Regisztráció Blogot indítok
Adatok
happyrain

21 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
happyrain's blog Untitled 2008.10.08 19:44:11
Nos akkor most a mai beszámoló! :P Szóval ugye, am is találkozni kellett zenecserélés miatt. Nagyszünetben sikerült is összefutnunk, de csak rövid időre, mert mennie kellett vissza, hogy felkészüljön a dogára. Én meg visszavonszoltam magam még egy uncsinak ígérkező föcire, amit…..
happyrain's blog Sunny day!! 2008.10.08 14:33:05
Szóval, bocsi, hogy tegnap olyan gyorsan elmentem beszámoló nélkül, de anya stresszelt... :S Nah mindegy, viszont most van időm, úgyhogy elírom! Megint úgy volt, hogy nagyszünetben találkozunk Lukekal, mert most meg én vittem neki zenét. De valamiért nem fért rá az USBjére,…..
Najó, a tegnapi beszámoló elmaradt, sajnálom, de kiment a fejemből, de cserébe ma dupla! :PSzóval, hétfő: Úgy volt, hogy találkozom a sráccal, najó, szerintem legyen neve, akkor most elnevezem... Lukenak (persze nem ez a tényleges neve, csak kitaláció xD). Szóval, úgy volt, hogy…..
Nos, a mai nap elég mozgalmas volt. Rögtön az elején elvesztettem a pénzem, amit a bérletre szántam, úgyhogy ott kellett hagynom a buszt, és visszamenni megkeresni a pénzt! Szerencsére megtaláltam, kicsit átázott, de egyben volt, és ami a legfontosabb, még ott volt! Aztán haza…..
happyrain's blog A long hard road!? 2008.10.06 15:14:59
Nos, először is beszámolót tartok az elmúlt négy napról, a mai beszámoló majd csak este jön! :P Szóval, hosszabbított hétvégém volt, mert csütörtökön tanárok kirándulni voltak, pénteken meg nemzeti ünnep volt (itt Németországban). Ezt kihasználva csütörtök estére be is…..
happyrain's blog No way!!! 2008.09.30 19:56:19
Hát igen, a dolgok nagyon nem úgy alakultak, ahogy én azt szerettem volna... Vasárnappal kezdőve, amikor is megtudtam, hogy bekövetkezett az, amitől rettegtem, a fiúnak, akiért odáig vagyok, barátnője van... Persze tökre rossz kedvem lett, meg minden, erre mi történik? Rám ír a…..
Megint kimaradt pár nap... Csak nem volt időm, vagy kedvem, meg gondoltam, lehet, hogy egyeseket nem is nagyon érdekel az életem... Nah mindegy, ez nem fog visszatartani attól, hogy továbbra is írogassak! XD Nézzük csak, mi volt az elmúlt pár napban? Nem sok... xD Nem smárolt le senki,…..
Majdnem egy heten nem írtam :SS Sajnálom, csak vagy nem voltam hangulatban, vagy elfelejtettem, vagy valami... Mindig közbe jött valami... De az nem azt jelenti, hogy nem votl mozgalmas hetem, sőt ellenkezőleg! A sráccal jó sokat találkoztam, és minden találkozásnál összeölelkeztünk!…..
Reggel piros nacival felszerelkezve belevetettem magam a napba, és reménykedtem, hogy sok jót hoz. Nos hagyjuk inkább, hogy milyen volt az első része, vagyis inkább két harmada. Borús idő, ami részben a hangulatomra is kihatott, bármennyire kétségbeesve próbáltam rajta javítani. Őt…..
Nos én büszke tulajdonosa vagyok egy piros nadrágnak, és bátran mondhatom, első pillanat óta szeretem. Már el sem tudnám képzelni a napjaimat nélküle. Már előtte is magabiztos voltam, legalábbis mindenki ezt mondta, de mióta megvan, és viselem, csak még jobban az lettem. Kezdetben…..
happyrain's blog Everything is good 2008.09.15 17:40:00
Nos a mai napra sehogy sem mondhatjuk, hogy unalmas volt. Ugye bár tegnap este elhatároztam, hogy már pedig én megkaparintom... Nos kezdjük ott, hogy elaludtam... Arra ébredtem, hogy reggel bejöttek a szobámba a nagynéném és az unokatesóm, ránézek az órára, te jó ég!!! Tíz perce…..
happyrain's blog A long boring day 2008.09.14 20:32:00
Mai nap folyamán semmi említésre méltó nem történt. Felkeltem megnéztem a JOeyt, majd ledobtam magam a gép elé, aztán néha-néha felálltam enni, vagy a változatosság kedvéért áttelepültem a kanapéra, hogy a TV-t nézzem. Már várom, hogy végre holnap legyen, igen igen, az azt…..
happyrain's blog Time to change 2008.09.13 15:40:00
Rájöttem, hogy eddig nem igazán szólt a blogom arról, amiről kéne, néha beírogattam pár dolgot, mint pl. hogy mennyire oda vagyok Hayley-ért vagy éppen a vámpírokért, meg egyéb dolgokat, de tulajdonképpen ezen kívül nem sokat tudtok rólam... Úgyhogy úgy döntöttem, ezen most…..
