Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Piroslampas

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válság második hullámában, no meg a kormányzati elbocsátások idején ismét sokaknak - akár több diplomával rendelkezőknek is - gondot fog okozni, hogy újra munkát találjanak, és akarva-akaratlanul is belebotlanak a masszőr állást kínálók hirdetéseibe. A…..
Piroslampas 2012.01.26 13:41:46
.
Pina.huAz ember lánya rákattint aztán csak csudálkozik :-) de viccen kívül: ez az oldal több szempontból is hasznos. Leginkább az amatőr fotósorozatoknál ragadtam le. Vajon miért érzik szükségét a nők annak, hogy kidobják a placcra a rejtett kincsüket, hiszen itt aztán kapnak…..
Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom…..
-    Itt a kulcs fiam, legyen sok örömed ebben a lakásban!Ezek voltak a fater utolsó szavai, aztán eltűnt a repülőtér forgatagában. A csajom – akivel kész lettem volna leélni az életemet - nem sokkal apám külföldre költözése után hagyott el.  Egyedül…..