Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csepelfigyelő

28 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csepelen a többszörösen hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel vádolt Szenteczky Jánost, a XI. kerületben pedig a hivatali visszaélés miatt nyolc hónap letöltendő börtönbüntetésre elítélt Molnár Gyulát indítja az őszi önkormányzati választásokon az MSZP. Csepelen…..
Vita van a polgármester-jelöltről Mesterházy Attila pártelnök egy korábbi csepeli látogatásán Mesterházy Attila és Bajnai Gordon már egyeztettek az őszi önkormányzati választásokon való közös csepeli  indulásról, a helyi MSZP-s polgármester-jelölt pozíciója veszélybe…..
Csepel és Soroksár új országgyűlési képviselőjétől, dr. Szabó Szabolcstól hétfő délután kaptuk az elektronikus levelet, amelyet - sok sikert kívánva új munkájához - változtatás nélkül közlünk: Holnap összeül az új Országgyűlés. Lassan minden képviselő átadta…..
Megkezdődött a forgatása annak a dokumentumfilmnek, amely a lehető leghitelesebben próbálja  rekonstruálni az egész országot megrázó 2009. január 7-i csepeli kettős gyilkosságot és a gyilkosok motivációit – értesült a Csepel.info. Úgy tudjuk, hogy a  filmben a tragikus…..
  Wieszt János nem Nokia-dobozban kapta a pénzt, csak hagyományos zacsiban, és “csak” 10%-ot kért Gúr Nándor, az MSZP alelnöke is elismerte az ATV-ben, hogy a párt hatalmas adósságot halmozott fel az elmúlt években. A politikus szerint nagyságrendileg kétmilliárd forintról…..
“Szenteczky Jánosnak azt üzenem, hogy a bíróságon szólaljon meg inkább”   Sárossy Tibor szobrászművész munka közben: a csepeli szocialistákat úgy tűnik irritálják a felújított parkok és a műalkotások Bűncselekmény hiányában visszautasította az ügyészség…..
  Takács Krisztián (középen) és Szenteczky János (jobb oldalon) együtt jelenleg hat bírósági szakaszba lépett büntetőüggyel büszkélkedhetnek, és ez a szám még tovább nőhet Nyomozást rendelt el a bíróság, miután Takács Krisztián MSZP-s önkormányzati politikus…..
Rákvörös fejjel és fülekkel, kinőtt zakóban, láthatóan pattanásig feszült idegekkel állt először vádlottként a bíróság elé április 10-én, csütörtökön Szenteczky János. A csepeli MSZP elnöke, frakcióvezetője, a budapesti szervezet elnökségi tagja, Csepel 2014-es…..
27 millió forintos hűtlen kezeléssel gyanúsítják az MSZP csepeli elnökét Vádemelési javaslattal zárták le a „csepeli lakásmutyi” ügyben 48 hónapja megkezdődött nyomozati eljárást – értesült a Csepel.info. A 27 millió forintos, jelentős vagyoni hátrányt okozó…..
Szombaton minden ok nélkül több csepelit zaklattak a csepeli piacon. A botrányos jeleneteket "felsőbb utasítás" váltotta ki. Egyelőre kutajuk az okokat. Piros széldzsekiben tilos a csepeli piacra belépni?  A CSÚ információi szerint ma délben a Németh Szilárd fideszes…..
Kál Károly ekkor még az általa vezetett SZDSZ-t próbálta eladni Palcsó arcával Kál Károly (csíkos pólóban középen) a csepeli DK-sok körében, napjainkban: volt arca hozzá, hogy most Palcsó ellen tüntessen A DK-sok hétfői akciója az Index felvételén: a politikusokat…..
Takács Krisztián, Mesterházy Attila pártelnök és Szenteczky János csepeli pártelnök Az utolsó pillanatban derült ki kedd reggel, hogy a csepeli járásbíróság november 22-re halasztotta annak a pernek az első tárgyalását, amelyben az ügyészség sikkasztással vádolja Takács…..
