Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teGergő ChemtrailsBp

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ütős kezdés, nemdebár? Majdnem fél év hallgatás után dukál is az ilyesmi. Az összeesküvés-elmélet rajongókat azonban ki kell ábrándítanom: nem, nem valószínű, hogy Whitney-t a vízbe fojtották volna, vagy más módon erőszakkal vették volna el az életét. Viszont ha alaposan…..
teGergő ChemtrailsBp 2012.03.17 09:40:07
@szendétlen:
"Kívülről SENKI NEM TEHETŐ szabaddá.."
"állandóan külső okok keresése a hiányzó szabadságra, mint SAJÁT DÖNTÉSÜNKRE"

Igen, igen, ez nagyon is így van, de szerintem ezzel még semmivel sem különbözik a meglátásod 'Ébredj fel'-étől, a különbség inkább abban van, hogy nem elég csak a saját döntéseinken múló saját szabadságunkkal tisztában lennünk, mert lehet valaki bármilyen tudatos is ebben, ha a külső okot keresni sem kell, mert JÖN KÉRETLENÜL! Ha én úgy szeretném tenni a dolgaimat, ahogy nekem jó, akkor JÖN AZ ÁLLAM, hogy Nana, ezt mi nem így írtuk elő neked! Nyomás vissza a sorba, NINCS DÖNTÉSED!

Valójában van döntésünk, csak annak a következménye akaratlanul is egy külsőleg érkező, célzott akadályozás lesz. Kérdés, hogy vállaljuk-e ezt, ezzel megtartva a lehetőséget, hogy saját döntéseinkkel rendelkezzünk magunk felől, de akár igen, akár nem, az manapság egy emberrel szemben mindenképpen az elnyomó hatalomé lesz az utolsó szó...

Nem mindegy, hogy az ember egy ketrecbe zárva dönthet arról, hogy mit kezdjen magával, mert így a falakba ütköztető ketrec - akár keresi, akár nem(!) - ott van, míg ha ketrecen kívül dönthetne saját tevékenységeiről, akkor maximum csak akkor találna akadályt, ha keresné.

Hiába, van, aki még ezen felül is keresi a külső okot, hogy amögé bújtassa magát, arra fogja tehetetlenségét, de itt ma aki nem keresi, az is szembetalálja magát vele, mert ketrecben vagyunk...