Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huxxel

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes hírek szerint Simone Zaza idő előtt visszatérhet a Juventus csapatához, mivel a West Ham United így kívánja elkerülni a teljes huszonhárom millió eurós átigazolási díj kifizetését. A hosszas egyeztetések nyomán született nyári megállapodást követően a kalapácsosok…..
Huxxel 2016.09.29 10:58:29
@babo0410: Abban teljesen egyetértek, hogy a West Ham ennél rosszabban nem kezdhette volna a szezont, de hidd el nem egy embert tettek érte ilyen módon felelőssé. Hozzátok csak ez az egy hír jutott el, hiszen Zaza a Juventustól érkezett.
Az előző évben én nem láttam őt játszani, de ez alapján a pár meccs alapján már értem miért is engedte el a Juventus még ilyen feltételek mellett is. Minden esetben csak lelassítja a játékot, és nem azért mert nincs összeszokva a társakkal, hanem mert egyszerűen elpattan tőle a labda, képtelen azonnal passzolni (vagy rossz helyre teszi, ha megpróbálja), keveset mozog labda nélkül, sokszor háttal a kapunak veszi át a labdát és lassú. Igazából a szurkolóknál az Accrington elleni meccsen nyújtott teljesítménye verte ki a biztosítékot. Több jó labdát kapott, de még egy negyed osztályú csapat ellen sem volt képes a helyzeteit jól megoldani. Konkrét példa, mikor egyedül indult a kapu felé, de a védő több méteres hátrányból utolérte és tisztán szerelte. Több jó labdát is kapott a kapu előtt, de az amit ő labdakezelésnek gondol, még egy fél amatőr csapat ellen is kevés és elfogadhatatlan.
Huxxel 2016.09.29 14:30:25
@Rikoo: Az a baj, hogy a neten az összefoglalókban tényleg csak az van benne (Zazanak is volt egy hasonló), a jelek szerint Zaza "játéka" annyit sem ért, hogy bemutassák, de az elég beszédes, hogy minden megkérdezett szurkoló őt emelte ki először, hangsúlyozva, hogy a nagy nyomásra hivatkozik. Talán ez volt az, ami leginkább feldühítette a szurkolókat, hiszen egy nagyobb klubtól igazolt a West Hamhez, és, ha ezt a mostani szintet sem képes fejben megugrani, akkor miért gondolja, hogy ő egyszer ismét egy top klubban játszhat? (mert beszélt erről)
A cikkhez is hozzászólva, Bilic annyira fél beismerni, hogy rosszul választott, hogy szerintem meglesz neki a 15 meccs a szezonban, remélem ezek után legalább minden második meccsen rúg gólt és nem csak sárga lapot kap feleslegesen.
Huxxel 2016.09.29 16:22:27
@Rikoo: Azért a taktika nem teljesen ugyanaz, mint tavaly, mert akkor 4-3-3 volt elsősorban, ami a keretnek is sokkal jobban megfelelt. Idén erőltetve van a 4-2-3-1, mert szerintem feleslegesen sok szélső lett igazolva, de megfelelő csatár és egy védekezni is tudó középpályás nem. Sokan gondolják, hogy ez Bilic hibája (Zaza az ő döntése volt valóban, bár két opciója volt csak...vagy jön Zaza vagy senki...és mivel ezt a szintet Caroll vagy Fernandes is tudja így szerintem felesleges volt hozni), de ő egész nyáron egy normális csatárt és Obiang helyett egy használható középpályást kért. Ebből egyik sem érkezett.
Lanzini ahhoz képest, hogy nemrég tért vissza a sérüléséből mindenképpen javított az előre játékban. A tavalyi játékától még elmarad a teljesítménye, főleg a futómennyiség és a védőmunka (igaz, augusztus közepén kezdte csak meg az edzéseket). Igazából ő a nagyon kevés West Ham játékosok egyike jelen pillanatban, akire nem lehet panasz. Róla az a véleményem, hogy legkésőbb jövőre mindenképp egy olyan csapatba kell, hogy igazoljon, ahol tovább fejlődhet.
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
Huxxel 2014.10.01 11:26:06
@Rivendell: A játékuk azért tűnhetett gyorsabbnak, mert sokkal többet futottak labda nélkül, a játékuk nem a labdabirtoklásról szólt. Viszont kapura lövésük a statisztikák alapján Guardiola idején több volt, és nagyobb százalékban találták el a kaput is. Ezenkívül kevesebbszer futottak lesre, passz pontosság is nőt, kevesebb lövést engednek az ellenfeleknek, kevesebbet szabálytalankodnak. Amikor a Bayern vezetői kinevezték Guardiola-t, pontosan tudták, hogy szakítani fog a megszokott német stílussal. Megértem azt is, hogy valakinek nem ez a sokpasszos játék jut eszébe a Bayernről. Nem kell egyáltalán, hogy valaki szeresse azt, amit játszanak, hiszen mindenki más miatt szereti ezt a sportot. Viszont teljesen értelmetlen jelen pillanatban azt mondani, hogy Guardiola tönkretette a Bayern-t, mert ez nem igaz.
