Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ice_nic

51 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Folytattam a gyöngyfűzést, amíg el nem fogyott a gyöngykészletem. Most éppen várom a következő adagot. Addig is itt van néhány kép az eddigi összes (pár kivételével, amit elajándékoztam) elkészült díszecske...
Sziasztok!Nyár óta tervezem, hogy karácsonyra saját készítésű díszeket csinálok. Vettem hozzá egy nagy tucat gyöngyöt és azóta csak állt a szekrényben, mert sehogy sem akart összejönni a dolog. Két nappal ezelőtt párom vidékre ment dolgozni, nem jött haza éjszakára.…..
Christmas Már csak 55 nap.... 2009.10.30 15:07:00
Sziasztok!Mint látjátok, egyre közelebb kerülünk az év legszebb napjához.Nekem is egyre többször jut eszembe a karácsonyi menü, az ajándékok. Mostmár szinte minden nagy bevásárlóközpontban megjelentek az idei év divatos karácsonyfadíszei, amik mellett egyszerűen nem bírok…..
Sziasztok!Láttam, hogy a Teszveszen kreatív karácsonyfa dísz ötleteket kerestek sokan. íme pár összeszedve. Még bővítem majd. Ha a fenyőfát természetes anyagokkal szeretnénk díszíteni jó, ha idejében nekifogunk a gyümölcsök szárításának. Ahhoz , hogy például a narancs…..
Christmas Karácsonyra várva... 2009.07.31 14:29:00
Sziasztok, sziasztok, sziasztok!!!Tudom, tudom még nagyon korán van, hisz még nagyban dübörög a nyár és a 40 fok. De mit tehet az ember, ha már ilyenkor megérinti a karácsony hangulata...Nem nagyon tudok még írni semmi ilyen jellegű témáról, ezért inkább beszéljenek…..
Christmas Első hó.... 2008.11.23 19:23:00
Sziasztok!Eltelt egy év, de most ismét itt vagyok. Melyik nap is lehetne a legalkalmasabb a blog újraindítására, mint az első igazi havazós nap :)És igen, ma végre havazott, úgy igazán. Nagy pelyhekben és kicsit meg is maradt.Idén lett egy új kiskutyánk. Egy fehér bolognese…..
Sziasztok!A teszveszen felmerült a kérdés: Mit vehetünk a nagyszülőknek? Ebből kifolyólag arra gondoltam, nyitok egy újabb témát, amiben ötleteket próbálok nektek összegyűjteni, hogy kinek mit vehetnénk karácsonyra. Először a nagyszülők témakör:)Bizony, a nagyszülők…..
Christmas Új év, új élmények 2008.01.12 21:41:51
Bár vége van a karácsonynak, nem hiszem , hogy a blog-nak el kellene süllyednie. Annyi szép nap, szép élmény vár ránk egész évben, melynek a karácsony csak a megkoronázása.Ez a karácsony volt a legszebb, amit eddig átéltem. Párommal immár 7 éve vagyunk együtt, ebből kb. 3…..
Sziasztok!Húha, jól eltűntem. Bevallom, kicsit el vagyok havazva. Ma a következő döntésre jutottunk. Mivel nem találtam meg a hőn szeretett műfenyőnk egyik lábát tavaly óta, új fát kellene vennünk. Tavaly ki volt kötözve a fűtés csőhöz, de idén másik szobában lesz…..
Christmas Már csak 31 nap... 2007.11.23 23:47:00
Hihetetlen, de így van. Már csak 1 hónap és itt a karácsony. Mostmár tényleg nem korai a dekorálás, a vásárlás. Lassan tömegekkel szembesülünk minden bevásárlóközpontban és egyre nehezebb lesz az ajándékok beszerzése. Közeledik advent, megköszönném ha valaki megírná…..
Sziasztok!Ma volt az egyik kereskedelmi csatornán a nagy karácsonyi kedvencem: A Grincs című film. Ezen felbuzdulva megosztom veletek, szerintem milyen filmeket érdemes megnézni az Ünnepek közeledtével. Kedvenc karácsonyi filmjeimet láthatjátok itt, nem tetszési sorrendben, hanem ahogy…..
Sziasztok!Éppen karácsonyi zenéket hallgatok és eszembe jutott, vajon ki, mit hallgat illetve néz szívesen az ünnepek alatt. Megpróbálom az összes kedvencemet felsorolni. Filmek és zenék terén is. Valamint pár olyan dolgot, amiről azonnal a karácsony jut eszembe. Hátha segít a…..
Christmas Karácsonyi izék:) 2007.11.22 00:36:00
Sziasztok!Lefotóztam miket vettem mostanában díszítés címszó alatt. Persze a család minden tagja ki van már akadva tőlem, na de istenem, mindenkinek van valami kattanása. Nekem a karácsony az. Szeretek minden kis csecsebecsét megvenni ami megtetszik. Az Oktogonnál van egy üzlet, ami…..
