Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Áfonya

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunky FotóBlog ollós harapás 2007.11.08 20:04:20
Ilyenek a 'fogacskái'. A képet nem riogatásnak szánjuk! Ilyen egy ollós harapás, a bullyknál ez a szabályos, amely a különleges fejforma miatt nem mindig alakul ki ilyen szépen. Gyakoriak a harapáshibák, mint pl. a hátraharapás, a bulldog harapás, illetve a tétre harapás. Ritkán…..
Hunky FotóBlog kisnagykutya 2007.08.11 15:55:00
24 kg és 46 cm a marmagassága. Nagyon megnőtt. Már nem tudom ölbe venni és babázni, mert agyonnyom őkelme. Fordult a kocka: mi használjuk kispárnának őt. Nagyon kényelmes, csak büdiket ereget néha. :]..
Hunky FotóBlog Hunky a Tiszán 2007.07.14 15:49:00
Hunky, annak ellenére imád úszni, hogy soha nem lép tócsába és ha csak csepeg az eső nem lehet kirángatni az ajtón. Először csak addig ment be, míg leért a lába, de később már úszkált is. Volt is nagy viháncolás Kamillával, aki előző életében biztos, hogy béka volt...
Túlvagyunk az első kiállításunkon! Nekem is az első volt és Hunky-nak is. Még soha nem vezettem fel kutyát. Szerintem ahhoz képest nagyon jól sikerült. Büszke vagyok a kutyusunkra, mert nagyon jól viselkedett a ringben. A fogait nem akarta csak megmutatni, de végül ez is sikerült.…..
Voltunk Monorierdőn a bully találkozón! Nagyon jól éreztük magunkat! Hunky és Kamilla rengeteget játszott és jól el is fáradt. Jó volt látni ennyi boldog bullyt és persze a gazdáikat. Neveztünk egy-két játékos feladatra is. A gazdához futás nagyon jól ment, igaz nem mi…..
Sok-sok minden történt velünk. Hunky fogacskái jócskán kipotyogtak, szinte nincs is neki. Na jó azért van, csak kibúlyófélben. Kijött rajta egy kis pirosodás is, de rájöttünk hogy a fekvőhelyét nem bírta. Kicseréltem neki pamutra, most már jól van. Nem nagyon eszik a meleg…..
Hunky FotóBlog hőbörödött 2007.05.29 14:49:00
Hunky néha meghőbörödik, ilyenkor mindent kipakol a boxából, vagy éppen mindent behord oda. Állandóan kupi van a helyén. A legkülönb dolgokat lehet nála fellelni, az esetek nagy többségében itt találjuk meg az eltűnt papucsokat, cipőket és zoknikat...
Hunky FotóBlog csorbacsík 2007.05.24 12:48:00
Már napok óta nyűglődik, nem találja a helyét és mindent megrág. Úgy látszik kezdődik a két hónapos horror: FOGVÁLTÁS. Mostantól a 'szándékos károkozás'-hoz is várhatók bejegyzések...
Hunky FotóBlog kiállítás 2007.05.20 12:45:00
Ma ellátogattunk az első kutyakiállításra. Nem voltunk nevezve, csak nézelődni mentünk, hogy szokja a kutyákat és a tömeget. Elég párás meleg idő volt, de jól bírta. Mindenkinek nagyon bejött a kis kópé! Már a buszon nagy sikere volt, hát még a deszki nénikéknek mennyire…..
Hunky FotóBlog drágaságom 2007.05.12 10:38:00
Igazi bullytekintet. Nézzétek milyen huncut süt róla a rosszaság. Most kb azon töri a fejét, hogy hogyan is tudná lerágni az orromat!..
Hunky FotóBlog ő és a nő(k) 2007.04.17 18:29:00
Hunky máris rajong a nőkért, mindegyikért, legyen kicsi, mint Kamilla, vagy magas növésű, mint Fanni, a környék legszebb leányzója. Kicsit rettegek mi lesz később, ha már most úgy kell lecibálni a lányok hátsó fertájáról...
Hunky FotóBlog 11. hetes 2007.04.15 14:45:00
Hunky 11 hetes lett! Mióta nálunk van hatalmasatt változott. Nő, mintha kötéllel húznák. Eszik is annyit, hogy egy felnőtt kutyának is becsületére válna. Persze az összes ismerősömnek ezt a kérdést teszem fel elsőre: Nőtt??? Ugye nőtt? :) Megmértük - csak hogy ne izguljak…..