Huxxel 2015.08.08 13:34:41
@Drughi Di Bianconeri: Abdullah bin Nasser Al Thani (tuti hagytam ki a nevéből valamennyit), jelen pillanatban Qatar miniszterelnöke (ugye a quatari vb is neki köszönhető...). Ő és az unokatestvére vásárolták meg a Malagát, szóval mondhatjuk, hogy "olajosok".
Huxxel 2015.11.02 11:28:05
@babo0410: Én sem tartom rossz játékosnak, viszont tényleg sokat sérült, (amióta a Realba igazolt ez a 15. sérülése) ami miatt kénytelen meccset/ket kihagyni; és már a Stuttgartban is elég sok meccset hagyott ki, a legtöbbet izomszakadás és izomfáradtság miatt. (4 év alatt 9 különböző sérülés). Azt gondolom, hogy ő egy igazán nagy csapatban a megfelelő cserejátékos. Tud jól játszani, tehermentesíteni a kezdőjátékost, de emiatt a sok sérülés miatt, nem nagyon lehet "rá építeni" egy csapat középpályás játékát.
Az Atalanta elleni győzelmével a Juventus a tabella tizenkettedik pozíciójáig kapaszkodott fel, s mindössze hat pontra csökkentette hátrányát az Interrel szemben, illetve továbbra is tartja a követési távolságot az AS Roma mögött. A zebramezes csapatnak most a Sassuolo otthonába…..
Huxxel 2015.10.28 21:55:29
@BigP86: Nézve ezt a meccset, nekem is ez jutott eszembe pont. Hibázott Allegri, hogy az abszolút formán kívül lévő Mandzukic kezdő, viszont Khedira nem biztos, hogy lábon kihordana 3 meccset egy hét alatt (én nem tartom annyira rossz játékosnak, mint sokan, de az már a Realban is egyértelmű volt, hogy nem bír erővel sorozatos terhelést). Arról viszont abszolút nem tehet az edző, hogy Sturaro és Lemina fényévekre van Pirlo és Vidal szintjétől. Nem véletlen, hogy a védelem ennyire ideges, hiszen a középpálya nyilván nem nagyon tudja az előre játékot segíteni ebben a felállásban, viszont az ellenfél támadásait sem úgy szűri meg, ahogy az elvárható lenne. Összességében szerintem nem futott még le ez a mérkőzés, szerintem a Sassuolo sem játszik ellenállhatatlanul eddig, viszont kérdés ki az a játékos, aki a második félidőben összefogja a Juventust és megszervezi végre a támadójátékot.
A Juventus kénytelen volt egyetlen ponttal zárni az előzetesen a Bajnokok Ligája csoportkör talán legkönnyebbnek tűnő mérkőzését, s a torinóiak mestere dühösen nyilatkozott a találkozó lefújását követően. "Ha a tiszta gólhelyzeteket nézzük, kevés akadt belőle." -…..
Huxxel 2015.10.22 17:50:12
@Apuleius: A tegnapi meccset látva én is azt gondolom, hogy nem Pogba hibáiban kell keresni a visszafogott teljesítményt. Számomra leginkább az volt feltűnő, hogy a középpálya hiába szűr megfelelően, ha támadásban semmit nem tud hozzátenni a játékhoz. Három teljesen egyforma stílusú box to box középpályás, akik közül egyik sem ért igazán a játék szervezéséhez. Nem véletlenül kellett a már tényleg lassú Pirlo tavaly is a középpályára. Igen, Pogba az elmúlt évben valóban jobban játszott, de nem hiszem, hogy Asamoah, Lemina vagy Sturaro jobban ki tudta volna venni a részét a támadások szervezéséből, mint Ő. Nagyon meglátszik a játékán, hogy kivették mellőle azt a két játékost, akik a ténylegesen szervezték a támadásokat. Most mindenki azt várja (nem elsősorban a szurkolókra gondolok itt), hogy majd Ő egy személyben megoldja a két klasszis pótlását. Allegri az idény előtt pontosan látta ezt, hiszen egész nyáron "csak" egy komoly irányítót kért. Az sem véletlen, hogy szeretne Dybala-ból irényítót "csinálni", hiszen az nehezen elképzelhető, hogy Hernanes valaha is a Lazioban mutatott formáját hozza, Pereyra pedig egy nagyon jó kiegészítő ember, de köré nem lehet egy Juventus szintű csapat támadójátékát építeni. Cuadrado egy jó szélső, viszont ezzel az aktuális ellenfelek is tisztában vannak, ahogy azzal is, hogy teljesen egy oldalas a támadójátéka a Juventusnak. Véleményem szerint nem Allegri menesztése lenne a megoldása ennek a helyzetnek, legalábbis tavaly nekem bebizonyította, hogy jó edző (tavaly ősszel elég rossz véleménnyel voltam róla, de rám cáfolt). "Egyszerűen" ki kell találnia, hogy akár rossz játékkal is, de hogyan tudná a csapata a lehető legtöbb meccsét jó eredménnyel zárni, januárban pedig ragaszkodnia kell ahhoz, hogy kapjon egy olyan középpályást akire égető szüksége van.
