Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Berugok.hu

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Plazma néven lépett a világot jelentő deszkékra a szúnyogcsődörre hajazó fiatalember, akinek nagyon sok baja van a nőkkel, és ezt a sok baját úgy gondolja kiadni magából, hogy a fasz, geci, kurva, ánusz, baszás, szopás, farok és pina szavak segítségével rappel egyet a Csillag…..
Berugok.hu 2012.03.19 17:26:30
@baggins21: :-D
Melyek a legfinomabb ízű és egyben legütősebb italok? Grappa, abszint, cachaca - ezek az italok azok, amelyek fogyasztása nagy mennyiségben már komoly veszélyt jelent.CachacaBár a rumhoz hasonlóan ez is cukornádból készül és rendkívül népszerű Brazíliában, a cachaca…..
Forrás Bár idehaza zéró a tolerancia, azért mégis vannak olyanok, akik hajlamosak egy-két üveg (vagy rekesz) sör után is vezetni. A BreathalEyes nevű alkalmazás nekik lehet segítségükre abban, hogy okosabban viselkedjenek, mert ha látják, hogy valóban van a sapka alatt,…..
Forrás Kiváncsi vagy, hogy vajon mivel koccintunk majd a jövő kocsmáiban? A holland Next Nature designstúdió új fejlesztése elég futurisztikusnak tűnik: a Nano Supermarket projektjük részeként megalkottak egy olyan, nanorészecskéket tartalmazó vörösbort, amelynek…..
Forrás Egy Virginiában élő lelkes ízeltlábú-kutató nemrégiben kedvelt időtöltésének, az ivásnak tisztelegve, Scoterpes jackdanieli-nek nevezett el egy százlábú fajt. Bill Shear régóta foglalkozik a gyűrűs testű állatkák tanulmányozásával, és véleménye…..