgárokat.   Jómagam nem…..
  Sajnos tegnap egy elég érdekes médiaélményben volt részem. A TV2-n sikerült elkapnom a rendszerváltást elmúlt húsz évének történéseit bemutató műsort Bárdos Andrással. A műsor címe nemes egyszerűséggel 20 év. Azt hogy ez felfüggesztett vagy letöltendő vagy…..
  Ezek nem a jövő heti lottó nyerőszámok. Ezek a legfrissebb Századvég-Forsense felmérés eredményei, a biztos pártválasztók 70 százaléka szavazna a Fideszre, 18 az MSZP-re, 5 százalék a Jobbikra. Az MDF és az SZDSZ pedig a maga 2 százalékával simán kipottyanna az…..
avagy   A száguldó cirkusz a semmibe tart       Amikor jól megy valami, -teljesen mindegy, hogy emberi sorsokról, vagy üzletről beszélünk- akkor egy bizonyos pont után elkerülhetetlen a hanyatlás. Hogy, hogy nem, valaki mindig belebabrál, valami aztán mégsem…..
Fontos!Kérjük azokat akik már láttak, netalántán már kóstolták Negro gumicukorkát jelentkezzenek, és osszák meg velünk a nagy titkot. Milyen és legfőbbképpen hol lehet hozzájutni!!! Egyáltalán létezik??? Már kezdjük azt hinni, hogy egy csúnya médiahack az egész!!!..
    Ezt nehezen akarom elhinni. Még egy ilyen birka, szerencsétlen népet én még nem láttam. Mármint magunkra, a magyarokra gondolok. Ki másra. Az idők folyamán mindenki rajtunk szarta ki magát. És ez a „remek” széria folytatódik. De ezúttal a tőke és mi…..
 A nagy jövőbeni nemzeti megváltónk, a lángoszlop a honi pusztában érdekes módon nyilatkozott meg. Sőt ezt úgy tette, hogy majdnem egyet tudtam vele érteni. Mármint a mondandójának egy részével. Nagyon kis részével. Változás kell, teljes megújulás kell. Ennek első…..