A hírek szerint a Juventus a Lille kreatív középpályását figyeli, Sofiane Boufal az olasz csapat kiszemeltje a trequartista posztra. A huszonkétéves futballista Párizsban született, azonban marokkói állampolgársággal is rendelkezik, és tovább fiatalítaná az idén komoly…..
Huxxel 2015.10.10 14:51:27
@MVPP: 170 cm/ 60 kg nem ezt mutatja. Igazából nem is Pogba étrendje kéne neki, elég lenne, ha David Silva fizikumát el tudja érni. Viszont ettől eltekintve, nem gondolnám, hogy a Juventusnak inkább olyan játékos kellene, aki már most azon a szinten van mind fizikálisan, mind fejben, hogy kellőképpen irányítani tudja a többieket a pályán.
Tizenkét várakozással és reményekkel teli esztendőt követően, a Juventus ismét döntőt játszott a világ labdarúgásának legrangosabb kupasorozatában. A siker ugyan elmaradt, azonban a zebramezesek most újra nekiveselkedhetnek a trófea felé vezető rögös és hosszú…..
Huxxel 2015.08.27 18:53:15
@Rivendell: Feltétel, hogy az első négy csoportba (piros csoportok) valamint az utolsó négy csoportba (kék csoportok) egy adott országból (négy klub esetén) bejutott csapatok számának aránya 2:2 (vagy három csapat esetén 2:1) kell, hogy legyen. Ezt a feltételt a TV-közvetítések miatt rendelte el az UEFA. És ugye egy csoportba nem kerülhet azonos nemzet csapata.
Angol hírforrások szerint a Juventus egy újabb középpályást szemelt ki a keret megerősítésére, ő pedig nem más, mint a Chelsea brazil futballistája, Ramires. Cesc Fabregas érkezését…..
Huxxel 2015.08.12 14:18:37
@Juveboy92: Na igen, de ha a keret egészét nézed, a 10 játékosból 2 a két cserekapus, akik közül egyik sem éppen Courtois szintje (közel sem), ezenkívül Terry jövőre már 35 éves, szóval hosszútávon nézve több, mint két ember kell majd. És már idén is pofátlanul magas árakat kértek, mi lesz jövőre, mikor már muszáj lesz megvenni a játékosokat. Kane, ha idén is hoz egy megközelítőleg olyan szintet, mint tavaly, akkor akár még Bale-nél is drágábban kelhet el, ami azért marha nagy vicc lenne... Meg persze nagy kérdés, hogy a Chelsea bevállalja-e, hogy sérülten leigazolja Songot (aki ugye az Arsenalban elérte, hogy hazai nevelés legyen) Ramires helyére. Ebben az esetben a brazil akár viszonylag olcsón csapatot válthat szerintem.
Huxxel 2015.08.12 14:46:22
@m.martin91: Igazából 21 éves koráig 3 éves profi szerződéssel kell, hogy rendelkezzen, és mivel 16 évesen már kaphat ilyen szerződést egy játékos, akár 19 évesen is lehet hazai nevelés.
Az első fordulóból nagy következtetést nem fogok levonni. Olyan ez, mint tavaly, mikor a Liverpoolt és a Man.City-t is egy nehéz BL meccs után meg tudtuk verni hazai pályán. Igazából jókor fogtuk ki az Arsenalt, fognak ők sokkal jobban is játszani. Nekem már az elég lesz, ha meglesz az első 8 hely valamelyike, és végre újra "őszinte", szerethető focit játszik a csapat.