Sziasztok!Ma egy kedves kis virágot hoztam nektek. Bevallom nekem az egyik kedvencem, de eddig sajnos sosem sikerült életben tartanom. Talán most, hogy én is elolvastam ezeket az infókat, a karácsonyra vett virágom remélhetőleg túléli a telet és jövőre is díszíti az…..
Sziasztok!A legtöbb családnál tipikus karácsonyi ételnek számít a székelykáposzta. Azonban sokan megtagadják maguktól, illetve kihagyják a menüből, mert túl zsíros, túl tömítő, túlzottan nehéz étel. A fogyókúrázóknak sem használ igazán:) A székelykáposztában…..
Christmas Karácsonyfa díszek 2007.11.19 23:38:00
Sziasztok!Ma voltam vásárolni. Vettem pár díszt a fára. Mindegyik doboz 250 Ft-ba került. A Pólus Centerben vannak ilyen 1 Euros üzletek. Nagyon szeretem őket, mindig veszek vmt. Ilyenkor jönnek ilyen 250/doboz áron karácsonyfa díszek is. Több méretben és színben léteznek. A…..
Sziasztok!Folytatódik a karácsonyi növények bemutatása. A Mikulásvirág és a karácsonyi kaktusz tipikus ünnepi növények, azonban a mai virágról nem biztos, hogy eszünkbe jut a karácsony. Mégis ide sorolják és valóban szépen mutat a lakásban.CiklámenAz ősz első hírnöke…..
Christmas Karácsonyi menü 2007.11.14 17:19:00
Sziasztok!Még a blogolásom kezdetén elkezdtem leírni az itthon, nálunk jellemző karácsonyi menü ételeinek receptjét. Azután valahogy feledésbe merült a dolog. Eddig megosztottam veletek a húslevesünk és a baconbe tekert csirkemáj receptjét. Ma a kedvencemmel érkeztem.…..
Sziasztok!Folytatódik ünnepi növényismertetőnk. Mai versenyzőnk a karácsonyi kaktusz. Karácsonyi kaktuszMásik téli kedvencünk a karácsonyi kaktusz (Schlumbergera truncata). Hajtásait lapos, fogazott szártagok alkotják. Nevét onnan kapta, hogy karácsony körül jelennek meg a…..
Christmas Karácsonyfák 9. fejezet 2007.11.13 10:01:00
Sziasztok!Ez a fejezet azért különleges, mert végre nem az én karácsonyfáim láthatóak, hanem kedves Teszveszes felhasználótársunk brigitakacs karácsonyfája. A fa díszítése mondhatni klasszikus piros-arany. Azonban nagyon feldobják az otthon, sajátkezűleg készített díszek.…..
Christmas Hurrá itt a hó :)) 2007.11.11 22:28:00
Sziasztok!Végre, végre, végre...Ma idén először havazott. Persze tudom, már több helyen is esett a hó, de nálunk ma először. És én annyira boldog vagyok. Kiálltam a teraszunkra és csak néztem, ahogyan nagy pelyhekben hull a hó. Sokan nem örülnek neki, családomban is inkább…..
Sziasztok!Ilyenkor karácsony előtt, és ünnepek alatt nagy intenzitással vetjük bele magunkat a lakás díszítésébe, melyhez sokszor szorosan hozzátartozik a karácsonyi-téli virágok beszerzése is. Minden alkalommal egy-egy növényről fogok részletesebben írni. Azért érzem…..
Christmas Legyünk kreatívak 2007.11.09 19:01:00
Sziasztok!Hoztam nektek pár házilag készíthető karácsonyi díszt. Gyerekekkel is meg lehet csinálni őket és nagyon mutatósak lehetnek a fán illetve a lakásban.CukorcsengettyűkHozzávalók:- finomítatlan kristálycukor- ételszínezékek (kék, zöld, sárga, piros, vagy amilyet…..
Christmas Modern karácsonyfa 2007.11.09 17:15:00
Sziasztok!Modern karácsonfa azoknak, akik nem szeretik a műfenyőt és nem szeretnének élő fát sem. Négyszáz üres Mountain Dew-s üdítős dobozból készítették el. Szerintem egyszerűen fantasztikus. Mikor először megláttam, eszembe sem jutott, hogy miből készülhetett. Mert…..
Christmas Karácsonyi linzer 2007.11.07 16:58:00
Sziasztok!Hoztam ma egy jó kis sütireceptet. Ajánlom bátran, próbáljátok ki. Karácsonykor egy bögre kakaó, vagy egy csésze finom tea mellé isteni. A receptet a mokusmaszat.freeblog.hu oldalon találtam. Nem saját szerzemény. Karácsonyi linzerHozzávalók:- 80 dkg vaj*…..