Napi abszurd: nekik énekelt, de a Fideszre fogják Palcsó Tamás volt a sztárvendég azon a csepeli SZDSZ-es rendezvényen, amely a párt 2009-es választási kampányát nyitotta. A fiatal és kiemelkedően tehetséges énekest a liberálisok egész oldalas hirdetésben, SZDSZ-es logóval…..
Csepel.info Fejre állt egy kocsi egy balesetben kedden este a Tejút és a II. Rákóczi Ferenc utcák kereszteződésénél – értesítette lapunkat Pákozdi József, aki a csepeli Jobbik önkormányzati képviselőjeként is dolgozik...
Csepel.info Három köbméternyi építési hulladékot tettek le Csepelen a Királyerdőben, a Medve út közepére. A döntően földből és homokból, részben cserépdarabokból álló úttorlaszra a hétfői zivatar által okozott kárfelmérés során Németh Szilárd polgármester…..
“Egymást fogják szétmarcangolni” Csepel.info Osztozni jó? Totális és idegőrlő a bizonytalanság egyes országgyűlési választási körzetekben. Ebben a pillanatban az is jobb lenne, ha az lenne végleges, hogy külön indulnak a balliberális pártok.  De Bajnai és…..
Csepel.info Június 17-én, éppen hat hete hozták nyilvánosságra azt a jogerős bírósági ítéletet, mely szerint Szenteczky János, a csepeli MSZP frakcióvezetője a Csevak Zrt. vezérigazgatójaként közpénzből fizette ki magánügyvédeit. A politikust, aki a fizetésén felül 37…..
Rendőröket kellett kihívni a veszekedők miatt Csepel.info, Csepel.hu Családi veszekedés miatt kellett kihívni rendőröket a Csepeli Strandra vasárnap délután; egy embert előállítottak – értesült a Csepel.info. Információink szerint nem volt verekedés, és hasonló esetre…..
A Fidesz korábbi hirdetése: kiborult a pártbili A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Csepeli Szervezete elnöksége felszólította Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP pártelnökét és Takács Krisztián önkormányzati képviselőt, hogy térítsék meg a csepeli adófizető polgároknak…..
Szenteczky János, még a Csevak vezérigazgatójaként A Budapesti XX., XXI. és XXIII. kerületi Ügyészség “nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette” miatt vádat emelt Szenteczky János csepeli MSZP-frakcióvezető és pártelnök ellen – értesült a Csepel.hu. Az…..
Évi kétmilliárd forint volt a csepeli MSZP-s vezetés ára A kettős gyilkosság perén is szóba került a tornasátor bérlése A felperes visszalépésével ért véget az első és utolsó olyan per is egyben, amit az XXI. kerületi önkormányzat Vörös Csepel című tényfeltáró…..
A felperes visszalépésével véget ért az utolsó olyan per is, amit az önkormányzat Vörös Csepel című könyve ellen indítottak. Persze az állja a cehhet, fizeti az ügyvédi költséget, aki a könyv állításait kétségbe vonta, tehát a felperes. És ez így is helyes. Ezen túl…..
Már alakulnak a színek is: nem egy csúnyaság fog köszönteni a távolról Itt már végeztek a festéssel és a külső munkálatokkal Nem csak a házak újulnak meg, nem messze tőlük új virágágyások is vannak Ismét itt a kánikula, de egy pillanatra sem állnak le a csepeli…..
Először csak távozásra szólítják fel, utána büntetik a csepeli közterület-felügyelők azokat a lomisokat, akik úgymond “nem megfelelően használják a közterületeket”. Sokakat közülük azonban semmi sem tántorítja el a zsákmánytól, így közel ötven feljelentést tettek…..
Ami kis lépés volt az önkormányzatnak, úgy tűnik hatalmas ugrás lett a foci kis és nagy csepeli szerelmeseinek. Olvasónk beszámolói alapján ugyanis osztatlan örömöt szerzett a Kis-Duna parti “tepsiben” elhelyezett két kapu – no és persze az ápolt, szépen lenyírt fű. A…..