Huxxel 2015.08.12 15:21:41
@Juveboy92: Az astra ellen fejelte az öngólt, bár abban igazad van, hogy Bilic a felkészülés részévé tette az EL meccseket (teljesen jogosan, hiszen egyelőre kevés ez a csapat, hogy még EL-t is játszon). Viszont az Arsenal ellen szerintem kifejezetten jól játszott, és a tavalyi év után komoly erősítést jelenthet a védelmünknek.
Bár a sajtóhírek jelenlegi állása szerint Arturo Vidal szinte már biztosan a Bayern München játékosa, továbbra is akadnak érdekességek a négy évvel ezelőtti átigazolásával kapcsolatban. A német klub hivatalos álláspontja szerint ugyanis négy éve nem ők állták útját…..
Huxxel 2015.07.19 07:17:59
@babo0410: @KysBé: Egészen pontosan az Angol törvények szerint a felmondási időnek minimum egy hétnek kell lennie, viszont a munkaszerződésedben szerepelnie kell, hogy mennyi is pontosan. A rengeteg külföldi munkavállaló miatt "egyszerűsítették" le az angol cégek, hogy két hetet kérnek.
@Rivendell: Sajnos rengeteg élsportolónak eszébe sem jut, hogy mennyi mindent kaphatott ő egy klubtól, igazából csak az, hogy ő mennyi mindent adott...Szerintem egy sportoló határozott időre vállalja, hogy a munkáltató (a klub) alkalmazásában marad a szerződésben foglalt időpontig, és ezért bizonyos bérezés illeti meg erre az időtartamra. Amikor egy játékos a távozás mellett dönt, a klub jóváhagyására van szüksége (előfordul, hogy az okot, amiért a klub eleget tesz egy ilyen kérésnek, sosem tudjuk meg...). Amennyiben ezt megkapja, lemond a fizetése még hátralévő részéről, és az új munkaadó (a klub, ahova igazol) pedig "kompenzációs díjat" fizet (az átigazolás összege) az előző klubnak.
Igazából viszont azért néztem fel hozzátok, hogy megkérdezzem, szerintetek lehetséges-e, hogy Allegri annyira szeretne egy irányítót, hogy hajlandó volt Vidal-t is "beáldozni" ezért, vagy teljesen más oka van a chilei (lehetséges) távozásának?
Elérkezett a nap, elérkezett a pillanat, elérkezett a mérkőzés, amelyre olyan régóta, pontosan tizenkét esztendeje várunk. A Juventust ismét csak az utolsó, egyben legnagyobb csata választja el attól, hogy Torinóba szállítsa a Bajnokok Ligája-serleget, amelyre legutóbb tizenkilenc…..
Huxxel 2015.06.08 13:17:36
@venember83: @Apuleius: Eddig sem és ezután sem fogok megítélni vagy elítélni egyetlen netes közösséget és egyetlen embert sem egy rosszul sikerült hozzászólás miatt. Az egész egyfajta "viselkedésbeli" probléma nálam, mert sosem szerettem sem magyarázkodni, sem daccból vitatkozni dolgokon.
Huxxel 2015.06.08 13:37:46
@KysBé: Semmi baj. Én is feleslegesen túlreagáltam a dolgot...nincs rám jó hatással a bezártság :)
Huxxel 2015.06.08 14:03:03
@KysBé: :) Szerintem az 5 év börtönt jobban viselném, mint a gipszet és sógornőm csivaváját...
A Juventus 22 fős keretet hirdetett a Genoa elleni idegenbeli találkozóra, s a csapatból bizonyosan hiányzik majd a régóta sérüléssel küzdő Martín Cáceres, Andrea Barzagli és Simone Pepe, valamint a mintegy egy hónapos kihagyásra kényszerülő Patrice Evra is, azonban a Sassuolo…..
Huxxel 2014.10.30 18:20:36
@babo0410: Azért ez alapján a hozzászólás alapján elég merész kijelenteni, hogy nem szeretem az olasz labdarúgást. Csak leírtam azt a véleményemet, hogy mindaddig amíg a Juventus ilyen játékot mutat, nem sok olyan ember fog leülni megnézni őket, akik nem a klubnak szurkolnak. Hidd el, engem abszolút nem zavar, ha neked tetszik a játék, és szerinted jól játszott a csapatod, de ettől függetlenül a véleményem ugyanaz marad. Az pedig elég merész kijelentés, hogy, ha a Juventus meccse nem tetszik, akkor a többi sem fog.
