Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mgdé

0 bejegyzést írt és 3589 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
>< Természetesen az utolsó pillanatban Anna lebetegedett, így egyedül utaztam Tamás esküvőjére.   Nem kellett volna.   Az embernek nagyszerű elméletei lehetnek a világról, ám semmi sem pótolja a terepmunkát, mondogattam magam elé a repülőn. Gondoltam ha már úgyis átültetnek a családos…..
mgdé 2022.09.30 00:41:05
@Neytiri1:

Mondottam, szebbik nem: küzdj és bízva bízzál!
:)
mgdé 2022.10.04 00:16:13
@Neytiri1:

No de, ha így van, ha valóban ennyi nőkről örökre lecsúszott szerencsétlen férfiú van, ahol hol vannak, kiknél vannak a Nők?
Valóban érdekel, mert rám perpill (csak) négy nő/Nő jut, s a többinek is lenniük kell valahol, s nem hogy a fiam, de még a lányom sem tudja hol is vannak ők ... ;)
mgdé 2022.10.10 22:36:02
@Neytiri1:
Pedig milyen szép is az első internetes csók! :)

Amúgy: "Azt gondolom, hogy a szerencsés férfiak megtalálták a párjukat a megfelelő időben, ez lehetett ---"
De ha ilyen sok nem_szerencsés férfi van - már ha a nem párt találók valóban komoly menyiséget adnak ki (azaz az őskövületek hangja ha csak némileg is, részben a valóságon alapul) - akkor nagyságrendileg ugyanennyi nem_szerencsés, azaz megfelelő párt szintén nem találó nő is van.
Az én tapasztalataim szerint azért nem csak a 25 körüli lányok randiznának, illetve keresnének párt maguknak.
Szóval valahogy/valahol csak egymásba kellene futniuk előbb-utóbb, még ha az állandó mobilbámulás és -nyomkodás valóban igen erősen akadályozza, hogy mondjuk a metrón észrevegyék a másik csinos alakját és kedves tekintetét, vagy a túloldalról, az értelmet és az érdeklődést a(z ilyen-olyan) férfitestet koronázó arcon.
S mégsem ...

A végén még kihalunk. :)
Aki szerint az orosz támadás Ukrajna ellen „jogos” volt, és az orosz csapatok „békét” hoztak annak az országnak, meg „szabadságot”, azt szépen kérem, itt hagyja abba az olvasást, nem fogja élvezni, ami következik. Ha maradtunk még egy páran, ismertetném, mire is gondolnak a Kremlben, mikor…..
mgdé 2022.06.13 23:07:16
@BiG74 Bodri:

De ők is.
                       A barátnő régi álma, hogy anya lehessen, de tettek helyett inkább csak panaszkodik és kifogásokat keres. Ha a párja bármi vigasztalót mond neki, az nem megfelelő, de még a hallgatás sem az.                                  Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
mgdé 2022.06.07 23:07:36
@Almandin:

Vagy a kínai nem_libsik előírják hány gyereked lehet ÉS kell legyen ...
4. - Itt balra kell menni, nem? -kérdezte Mary Grace, aki ekkorra már bizonytalanabb volt, mint a földgáz ára. - Nem tudom - ismertem be. Valójában nagyon is tudtam, mert felismertem a jeleket. Nem ott voltunk, ahol lennünk kellett volna, sőt, az utolsó beazonosítható tereppontot két órája…..
mgdé 2022.04.13 16:22:58
mgdé 2022.04.13 17:03:28
@szociál:

Csakis! :) Reggelire pl. a régi jó bőrös virsli helyett már csak Wellinton bélszínt.
De ami még ennél is fontosabb:
Szőke engedi meghúzni a copfját? Ha már végre-végre mi újra kisgyerekek, még ha kissé ráncos arcúak is ...
mgdé 2022.04.13 17:04:13
Kenyában egy angol házaspár, George és Joy Adamson találnak egy oroszlánkölyköt. Elzát megpróbálják visszavinni eredeti élőhelyére az afrikai szavannára, mielőtt a kormány rájönne, hogy náluk van, és az álltakertbe zárnák...
mgdé 2022.04.10 00:09:02
@Digsi:

:D

No, ha szerinted egy elme- és lelkibetegnek MINDENBEN igaza van, akkor te sem lehetsz normális ...

