Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bledzer

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
bledzer 2012.01.26 11:38:08
Nem szép dolog troll-os hanglevelű kommentet küldeni, és oltani mást minimális ismeretség nélkül, viszont Balázs Viktor egy "+!%/. Miért is? Talán azért mert Bende Tibornak igaza van, ráadásul teljes mértékben. És mielőtt bárki is megkérdezné hogy miért van igaza és B.V. miért egy ****, hát azért mert:
. Ha valaki úgy érzi, hogy nem megfelelőek a képességei akkor engedje el a másikot, szépen tartson az út széle fele, még lassíthat is egy picit és indexeljen jobbra. Én nem megyek lassan városon kívül 110-120 ha sietek plussz 30-40, de ha valaki nálam jobban zúzza, hát menjen. Félrébb húzok, indexelek, megelőz, megköszöni, elhúz és mindenki boldog. Neki nem hányom fel az ablakát, ő nem világítsa ki a szemem a tükrön keresztül stb. A NAGY BAJ viszont ott van, hogy a legtöbb tötymörgő azt hiszi, hogy ő a világon a legkomolyabb ember és arról is meg van győződve hogy nála nem vezet senki jobban, holott nem is halott ellenkormányzásról, heel and toe-ról clutch kick-ről és még sorolhatnám. Ő bebetonozza magát a vonal mellé aki pedig meg meri előzi az kárhozott veszélyes ember akit likvidálni kell. Mert az egója nem bírja ki, nem az útra való hanem a vonatra. Miért fáj neki az hogy elengedjen, vagy legalább ne az út kellős kiba.... közepén menjen? Ha kezdő, ott a megülönböztető jelzés és ha két éve vezet de még nincs elég tapasztalata? Ne legyen nagy legény és hagyja kint a T betüt. Ha meg fáradt vagy idegösszeomlás szélén áll, kapcsolja be a vészvillogót és cammogjon haza az út szélén. Csak ehez az kell hogy a tötymörgő beismerje hogy lassan és bénán vezet.