Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr askovich

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van az úgy, hogy az ember már nem bírja tovább nézni a szenvedést a tévében, eljut arra a pontra, amikor legszívesebben eret vágna nemcsak magán, de az összes nyomorult szereplőn, és együtt zokogna velük üvöltve, ha ettől hamarabb vége lesz a kínlódásnak. A The Killing pont…..
Dorosz Dávid (LMP) és Simicska Lajos (Tudjukki):Dorosz Dávid az alábbi módosító indítványt nyújtotta be a Büntető Törvénykönyvhöz:Kövér László válasza:Szóval csak saját fényképpel lehet beadni indítványt, mert ha a fénykép-összehasonlító algoritmus hibát jelez, jön…..
Victor’s Secret néven exkluzív fehérneműt dob piacra a kormány. „Ezzel is növeljük a kincstár bevételeit. Népszerű termék lesz, én is nagyon szeretem minden darabját a sorozatnak” – mondta egy rózsaszínű push-up melltartóban nyilatkozó Giró-Szász…..
dr askovich 2012.06.06 15:56:18
Meglepő jelenséget tapasztal, aki rátéved a schmittpal.hu honlapra. A bukott köztársasági elnök neve alatt a jelenlegi Köztársasági Elnöki Hivatal hivatalos honlapjának egy része üzemel.Nem csak a jól megszokott kinézet, nem csak a fejléc jelzi, hogy Magyarország köztársasági…..
dr askovich 2012.06.06 15:49:58
@Gazz: nem kell azért hanyatt esni tőle, ki van ez találva kérem szépen a legapróbb részletekig

épp a mai napon nyilatkozta Navracsics, hogy az államfő ténykedése erősíti a jogállamot. Na ja annyira keresztbe Viktoréknak, hogy ihaj. Ezek a látszólagos ellentétek csak arra jók, hogy érveket szolgáltassanak a szabadságharcban mondván, hogy itt akkora, de akkora jogállamiság van, hogy ekkora nincs is egész Európában
Írtunk már, hogy a The Killing a legdepressziósabb sorozat evör, ennyit szívni még szereplőket nem láttam a tévében, ráadásul állandóan esik az eső, az ég szürke, és ha lesz egy világos, napsütötte pillanat, az tuti olyan lesz, mint a Hetedik utolsó jelenete. A kilencedik…..
Valamiért minden évben úgy alakul, hogy Anyák Napja környékén előkerül ez a csöppet sem vidám téma. Tavalyelőtt tiniabortuszok, tavaly plakátkampány, idén abortusztabletta. Szombaton olvastam, először az MNO-n, majd az Indexen, hogy "az Országos Gyógyszerészeti Intézet…..
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
Ha valaki mutat nekem egy olyan sorozatot, ami sötétebb, depressziósabb és nyomasztóbb, mint az AMC The Killing című újrája, annak fizetek egy sört, komolyan. A dán eredetiből láttunk a csajommal vagy három részt, és bátran kijelenthetem, az amerikai nyomott hangulatához képest…..
“A központi költségvetésből csak olyan szervezet részére nyújtható támogatás, vagy teljesíthető szerződés alapján kifizetés, amelynek tulajdonosi szerkezete, felépítése, valamint a támogatás felhasználására irányuló tevékenysége átlátható.” - Magyarország…..
dr askovich 2012.04.16 14:00:24
@Ironfist: szóról szóra egyetértek, és gyakorlatilag ugyanezt szajkózom a környezetemben lévő elvakult fideszeseknek, de sajnos csak legyintenek egyet, mondván a kormány ezeket jó célokra használja, persze példát mondani egyik se tud, a tények pedig sose zavarták őket
dr askovich 2012.04.16 14:59:43
@Kandeláber: azt mondta a tisztelt kolléga rajtad kívül mindenki számára egyértelmű módon, hogy az a baj, hogy nincs elfogadható alternatíva
Szajlai Csaba gazdasági újságíró, ECHO TV műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa. Korábban a Magyar Nemzet rovatvezetője volt, a belpolitikai, valamint a gazdasági rovatot vezette. Nyilvánvalóan akkora reakciós lehet, mint a szegény Dr. Tulassay rekor, aki a Professzorok…..
dr askovich 2012.04.05 19:06:07
@Báthory: apró különbség, hogy SP hivatalban lévő állami vezető volt
dr askovich 2012.04.05 19:07:58
@Báthory: és mégis milyen barátom? nem azért, mert a dübörgő gazdaság növekedési pályára állt és kitermelte ezt a többletet, hanem lenyúlással és különadókkal. Ez aztán kurva nagy érdem. Idén például már nem tudnak Manyup-pénzeket ellopni.
dr askovich 2012.04.05 19:08:37
@dr askovich: és mégis milyen módon, barátom? helyesen
Van különbség. Schmitt Pál és Dr.Tulassay Tivadar. Nyilatkozat 1: "Nincs szándékomban lemondani, mert a lelkiismeretem tiszta" Nyilatkozat 2: "Nem akarom, hogy a személyem bármilyen formában is ártson az egyetemnek, ezért levonom a szükséges következtetéseket” Ennyi...
dr askovich 2012.04.02 10:34:07
@Enrico72: ha egy kicsit is benne lennél az autóiparban, tudnád, hogy ez nem egészen fedi a valóságot, mert évekbe telik mire magyar kkv-kat bíznak meg beszállítói feladatokkal. Először mindig a SAJÁT beszállítókkal dolgoznak, majd szépen lassan adnak megbízást magyar cégeknek, persze akkor is csak egy termékre, h bizonyítsanak. Már az ilyen eseteket is sikernek kell venni, mert eléggé zárt világ ez, ahova csak a teljesítmény, az érdem alapján szinte lehetetlen bejutni
Van pár szerencsétlen, akik még ebből a viszonylag pofonegyszerű ügyből is szarul jönnek ki, hiába, ha kézközelben van a szopóálarc, könnyen felugrik az ember fejére ...Societas-performansz, Ferihegyi-repülőtér, tegnap 23:00:A videót már felesleges is megnézni, sikerült majdnem…..
Matolcsy, Debreczeni, és Gereben után itt egy újabb olvasnivaló. A napokban kézbesítik a csepeli háztartásokba a fideszes kerületvezetés nagy leleplezőkönyvét "Vörös Csepel - Gyilkosság, visszaélések, mutyivilág a XXI. kerületben " címmel, amelyet Ábel Attila…..
dr askovich 2012.01.25 20:36:47
@Horizont: erre csak annyit jegyeznék meg, hogy a mélyen tisztelt Bencsik úr testvére pedig a Kerényi-féle képekkel kombinált Alaptörvény-kötetet szerkesztette nyilván pro bono. Mondjuk nem értem, hogy a XXI. sz.-ban mi szükség van az ilyen papír alapú propagandára amikor például a szent alaptv is, jogszabály lévén ingyenesen letölhető a magyarorszag.hu-ról. Ezért teljes mértékben egyetértek laspalamas-szal.Nyugodtan lehetett volna mindkét esetben ezt az utat (ti. internet) választani.
dr askovich 2012.01.25 20:41:12
@dottore AtiSnatch: persze világos, álnaivkodtam :)