S akkor most vedd elő itt is a nagy szőrös tiltógombodat.
Nem várt helyről kapott támogatást Ukrajna - Ennél egyértelműbb üzenetet nem is kaphatott volna Oroszország Igazi legendák foglaltak most állást az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban, erre tényleg senki sem számított...
mgdé 2022.04.09 15:04:21
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Gyerekekre lőttök, tehát gazemberek vagytok.
mgdé 2022.04.10 00:04:06
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Hiába próbálkozol, Iván. A vallási őrületed ezen mit sem változtat, meg a propagandista hajlamod sem. Gyerekekre lőttök, tehát gazemberek vagytok. Akkor is, ha fejre állsz.

S igen, az USA, stb. is gazember, amikor gyerekekre lő. De most nem ez a kérdés. Hanem az, hogy nem akarod tudomásul venni a valóságot, s emiatt a bűnt pártolod.
...37 éves pasi, intelligens és tanult, anyagilag is rendben van, jól öltözött, ápolt, korrekt, férfias, humoros, de Posztolónk minden jelzése ellenére is képtelen lépni. Ma megtudhatod, milyen az, amikor a pasik már zavarba ejtően úriemberek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
mgdé 2022.03.25 00:01:27
@látjátok feleim szümtükkel:

Ó, ha csak az illat a gond, akkor semmi vész nincs a pasinál, csak egyszerű post-covid tünet.
Csak kitartóan kell randizni vele, amíg el nem múlik.
Vagy majdhogynem pucéran kell randira menni - vannak ehhez kellően rafinált női ruhák -, lévén a covid a látást tudtommal nem rontja.

(Nőkhöz mit sem értő Prince :P majd kijavít, ha rosszul tudom a tüneteket.)
bircahang Retteg a nyugat 2022.03.15 12:12:00
Ha jól számolom, megvan az esély rá, hogy még a hónap végéig Zelenszkij elnök át lesz sorolva a hős státuszból az áruló státuszba. A valóság kijózanító hatása csodákra képes. A halivúdi báb elkezdett gondolkodni, ez nagyjából március 10. óta látható. Aztán még nemzettestvére, az izraeli…..
mgdé 2022.03.20 18:38:13
@tűz fal:

Neked "szülő2-d" van trollocska?
Az első, a megszülőd, az rögtön kidobott az udvarra, a sárba, amikor először és utoljára rád nézett?
Ó, te szegény! Sajnálom ám sanyarú sorsodat, de ez nem változtat azon, hogy folyamatosan semmi értelmeset nem írsz, csak és kizárólag orbitális f@sságokat. Boldog is a gazdád, milyen jól beváltál! :D
mgdé 2022.03.20 22:23:52
@tűz fal:

Látom, továbbra is rendkívül széles a szókincsed, trollocska. :D
Már csak a rejtett homoszexualitásodat kellene kibeszélned magadból a pszichológusoddal, aki - nagy bánatodra - nem én leszek. Ja, s ismeretlenül is üdvözlöm mindkét - miattad oly nehéz sorsú - anyádat!
mgdé 2022.03.20 23:26:28
@tűz fal:

Lám, lám, kicsi trollocska, továbbra is minden egyes hsz-edből dől az ostobaság.
Le sem tagadhatnád, hogy te írtad őket. :D
Kedves olvasók!   Egy kedves kommentelőtársunk biztatására úgy döntöttem, hogy itt az ideje megvalósítani egy régi álmomat! Üdvözöl Benneteket a Exclusive TROPICAL SEX TOUR!   Ez nem holmi katamaránon az Adrián Fekete Pákóra matyizós, ócska kokós ribancokat kefélés lenne, hanem minőségi túra,…..
mgdé 2022.03.15 13:36:12
@Puerto Prince:

Javítandó az arányt, hívd Tamást is. :D
Sajnos már a 30+ -osok zenéit sem ismerem, de érezzék jól magukat ... ;)
mgdé 2022.03.15 23:44:24
@Puerto Prince:

Oly magas a hölgy, hogy neked pont szemmagasságban? ;)
„Életem egyik legjobb nője volt, és sajnos úgy is viselkedett, mint azok, akik tisztában vannak azzal, hogy jó nők” - Ez a csaj sok pasinál megfordult már, de nem is az a baj, hogy nagyétkű volt, és a fél baráti társaság megkapta, hanem inkább az, hogy utólag is mindent tagadott és félrevezetett…..
mgdé 2022.03.15 13:51:17
@Peni a Valdes:

Ha fiúknak is jó volt, neki is jó volt, akkor ez engem, vagy bárki idegent, miért zavarna? Ha aki egyszer majd el akarja venni/akitől gyereket akarna, tudni fog erről, s elfogadja, vállalja őt így is, akkor meg ez is rendben. Nem vagyunk egyformák, s ez jó.
Anno Vad Katit is vállalta valaki.

