Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4tay

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk sok sok csata után nyert háborút az iStyle szervizeseivel. Hiába kötött monitort a Mac Mini-re, kép semmi, a megoldás újra és újra semmi, végül 3 szervizelés után kapott egy tanácsot, ami működni látszik. Mellé pedig ajándékként egy átbökött borítást. 2019 márciusában…..
4tay 2020.03.30 21:38:16
@peter3374: :D :D :D
am figyeld meg, napi 80 km-t megy zárt pályán, ettől már olyan VinDiesel lett, hogy a rükverce bóvdenjét is megérzi a váltón!
Mivel az ATM-et nem a bank üzemelteti, hanem egy külsős cég, a bank végignézi, ahogy az automata egymás után nyeli el az ügyfelek kártyáját. Ráadásul vissza se adja, így az ügyfél nem véletlenül lesz ennyire felzaklatva. Update: az ügy megnyugtatóan rendeződött, részletek a poszt végén. Tisztelt…..
4tay 2019.11.28 18:41:50
@mbazs: szívesen
Akkor vélhetően nem az igazi a sw. beállítás a BB gépein? Passz.
4tay 2019.11.28 18:45:54
@mbazs: vaaaaaaaaagy, ha az olvasó csavarjai kilazulnak, hátrébb kerülhet néhány millivel és akkor már érthető, hogy miért nem veszed el, amikor már végállásban van a kártya....
4tay 2019.11.28 18:48:12
@mbazs: A távoli frissítést meg kell előznie az ügyfél üzemmódból történő kikapcsolásnak. Ha ez a BB-nál nem történik meg, valóban szomorú.
Az emberek nagy rész csak panaszkodik, panaszkodik, de ennél tovább nem jut. Róbert azonban egészen a hivatalos fogyasztóvédelmi bejelentésig is elment. Rendhagyó módon a meglepetés ott várta. De vajon miért? Sziasztok! Gondolom párszor találkoztatok extreme digitalos panasszal,…..
4tay 2016.04.21 21:56:50
@atpijkamo95: Terjedelmére való tekintettel még posztként is nehéz olvasmány lenne, vagy többfelvonásos előadás. Mert ugye, ha röviden írom, akkor hiányoznak a részletek, ha meg hosszan, hogy minden motiváció és részlet megjelenjen, akkor meg grafomán gyökér poszter leszek :)
De itt azért kb. egy éves viaskodás volt, sima hsz-ban talán erős volna. Meg persze basszamámeg, mindenféle retek posztok kimehetnek, aztán ez meg érdektelen? Értem én, hogy 1657. digitálanál történet (történet), de azért meg vagyok sértődve ám. :)
Hildát is bepanaszolom a homárnál, tegye ki magát, hogy nem válaszol az ügyfelek levelére!
Nem lennék a Tchibo-ügy felelősének a helyében, lehet, hogy ő sincs már ott. Mindenesetre a háttérben tovább zajlik az ügy, egyre jobb részekkel. Ezúttal nem egy megrendelt, de ki nem vitt, vagy kivitt, de oda nem adott cuccról van szó, hanem egy konkrétan leszállított darabot kér…..
Achtung, Achtung! Az ősz közeledtével ismét kötetlen találkozóra invitáljuk a kedves olvasóinkat, a már hagyományossá váló blogbuli keretében. A találkozó időpontja az Úr 2013. esztendejében szeptember havának 21. napja, mely nap szombatra esen. A víg…..
Szinte a blog indulásától kezdve nézegetem a keresőkifejezéseket, vagyis hogy a google-n keresztül mi vezetett el titeket ide. Havonta kigyűjtöm a "legjobbakat", egy ideje feltűnt már, hogy rettentő sok szűz (fiú és lány is!) olvas engem (vagyis mostmár minket:d). Az ehavi…..
A karácsony a biztos pusztulás ideje, ha ügyintézni próbál, András mégis megkockáztatta a lehetetlent, és december 23.-án feltörte egy az OTP-nél lekötött pénzét. Természetesen azóta sincs az összeg a számláján: Az első meggondolatlan lépést akkor tettem, amikor az…..
Kőbájker-kolléga meglehetősen ismert testépítő-körökben. Hosszú évek kitartó munkájával jutott el odáig, hogy végre megnyithatta saját termét, a BodyBuilder Gym-et. Büszke arra, hogy a hely nem a divatgyurmázók papucsos-parfümös pozőr-terme, hanem azoké, akik tényleg…..
4tay 2012.12.23 17:26:55
@kőbájker: Ha nem érdekelne, nyilván nem olvasgatnád, sőt mi több, nem reagálnál rá. Ha nálad az előző hozzászólás kiverte a biztosítékot és a további hozzászólás letiltását váltotta ki, el lehet gondolkodni, kinek van szüksége pszichológusra.
Dóra a Budapest banknál szeretett volna két hitelt végtörleszteni, de adminisztrációs anomálák miatt, csak az egyiket sikerült. Tavaly decemberben bementünk a BUDAPEST bankba, hogy jelezzük végtörlesztési szándékunkat. Nekünk a bank két hitelt ajánlott, mert önkormányzati…..
4tay 2012.01.26 23:04:46