Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MGZI

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
MGZI 2012.06.09 23:33:45
@pappito: Örülök, hogy rendet tettél kaliber ügyben, de azért ezt még hozzátenném:
"The Mini-14 non-target versions can fire both the .223 Remington cartridge and the similar military 5.56x45mm cartridge."
en.wikipedia.org/wiki/Ruger_Mini-14
Ki ne hallotta volna az apjától ezt az örök érvényű mondást? Nem biztos, hogy mindenki azonnal megértette, miről is szól ez a tömör életbölcsesség. Nekik mutatnék egy példát, egy egészen plasztikusat.A szerkesztőségi levelezőlista komoly fertő. Gyakran tűnnek fel levelek,…..
Belsőség Run the wall! 2012.06.01 08:00:00
Run the wall: Egy olyan autóvezetési technika, melynek lényege a gépjármű hosszanti tengelyével minél nagyobb szöget bezáró erőcsúsztatás során az adott jármű hátsó lökhárítójával a lehető legközelebb kerülni tetszőleges, szilárd falhoz. Nos, a Fukusimán található,…..
Utálom a városi legendákat, amelyek szinte alap nélkül terjednek szájról szájra, apáról fiúra. Amikor a Lada fűtése szóba került, heves vita robbant ki a szerkesztőségben. Szerintem a Lada jó fűtése csak egy sztereotípia, de most kiderül az igazság Kapcsolódó cikkünk…..