Hogy ezt az életvitelt mellette (és/vagy gyerek(ek) mellett) is folytathatja-e, azt beszéljék meg. (S aztán, amiben maradtak, azt nagyjából tartsák is ...)

Ha meg netán majd a nagy "Ő"-t így vagy úgy átvágja, akkor majd nyugodtan leszólhatod.

S természetesen, jó kanapézást neked is. :)
mgdé 2022.03.18 00:12:49
@The Cortez:

Azt majd eldönti utólag ő, hogy balfasz volt-e?
A te véleményed ebben aztán semennyire nem fogja befolyásolni.
Mint ahogy engem sem.
S ez így van jól. :)

S hogy művelődj is kicsit az ilyen-olyan pill-ek mellé:
A Justinianus-Theodóra páros bevált,
a Claudius-Messalina, Claudius-Agrippina párosok meg nem.
Lévén szegény Claudius születésétől fogva nem volt épp egy klasszikus férfiideál.
(Aminek köszönhetően viszont sem Tiberius, sem Caligula nem nyíratta ki a többi férfi családtaggal ellentétben, lévén őt nem tartották veszélyesnek ... S ennek ellenére - a feleség választásait leszámítva - egész jó császár lett.)

De a híresen nagy étvágyú, számtalan férfi és egy női szeretőjű (ez utóbbi jó hosszan) Nagy Katalin cárnőt sem tagadták még ki az oroszok.
Stb.
Jó reggelt, Vietnam! - ezzel a harsány kiáltással indítja a rádióműsort nap, mint nap Adrian Cronauer (Robin Williams), és a szlogen szállóigévé vált. Mivel Cronauert azért vezényeltek ide, hogy javítsa a katonák hangulatát, nem tétovázik, azon nyomban változtat a rádió műsorán. Felhagy a…..
mgdé 2022.03.15 23:33:20
@gazoló:

Ufó Atinak van már?

(Bocs, hogy nem ütöm be a nevét a keresőbe, de még valami izé algoritmus esetleg feljegyezne célközönségnek ...)
„Az a legszemetebb, amikor azzal hitegetnek, hogy már mindjárt szakítanak, csak kis idő kell még” – A kapcsolatban lévő nők vagy egótuningból flörtölnek, vagy azért, mert a legfigyelmesebb lelki szemetesládák mindig az ellenkező nem soraiból kerülnek ki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
mgdé 2022.03.12 02:24:48
@Lorrh:

Bár ez nem a reklám helye, de már kb. úgy 4.000 éve üzemeltetek egy nagy hírű jósdát. :)
mgdé 2022.03.13 01:24:51
@MsIreneAdler:

Engem itt :) rendkívüli módon érdekelnek a belső értékeid.

(Sőt, még az is előfordulhat, hogy élőben is érdekelnének, bár nyilván nem csak a fülem, de a szemem is nyitva tartanám. De mert igen kicsi a valószínűsége a személyes összefutásnak (vélhetőleg én sem megyek hajózni ...), ettől nyugodtan eltekinthetsz, s elkönyvelheted, hogy legalább egyet már találtál, aki figyelembe ...
Amúgy meg, úgy láttam, be kell néznem Guma blogjára. :) )
mgdé 2022.03.13 09:03:34
@Puerto Prince:

Lehet, hogy matematikailag valóban nagyobb, csak épp sosem jövünk rá, hogy találkoztunk. :)

Szolid feddés. S a te irányodba is, mert sajnos elkéstél. :D
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent…..
Levélírónk mindig tiszteletben tartotta barátnői magánszféráját, ám a jelenleginek pont ez nem tetszik. Úgy tűnik, számára a féltékenykedés lenne a szeretet egyik kifejezésmódja, és olyat kifogásol, aminek más örülne.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű…..
mgdé 2022.01.30 15:46:48
@Real_Time:

"nektek" ???
"a szex is" ???

Imádok nőkkel szexelni, sőt, szoktam is. :D
mgdé 2022.01.30 19:37:01
@Lorrh:

Sőt, akár AI, azaz mesterséges intelligencia is lehetek, meg másképp szaporodó űrlény is. :)
mgdé 2022.01.31 12:36:57
A Kettle war vagy Keteloorlog egy érdekes katonai konfrontáció volt a Szent Római Birodalom és a Holland Köztársaság államai között 1784-ben. A hollandok és spanyolok közel egy évszázadig (1568-1648) harcoltak egymással, amelynek eredményeképpen az északi tartományok egy független köztársaságot…..
mgdé 2022.01.24 17:36:41
@gigabursch:

Pontosan ugyanezzel biztosan nem.