Huxxel 2014.10.30 18:45:02
@Juventus FC 15: West Ham szurkolónak mindig jó lenni... :D De viccet félretéve, hosszú évek után végre ismét látszik, hogy elindult valamerre a csapat. Viszont nem szabad túlságosan túlértékelni azt, hogy jól sikerült az idény eleje. Nagyon szerencsés időben játszottunk a Liverpoolal és a Man.Cityvel is. Ettől függetlenül a cél még mindig ugyanaz, a 6.-10. hely valamelyikének megszerzése, és az utánpótlás rendbetétele.
Belegondolva, sokkal jobb lett volna, ha miután teljesen szétszedték a 2000-es évek eleji csapatot, utána az utánpótlásba teszik vissza a pénzt, a külföldi "sztárok" vásárlása helyett. Az a csapat sokkal szerethetőbb volt, mint azóta bármelyik.
Huxxel 2014.10.30 19:21:21
@FCB551: Szerintem Song ugyanerre képes lett volna a Barcelonában is, csak ott nála jobb játékosok voltak/vannak előtte a sorban.
A nyári árigazolási időszak legnagyobb meglepetéseinek egyikét az utolsó napok hozták, amikor az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus harcba szállt a Manchester United-dal a labdarúgás történetének egyik legdrágább játékosa, Radamel Falcao aláírásáért. Mint az…..
Huxxel 2014.10.28 08:53:23
@Juventus FC 15: @Lisandro: Na igen, de jegyezzük meg, hogy 422 millió font volt az előző éves bevételük. Hogy az elmúlt 4 évben folyamatosan csökkentették az adósságukat. A fel nem használt készenléti hitelkeret (melyet az újságírók előszeretettel számolnak hozzá az adóssághoz) 75 millió font. A stadionjuk bevétele az utóbbi években közel 4%-kal nőtt. Megoldották a kamatcsökkentést, új szponzori szerződéseket kötöttek világszerte, új kötvényeket bocsájtottak ki. És 2017-ben esedékes csak a kötvényeik után járó kamat kifizetése.
Szóval, ha a teljes képet nézzük, igen a MU adóssága magas, de a klub értékéhez képest évről évre kisebb, és a finanszírozása is egyre olcsóbb, tehát valódi problémát számukra egyelőre nem jelent.
A Juventus legkelendőbb ékkövéért, Arturo Vidalért sorban állnak az európai élcsapatok. Az idei átigazolási időszakban a legkitartóbb kérőnek a Manchester United csapata tűnt, azonban a Juventus vezetősége ellenállt a csábításnak és nem értékesítette a chilei…..
Huxxel 2014.07.25 08:10:54
@Liverpool87: Vidal mióta csatár? :) Egyébként nem feltétlenül a Liverpool játéka miatt használja a "semmirekellő" jelzőt egy Juventus szurkoló, amikor a csapatodról beszél, sokkal inkább jut eszükbe a 85-ös BEK döntő...
A Juventus egyik legégetőbb házi feladata, hogy megoldást találjon a közös tulajdonjogú szerződések révén félig a klub tulajdonában álló játékosok ügyében, s az Öreg Hölgy hivatalos honlapján jelentette be, hogy az alábbi játékosok esetében a tárgyalások milyen…..
Huxxel 2014.06.23 07:50:17
@Juventus FC 15: Az angol csapatok nagyon nem jó példa erre. Minden nagy csapat kölcsönadja alacsonyabb osztályba az általa használhatatlan játékosokat, és ezek nagy része sosem jut el az első csapat keretéig, sokszor még egy gyengébb PL csapatig sem.
Juventus FC blog 32! 2014.05.04 17:35:28
A Juventus matematikailag is megszerezte zsinórban harmadik bajnoki címét, miután az AS Roma csapata 4-1-re kikapott a Catania vendégeként. A Bianconeri ma nem játszott Serie A-s mérkőzést, mivel a csapat kisebb pihenőt kapott a Benfica elleni Európa Liga mérkőzés miatt, de ez a…..
Huxxel 2014.05.04 19:19:08
@keshudioo: Sziasztok. Először is gratulálok a bajnoki címhez. Viszont tudtommal a Juventus címerben található állat egy bika, amely Torino város jelképe.
Huxxel 2014.05.04 20:24:38
@keshudioo: @Type-R: Csak azért javítottam ki, mert elég sok olyan Juventus szurkolóval találkoztam már, aki tévesen tudta ezt a dolgot, nem állt szándékomban senkit megbántani a feltételezésemmel, hogy Ő is rosszul tudja.

Viszont erről a tetoválásról eszembe jut az a szurkoló, akivel évekkel ezelőtt találkoztam. Neki egy farkast eltaposó bika tetoválása volt, ami szerintem nagyon ötletes utalás egyben az országuk történelmére is :) És talán most még aktuálisabb is, mint általában.