Regisztráció Blogot indítok
Adatok
halee

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RockStation Megújult a RockStation 2013.01.14 20:00:00
Január 5-én ünnepelte 5. születésnapját a RockStation. Akkor azt mondtuk szerettünk volna egy kis meglepetéssel kedveskedni nektek - és egyben magunknak is - de nem készültünk el vele. Egészen eddig. Nagy örömmel jelentjük, hogy 2 és fél év után új köntösbe bújtunk. Az oldal…..
halee 2013.01.14 20:36:02
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
halee 2012.01.25 21:46:36
Sziasztok!

Két rövid gondolat,egy a cikkel kapcsolatban, egy az autónepperekről - igen így általánosítva:
A cikkhez: azért ez előző két cikket is olvasva örömmel láttam, hogy a nepper is magánszemélytől vesz autót, és neki is negatív a nepperes tapasztalata.

A másik egy autónepperekről: (Szfvár,Kadocsa út - nem írok házszámot, több is van az úton, de mindenki tudni fogja, hogy melyikről van szó):
Felhívjuk, egyeztetjük a hírdetés minden adatát, néhány plusz kérdés, minden stimmel, Győrből megyünk megnézni egy benzines autót - ennyi időt/pénzt megérhet, ha jó a kocsi - odaérünk, elsőre szimpatikus a kereskedő, nyitja a kocsit, röffentené be a motort, de előtte izzít - igen, izzít - igen, a benzines autóról hirtelen kiderül, hogy dízel. Szembesítjük a dologgal, bemegy az irodába és javítja a neten a hírdetést. Nincs bocsánat kérés, nincs semmi várná, hogy nézzük tovább az autót. Mentünk érte 80km-t, persze, hogy megnézzük... Nem zárkóznánk el a dízeltől sem, így gondoltuk, ha már ott vagyunk, akkor próbáljuk ki, azt mondja, hogy ilyen drága benzinnel (javítottam volna, hogy gázolaj, de látszott, hogy reménytelen) - én 160km-t mentem az ő hibájából, erre ki sem térnék -, akkor megyünk próbaútra, ha megalkudtunk. Miről? Nem próbáltuk ki, a külsejét láttuk, nem fogok árat mondani, még el sem kezdek alkudni úgy, hogy nem tudom mire, mert nincs értelme. Így sarkon fordultunk és eljöttünk. Nem mondom, hogy nem veszek autót kereskedőtől, de a Székesfehérvári Kadocsa úton a külföldről behozott, papír nélküli - de egy hét alatt a neveden van magyar papírral - autókat messziről kerülöm a jövőben. Remélem valakinek megspórolhatok néhány kilométert...

Üdv,
Halee