Lásd Dukasz Mihály bizánci császár és Konstantin trónörökös zománcképe.
Akik még meg sem születettek Vajk megkoronázásakor.
No meg a Geobitzasz (valószínűsítetten I. Géza) kép.

Azaz, a korona minden valószínűség szerint részben bizánci, ráadásul István utáni bizánci munka eredménye.
Ettől persze lehet korábbi része is, ami már István korában is megvolt, de az nem ugyanaz, nem lehet ugyanaz, mint a mostani Szent Korona.
Tudom, tudom, a Habsburgok belehamisítottak ...
(De ugyan minek tették volna rá Konstantin bizánci trónörököst, akiből végül nem is lett császár? Mer' ravaszok voltak, mint a róka?
Nem inkább azt mondaná Occam beretvája, hogy az a koronarész a Dukasz Mihály korabeli Konstantinápolyból származik?)
Amikor az ember az úgynevezett Völner-ügy dokumentumait böngészi, egyre inkább úgy érzi magát, mintha beült volna egy időgépbe. Az egyre több szálon futó botrány ugyanis a 2010-es választás előtti időszakot idézi, amikor egymás után estek ki a csontvázak az akkor kormányzó szocialisták szekrényéből.…..
mgdé 2022.01.23 01:22:09
@6.Lenin:

Szegény, szegény Lenyinke bácsi, látom nem sokat változott évek alatt sem a helyzet, minden egyes hsz-ed után sajnos exponenciálisan tovább hülyülsz, s egyre nagyobb sötétségeket bírsz kibocsátani magadból. S mondd, hogy tervezed, április elejére vajon tényleg eléred a végtelent?
Posztolónk vitapartnereket keres ahhoz a megosztó kérdéshez, hogy mikor is indokolt a félrelépés? Szerinte minden párkapcsolatban vannak olyan szakaszok, amik egy férfi számára csak így vészelhetőek át.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal,…..
mgdé 2022.01.22 15:25:14
@Sztravinszka:

"te vagy a hunyó"

3 gyerek. Leírta. Van, akinél ez számít, s hiába kapott épp egy kiadós hidegzuhanyt, nem képes egyetlen perc alatt felrúgni az egészet.

Ez nem ugyanolyan elsétálás, mint az egyetemen, ... hét/hónap után, ha a lány, aki tetszik, értelmes és jó fej is, de csak-csak kiderül, hogy semennyire nem érdekli a szex. (Ha nem jó fej vagy nem értelmes, ha csak kinézetre tetszik, akkor meg persze ennyi se, akkor jóval kisebb a szex reménye miatti beruházás.)
mgdé 2022.01.22 15:36:55
@Cirigli Jenő:

Ez ugyan érvelési hibának minősülhet (legfeljebb Lorrh majd szól érte), de:
Nálunk a társtulajdonos ügyvezető három titkárnőnket is ...
Mondjuk, ki is lett rúgva, de ahhoz mást is el kellett követnie, ez önmagában csak nemtetszést váltott ki. Lévén pisztolycsövet nem szorított egyikük fejéhez sem, nem az a típus volt. Az egyikük még csak főiskolás volt, a diplomamunkáját írta nálunk, amikor belekezdtek, s így került hozzánk már a suli után titkárnőnek. S simán benne volt a képben, hogy eleve a kiscsaj kezdett ki vele.
Ez a kapcsolat tavaly ősszel indult, de semerre nem halad, így Posztolónk eltökélte, hogy nem húzná a dolgot idén őszig. A barátnőjelölt mindentől elzárkózik, csupa titok és minden kérdés túl intim számára.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
mgdé 2022.01.19 12:18:18
@MsIreneAdler:

"kompenzálni a veleszületett hiányosságaikat ...., mint a nők"

Ugyan már!
Ha egy nő nem akar lenyúlni, s szereti a szexet, simán kompenzálni tudja azon hátrányokat, hogy okos és/vagy kedves és/vagy szép és/vagy humoros. :D
„Nekem ez ugyanolyan súlyos, mint amikor egy pasi vallja be egy nőnek, hogy korábban sűrűn járt fizetős lányoknál. ” - A nő talán azt remélte, ettől jobban begerjed majd a lovag, ám az ellenkezőjét érte el vele.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős…..
mgdé 2022.01.12 00:27:45
@Reactor:

