Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van egy trailer, tessék megnézni, utána felteszek egy kérdést. Mehet? Na, a kérdés: a fentiek alapján a The Orville a) egy Star Trek-paródia, vagy vicces átértelmezésb) egy klasszikus sci-fi kalandtörténet Ha az elsőt választottuk, akkor tévedtünk, legalábbis Seth…..
Hungy 2018.01.13 07:51:39
@sixx: "Ez nem az a sci-fi-sorozat, amit keresnek", vagy "A The Orville egy béna sci-fi-sorozat lett..."
Ezek nem arról árulkodnak, hogy egyetlen részről alkottál véleményt, hanem az egész sorozatról. Ha egyetlen rész alapján jelentetted ki, hogy ez egy béna sci-fi SOROZAT, akkor érdemes lenne ezen a kritikaíráson elgondolkodni, van-e értelme folytatni. Ha viszont egyszerűen szerencsétlenül lett megfogalmazva a dolog, és valóban kizárólag az első részre gondoltál, akkor pedig magán az íráson kellene elmélkedni, és gyakorolni a fogalmazást. A helyesírásoddal nincs gond, ez viszont jó pont, sajnos elmondhatjuk, hogy ezzel már kiemelkedsz a bloggerek közül. A fogalmazást sok olvasással lehet javítani egyébként.

Ugyanakkor nem tudok elmenni amellett, hogy többször is a Jóban Rosszban sorozathoz hasonlítod az Orville-t, holott például az imdb-n az kapott egy kemény 1,4-es értékelést, míg az Orville első része is 7,5-en áll, tehát azt teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a nézők abszolút más véleményen vannak a két sorozatról, mint te. Hogy te mi alapján vontad egy kalap alá a kettőt, azt nem tudhatjuk, mert soha nem fejtetted ki, csak egyfajta végső "érvként" vetetted oda egy-egy hozzászólónak.
Hungy 2018.01.13 19:39:45
@sixx: Ez az üzengetés - pláne ebben a stílusban - abszolút nem az én világom, nem vagyok hajlandó ilyen mélyre süllyedni.
Tényleg csak barátilag mondom, hogy a cikkírással érdemes barátkozni pár évig, mielőtt megpróbálja az ember élesben. Akkor nem futsz bele olyanokba, hogy egy valódi újságíró rád pirít a nagy nyilvánosság előtt, ha látja, hogy ilyen magabiztossággal próbálod az észt osztani alapvető újságírói tudás nélkül.
Hungy 2018.01.13 21:59:47
@sixx: Ahogy érzed. 17 éven keresztül írtam szakmai cikkeket print médiába és online egyaránt. Többek között ez az oka annak, hogy nem a te stílusodban reagálok.
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Hungy 2016.09.27 14:08:12
@Erik a viking: Ha lesz mondjuk négymillió nem szavazat, abból állítom, hogy 3,5 egy átgondolt, érzelmektől mentes, logikus lépésként szavaz majd a nemre. A gyűlölködők ettől most nem lettek többen, azok az emberek, mint valami alvó ügynökök, eddig is köztünk voltak.
Hungy 2016.09.27 15:13:47
@Erik a viking: Az baj, ha szerinted senki sem érzelmektől mentesen szavaz. Én nem ragadtatnám magam arra, hogy mások nevében beszéljek. Ugyanis mindenki annyit lát a világból, és úgy fogja fel, ahogy az értelmi képességei engedik. Tehát valószínűleg magadból indulsz ki, amikor azt mondod, hogy nincs lehetőség érzelmektől mentesen dönteni.