Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicolo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az várható volt hétfőn az EU is szentesítette az Iránnal szembeni olajembargót, december elején pedig az USA szenátusa hatalmazta fel az amerikai elnököt az iráni jegybankkal folytatott ügyletek szankcionálására. Az intézkedések hivatalos célja, hogy gazdaságilag…..
Nicolo 2012.01.25 12:17:49
@SPU: A héber pöröly című film óta tudom, hogy nem azok:)Vannak hibáik(nem is kevés) de nem muszlimok.
És igen szerintem más népből is kihozná.
Lásd magyarhon. Még a szitu is igen hasonló Mi is körbe vagyunk véve ellenséggel.(szlávok+románok)csak ők még/már nem lőnek. Ha lőnének akkor hidd el mi is még rosszabb arcunkat mutatnánk.Volt rá példa a történelmünkben. A jogalapunk is hasonló a földre: Fehérló+nyereg=buktad Szvatopluk:)Csak mi nem voltunk balekok elveszteni az egészet mint ők. Mi csak egy trianont csináltunk magunknak(2 bukott vh.). És a maradékra sem vigyázunk úgy mint ők. Még tanulhatnánk is esetleg. Pl hogy kell kifelé egységet mutatni még ha belső konfliktusaink is vannak.
Nicolo 2012.01.25 12:22:10
@exlex: judeo-náci????? Hát inkább keress egy nőt/ffit vagy valami. Judeo-náci ez a beszarás. Te nem csak hiszed te tudod hogy így van ebben a judeo-náci világban. már csak így menenk a dolgok.
Nicolo 2012.01.25 12:28:12
@DR.VUVUZELLANÉNI: Én is szekptikus lennék a jobbikos EP képviselők helyében mikor csak kb 8000EUR/havi a fizu és ez a magyar átlagfizetés kb 10 szerese. Ha a 20 szorosa lenne akkor máris jobb lenne az a fránya EU:)