Mielőtt kihívjátok egymást párbajra: Az nem lehet, hogy van köztetek pár év, s ezért esetleg akár mindkettőtöknek igaza lehet? :D (Átnevezték pl.) Mindenesetre a Népligetnél levő pályán én a Zalka nevén futó csapatok ellen fociztam jó pár éven keresztül. A legemlékezetesebb meccsek a vietnami-arab-fekete vegyescsapat ellen voltak. :)

(De játszottunk a Budaörsi úton is a laktanyában, meg a Hungária körúton is, volt is aki a katonacsapatból - hivatásos tiszt volt, s túl gyenge volt neki az ottani aktuális eresztés - át is igazolt hozzánk.)
mgdé 2022.01.12 00:34:33
@Tahmaris:

Tanulni hasznos és jó, de a vitázáshoz azért inkább már tudni kell ...
„Tudom, hogy a gyerekvállalás sok szempontból nem egyszerű, de a terhek zöme főleg a nőre hárul, akkor miért vonakodnak?” - Levélírónk magánfelmérése szerint a férfiak mostanában ódzkodnak a szaporodástól, az indokaik pedig olykor elég hajmeresztőek.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
mgdé 2022.01.10 12:24:41
@Rubasov et.:

Pont jónak mondod ... :)

(Bár, hogy keresett volna jó sok pénzt is ezzel, arról még nem nyilatkozott. :D)
„Nekem az lenne a legmegalázóbb, ha velem párhuzamosan más nővel lenne és amikor együtt vannak, rajtam röhögnének” – megbocsátani lehet, felejteni már nehezebb. Levélírónk egy két éves kapcsolatban van, ahol a bizalom korábban kicsit megrepedt.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik…..
mgdé 2021.12.20 11:43:42
mgdé 2021.12.20 13:45:06
@Lorrh:

Már bocs, de egy görög hadi őrhajó parancsnokát ritkán fizetik nongov szervezetek. Az őrhajók meg a törökök miatt vannak ott, évtizedek óta, lévén vitatják a szigetek menti vizek felségjogát, s időnként rálőnek a görög halászhajókra. Tudod, olyan erdoganbasisan, mer' azt nekik, szerintük, szabad. Mint ahogy a kurdokra is szabad.

Az általad felhozott vízbelökdöső, lyukas csónakot adó, stb., az európaiak emberiességére utazó, embertelen embercsempészek lelövése ellen meg semmi kifogásom. Hadnagy úrnak, ha már kellően berág, máris találtunk új munkát/hivatást. :)
mgdé 2021.12.20 14:37:07
@Kubszrok Hadnagy:

"nincs sajnos már meg minden fogam"

Ezek szerint a vágykeltően szépséges török nők sajnos mégis erősebbek mint te? S ők meg majd az MMA-ban indulnak, férfiként. :)
Ha egy olyan pasitól kérsz időt, aki addig se foglalkozott veled, ott már tényleg csak a szünet segíthet – lehetőleg az a fajta, amelyik örökké tart.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak…..
mgdé 2021.12.16 15:16:09
@Kubszrok Hadnagy:

Hugh Hefner meg viagrát evett marokszám.
Ahelyett, hogy unokákat tanított volna baseballozni.

(Meg Jack Nicholson is, bár lehet, ő csak filmen, jópénzért, egyébként megy neki anélkül is. :D)

Amúgy Németország 1945 óta mindenképpen bevándorlóország.
Portugálok, spanyolok, olaszok, mindenféle jugók, görögök, de magyarok, románok és lengyelek is. Így aztán a német nők azóta bőven szexelnek idegen nemzetiségű férfiakkal, akár náluk jóval fiatalabbal is, lévén a II. vh. kissé megritkította a potens férfinépet, s így a felnőtt lakosságban nagyon sokáig nem jött ki az 1:1, még közel sem. (Mint ahogy az oroszoknál sem.) Így aztán sokkal kisebb csoda ez ott, mint ahogy azt te az itteni, magyarországi szocializálódásoddal érzed. Egy jó csomó vegyes házasság is lett, még én is ismerek párat, pedig csak látogatóba vagy turistaként jártam arra. A feleségek az echte németek.
'79, Khomeini uralomra jutása óta/miatt Németországban élő iráni orvost is ismerek. (Amúgy, ha jól értettelek, közel hozzád, Wiesbaden.) Abból se lett gond. Úgyhogy valószínűleg ez sem fekete-fehér, Prince-nek is van igazsága (sőt, kellemes élete :D), meg neked is. Csak ő kevésbé görcsöl ezen. Hisz a természet erejében. :)
mgdé 2021.12.16 22:14:54
@Kubszrok Hadnagy:

Miben értenének veled egyet?
a) a német nők szex szokásai témában?
b) este lehet-e utcára mennie egy nőnek egyedül kérdésben?