Nem kell nagy dologra gondolni, nem egy élettervre, vagy hasonlóra gondolok, csupán egy apróságra, mégis számomra sokat jelenet! Már rég szerettem volna egy tüllszoknyát! És úgy döntöttem, hogy mostmár ideje cselekedni, és ha tetszik, ha nem, nekem lesz! Miért nem tudtam én a…..
happyrain's blog I'm back! 2008.08.31 14:15:00
Most egy ideje elhanyagoltam a blogírást, de mentségemre legyen a nyáriszünet. ÉS most le is írom, hogy miért nem írtam. xDSzóval, két hétig voltam az unokatestvéremnél Budapesten, nagyon jól szórakoztunk! Rögtön első nap elmentünk moziba, és emgnéztük a Wall-E-t! Nagyon…..
Dita's Diary Szökés MaratonXD 2008.08.14 15:13:00
A nyáron először fordult velem elő, hogy ilyen későn keljek... Kb. fél órája.XD Kellően fosul is érzem magam, mert míg én ébredezem, a napnak lassan vége szakad-.-XD Az ok, ami miatt azonban ezt bevállaltam, nem volt más, mint a Szökés.:D Tegnap délelőtt nagyon unatkoztam, nem…..
6 évnyi hű szolgálat után, a mai napon úgy döntött a DVD lejátszóm, hogy szar a füledbe, én többet nem olvasom be se a CD-idet, se a DVD-ket... Mondanom sem kell,hogy idegbajtól gyötörve fetrengtem a padlón, miután 10edjére is kiírta az a tetű, h NODISC...XD Mondom, nem az…..
Hoze Ma menopauza 2008.08.04 14:26:00
Ma nem lessz blog előre szólok. Bár ez is egy blog, de ma nem kaphattok rasszista megnyilvánulásokat, avagy esemény elemzéseket. Ma egy ilyen nap van, egyszerűen semmi nem történik.. Mégis miről írjak? Leírhatnám, hogy dejó szalonnával felturbózott mustáros szenvicset ettem…..
És ezalatt nem egy "közönséges" barátra gondolok, nem! Egy legjobb barátra! Mert mihez is kezdenénk nélkülük. Vannak emberek, akik úgy gondolják, nincs szükségük barátokra, de ezzel nem értek egyet, jó ha van valaki, akiről tudod, bármi is legyen, rá számíthatsz, ő…..
happyrain's blog A zene függője 2008.08.03 20:33:00
Diagnózis: zene függő vagyok. Igen, nem tagadom, sőt, büszke vagyok rá. Mindenki függö, van aki drog, alkohol, játék vagy vásárlás függő. Az én szenvedélyem ennél ártatlanabb, de attól még ugyan olyan függőség. Ma mikor kimentem az ajtón, és munkába indultam, már nyúltam…..
Nos, egy ideje elhanyagoltam az írást, de ennek megvolt az oka is, méghozzá, hogy elfoglalt voltam. Dolgoznom kellett, és mindeemellett nem sok időm maradt a gép előtt ücsörögni. Viszont van valami amit muszly leírnom. Szóval dolgozom, és ugye pénzt is keresek ( még szép xD), és…..
Nos ma már nem akartam írni, de aztán olvastam valamit, ami annyira felidegesített, hogy muszály volt "tollat ragadnom"! A dühömet kiváltó ok ez a cikk volt: http://quart.hu/cikk.php?id=2683Szerintem ez nevetséges! Eddig is úgy gondoltam, h az oroszok talán szigorúbbak, de ez…..
happyrain's blog Vámpírok 2008.07.23 19:39:00
Bárki bármit is mondjon, én hiszek a vámpírokban, ás ettől a hitemtől nem hagyom magam eltántorítani! A természetben annyi csodálatra méltó, és megmagyarázhatatlan dolog van, akkor miért ne létezhetnének teremtmények, akik olyanok, mint az emberek, csak vérre van szükségük,…..
Mind azt a cím is sejteti, biztos vagyok benne, hogy mindenki életében van egy személy, akire jobban felnéz, mint másokra, akire szeretne hasonlítani, legyen az a kinézete, a karaktere, amit elér, a munkája vagy akár mindez együtt. Igen, az én életemben is megvan ez a személy, és…..