Az a) esetben biztosan nem, mert részben pont velük gyakorolják a német nők a más nemzetiségűekkel, s akár saját maguknál fiatalabb férfival is, szexelést.
A b) eset kapcsán meg nem foglaltam állást, arról én nem írtam semmit.
„Nem utálattal szakítottunk, talán ezért van ez. Tiszteletben tartottam a szándékát, hogy menni akar” – Viszont a pasi nemhogy napi rendszerességgel, de lassan már óránként ad hírt magáról, így Levélírónk olykor kénytelen lehalkítani a mobilját miatta. Miért nem az új barátnőjével foglalkozik, és…..
mgdé 2021.12.11 14:43:41
@Peni a Valdes:
Butaság. Egy másik embernek nem az az egyetlen értéke, hogy velem van, az enyém (sőt, csak az enyém), s ha már nem az enyém, akkor viszont már értéktelen, nulla. Ha amúgy teljesen nulla, miért voltál akár egy percet is vele?

Időnként fiatalabb kori, régi exekből lesznek/lehetnek a legjobb másnemű barátok. Valamit láttatok egymásban, közötök volt egymáshoz, szeretett, szeretted, őszinte volt, őszinte voltál, csak mást akartatok vagy nem illettetek össze. Mitől lenne ő nulla? Bármit meg lehet vele beszélni, szó szerint tényleg bármit. S nem csak meghallgat és bólogat, hanem megmondja, ha épp hülye vagy. Meg még akár összevigyorogni is lehet. Ez lenne olyan megvetendő, örökre kizárandó?

(Persze a felvetésem nem feltétlenül a posztban szereplő kapcsolatról szól. :) )
mgdé 2021.12.11 14:47:59
@Peni a Valdes:

Valamint van/lehet olyan ex is, akivel jó néha összefutni, s ilyenkor - ha épp úgy - a szex se rossz. Nem kell ám mindenbe rögvest házikót és gyerkőcöket látni, elvárni. (Persze ez könnyebb, ha ezeken már túl vagy.)
Levélírónk kedvező anyagi helyzete az ellenkezőjére fordult és most döbbent rá, hogy eddig miért is szerették a nők.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és Pasik társkereső egy igen népszerű ismerkedős oldal, ez itt a hozzá kapcsolódó párkapcsolati blog, nem csak a társkeresők történeteivel. Ha…..
mgdé 2021.11.28 22:24:29
mgdé 2021.11.29 20:29:14
@hopp11:

"bukkannak elő"

Sőt, naponta hangfelvételek ezrei, amiket a felháborodott városházai dolgozók tucatjai készítenek munkájuk közben, és tesznek aztán közé, spontán. :D

Nem akarsz inkább arról írni valami lényegeset, hogy egy a férfiakat mélyen lenyűgöző női lélekhez mindenképpen szükségesek-e formás keblek is ahhoz, hogy a pizzameghívás ne csak a pizzázás utáni répázás szinte bizonyossága esetén legyen őszintén szívből fakadó?
A nagy érdeklődésre való tekintettel a blogot ezennel bezárom. Mindenkinek jó egészséget és társas élvezést kívánok. Később lesz egy angol nyelvű, társszerzővel készített blogom vagy vlogom, a címe az lesz, hogy Körbekúrtam a világot, vagy Shagging around the World. Időnként keressetek…..
mgdé 2021.10.22 22:35:12
@Peni a Valdes:

Nem :D , ő még tatai edzőtábori potentát hőskorából a röplabdáslányokat, tornászlányokat, egyéblányokat kedvelte, reájuk hivatali-leselkedett, én meg ugyebár nem vagyok az. S mivel párszor jártam ott, úgy hallottam, ő ezeket a kedveléseket csak és kizárólag az őt elnyomó átkos cucilizmus, valamint saját ottani hozzá méltatlan intézményi magasbeosztása ellenzésének kifejezéséül művelte :D , s ez ott és akkor bevillanván ötletet adott ... . ;)